SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Cumhuriyet Bayramı’nda sadece çelenk sunumu yapıldı

KÜLTÜR 28.10.2020 - 20:07, Güncelleme: 28.10.2020 - 20:07
 

Cumhuriyet Bayramı’nda sadece çelenk sunumu yapıldı

Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yılı kutlama töreni olarak Pandemiden dolayı Zeytinburnu’nda sadece Kaymakamlık önündeki Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı

Zeytinburnu’nda Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Pandemi dolayısıyla iptal edildi. Kutlama töreni olarak sadece Kaymakamlık önündeki Atatürk anıtına çelen kondu. Tören Kaymakamı Zekeriya Güney, Garnizon Komutanlığı adına Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Halil Akar, Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un,  Atatürk büstüne çelenk bırakmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunma ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra çelenk sunma programı sona erdi. Çelenk sunma törenine kutlamaları Kaymakam Zekeriya Güney, Garnizon Komutanlığı adına Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Halil Akar, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, CHP ilçe Başkanı Metin Doğan, MHP ilçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben, Parti Yöneticileri, muhtarlar, STK Başkanları, Spor kulübü Temsilcileri, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlama mesajında şunların altını çizdi. Yüce Türk Milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yokluklar içerisinde destan yazarak kazandığı Kurtuluş Savaşımızın ardından, bu destanın yaratıcısı Yüce Türk Milletine yönetme hakkını veren Cumhuriyet'in İlanının 97. yıldönümünü kutluyoruz. Tarihi destanlarla dolu milletimiz, vatan sevgisiyle, imanıyla, bağımsızlık aşkıyla ve var gücüyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm dünyaya ders vererek medeni, çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesini hedefleyen bir ülke kurmuştur. Farklı dil, inanç ve kültür zenginliğimiz ile tek yürek olduğumuzda, yapılamaz denilenleri başardığımız ortada iken bizlere düşen görev; Türkiye Cumhuriyeti'ni emin ve güçlü adımlarla daha yüksek bir seviyeye taşımaktır. Bu düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimize bağımsızlığı hediye eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnet ile anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yılı kutlama töreni olarak Pandemiden dolayı Zeytinburnu’nda sadece Kaymakamlık önündeki Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı

Zeytinburnu’nda Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Pandemi dolayısıyla iptal edildi. Kutlama töreni olarak sadece Kaymakamlık önündeki Atatürk anıtına çelen kondu. Tören Kaymakamı Zekeriya Güney, Garnizon Komutanlığı adına Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Halil Akar, Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un,  Atatürk büstüne çelenk bırakmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunma ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra çelenk sunma programı sona erdi.

Çelenk sunma törenine kutlamaları Kaymakam Zekeriya Güney, Garnizon Komutanlığı adına Askerlik Şubesi Başkanı Yarbay Halil Akar, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Emniyet Müdürü Murat Yıldırım, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta, CHP ilçe Başkanı Metin Doğan, MHP ilçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Hasan Hoşben, Parti Yöneticileri, muhtarlar, STK Başkanları, Spor kulübü Temsilcileri, Öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlama mesajında şunların altını çizdi. Yüce Türk Milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde yokluklar içerisinde destan yazarak kazandığı Kurtuluş Savaşımızın ardından, bu destanın yaratıcısı Yüce Türk Milletine yönetme hakkını veren Cumhuriyet'in İlanının 97. yıldönümünü kutluyoruz. Tarihi destanlarla dolu milletimiz, vatan sevgisiyle, imanıyla, bağımsızlık aşkıyla ve var gücüyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde tüm dünyaya ders vererek medeni, çağdaş ve muasır medeniyetler seviyesini hedefleyen bir ülke kurmuştur. Farklı dil, inanç ve kültür zenginliğimiz ile tek yürek olduğumuzda, yapılamaz denilenleri başardığımız ortada iken bizlere düşen görev; Türkiye Cumhuriyeti'ni emin ve güçlü adımlarla daha yüksek bir seviyeye taşımaktır. Bu düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın bütün kahramanlarını, eşsiz fedakârlıklarıyla milletimize bağımsızlığı hediye eden tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnet ile anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.