SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Çırpıcı Mahallesi’nde Uyuşturucu operasyonu

KÜLTÜR 01.03.2018 - 10:56, Güncelleme: 01.03.2018 - 10:56
 

Çırpıcı Mahallesi’nde Uyuşturucu operasyonu

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğünün ilçe genelinde uyuşturucuyla amansız mücadelesi devam ediyor.

İlçe emniyet Müdürlüğü’ne bağlı yunus timleri 28.02 .2018 günü, Çırpıcı mahallesinde uygulama yaparken durumundan şüphelendikleri bir aracı kovalamaca neticesinde yakaladılar. Araçta bulunan E.K ve A.Ş isimli şahıslar üzerinde yapılan aramada 1635 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.  Yakalanan şahıslarla ilgili tahkikat Zeytinburnu asayiş büro amirliğinde devam ediyor. Şahısların üstünden çıkan ve uyuşturucu satışından elde ettiği değerlendirilen paraya da el konuldu. Bu operasyonla birlikte son iki ayda 38 kişi tutuklandı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğünün ilçe genelinde uyuşturucuyla amansız mücadelesi devam ediyor.

İlçe emniyet Müdürlüğü’ne bağlı yunus timleri 28.02 .2018 günü, Çırpıcı mahallesinde uygulama yaparken durumundan şüphelendikleri bir aracı kovalamaca neticesinde yakaladılar. Araçta bulunan E.K ve A.Ş isimli şahıslar üzerinde yapılan aramada 1635 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 

Yakalanan şahıslarla ilgili tahkikat Zeytinburnu asayiş büro amirliğinde devam ediyor. Şahısların üstünden çıkan ve uyuşturucu satışından elde ettiği değerlendirilen paraya da el konuldu. Bu operasyonla birlikte son iki ayda 38 kişi tutuklandı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.