SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi’ni açtı

KÜLTÜR 30.09.2017 - 12:43, Güncelleme: 30.09.2017 - 12:43
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi’ni açtı

Zeytinburnu'nda yapımı tamamlanarak hizmete giren Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi’nin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı konuşmada “Buradan ilim irfan sahibi yavrularımızın yetişmesi, geleceğimizin teminatı olacaktır” dedi.

‘’SİZLER GELECEĞİN TEMİNATISINIZ’’ Törende hazır bulunan Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, Belediye Başkanı Murat Aydın ve diğer davetlilerle birlikte açılış kurdelesini kesen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buradan ilim irfan sahibi yavrularımızın yetişmesi geleceğimizin teminatı olacaktır, bu mutluluğu ben gözlerinizde görüyorum” diye konuştu. “MİLLETİ KENDİLERİNE HASIM OLARAK GÖRENLERİN ESAMİLERİ DAHİ OKUNMUYOR” Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Milletimiz, halka rağmen halkçılık yapanlar tarafından unutturulmak, bozulmak, yok edilmek istenen değerlerini ihya ve inşa edebileceği bu okullara sahip çıkarak aslında kendisini yönetenlere ne istediğini, neyi talep ettiğini de göstermiştir. Biz tüm siyasi hayatımız boyunca milletimizin izinden gittiğimiz, milletimizin yolunu takip ettiğimiz için işte bugün buradayız. Milleti kendilerine hasım olarak görenlerin ise esamileri dahi okunmuyor.” “MÜFREDATTAN DERS KİTAPLARINA KADAR KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA BAŞLATTIK” “Evet, eğer bu okullarda böyle bir nesil yetiştirebilirsek, yetiştirebiliyorsak ne mutlu bize. Şayet bunu başaramıyorsak, şapkayı önümüze koyup uzun uzun düşünmemiz lazım” diye ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, müfredattan gençlere yönelik kitaplara kadar kapsamlı bir çalışma başlattıklarını açıkladı ve “Dikkat ederseniz ülkemize ve milletimize yönelik sinsi emelleri olanların, ihanet içine girenlerin ilk hedef aldıkları yer hep eğitim-öğretim sistemimiz olmuştur. İşte FETÖ bunun bir adresidir, PKK bunun bir adresidir, diğer terör örgütleri bunun bir adresidir, bunlara fırsat vermeyeceğiz” vurgusunda bulundu. Törenin ardından sınıfları gezerek bazı derslere katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmenlerden verilen derslerle ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı da çektirdi. Ziyarette okulun yapımını üstlenen Turkcell’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a günün anısına bir tablo takdim edildi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu'nda yapımı tamamlanarak hizmete giren Samiha Ayverdi Anadolu Lisesi’nin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı konuşmada “Buradan ilim irfan sahibi yavrularımızın yetişmesi, geleceğimizin teminatı olacaktır” dedi.

‘’SİZLER GELECEĞİN TEMİNATISINIZ’’

Törende hazır bulunan Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, Belediye Başkanı Murat Aydın ve diğer davetlilerle birlikte açılış kurdelesini kesen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buradan ilim irfan sahibi yavrularımızın yetişmesi geleceğimizin teminatı olacaktır, bu mutluluğu ben gözlerinizde görüyorum” diye konuştu.

“MİLLETİ KENDİLERİNE HASIM OLARAK GÖRENLERİN ESAMİLERİ DAHİ OKUNMUYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Milletimiz, halka rağmen halkçılık yapanlar tarafından unutturulmak, bozulmak, yok edilmek istenen değerlerini ihya ve inşa edebileceği bu okullara sahip çıkarak aslında kendisini yönetenlere ne istediğini, neyi talep ettiğini de göstermiştir. Biz tüm siyasi hayatımız boyunca milletimizin izinden gittiğimiz, milletimizin yolunu takip ettiğimiz için işte bugün buradayız. Milleti kendilerine hasım olarak görenlerin ise esamileri dahi okunmuyor.”

“MÜFREDATTAN DERS KİTAPLARINA KADAR KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA BAŞLATTIK”

“Evet, eğer bu okullarda böyle bir nesil yetiştirebilirsek, yetiştirebiliyorsak ne mutlu bize. Şayet bunu başaramıyorsak, şapkayı önümüze koyup uzun uzun düşünmemiz lazım” diye ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, müfredattan gençlere yönelik kitaplara kadar kapsamlı bir çalışma başlattıklarını açıkladı ve “Dikkat ederseniz ülkemize ve milletimize yönelik sinsi emelleri olanların, ihanet içine girenlerin ilk hedef aldıkları yer hep eğitim-öğretim sistemimiz olmuştur. İşte FETÖ bunun bir adresidir, PKK bunun bir adresidir, diğer terör örgütleri bunun bir adresidir, bunlara fırsat vermeyeceğiz” vurgusunda bulundu.

Törenin ardından sınıfları gezerek bazı derslere katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğretmenlerden verilen derslerle ilgili bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, öğrencilerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı da çektirdi. Ziyarette okulun yapımını üstlenen Turkcell’in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a günün anısına bir tablo takdim edildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.