SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Çırpıcı Mahallesinde Torbacı Operasyonu

KÜLTÜR 02.05.2015 - 16:43, Güncelleme: 02.05.2015 - 16:43
 

Çırpıcı Mahallesinde Torbacı Operasyonu

Zeytinburnu Emniyeti ilçe genelinde yaptığı çalışmalarla uyuşturucu tacirlerine, torbacılara göz açtırmıyor

Zeytinburnu Emniyeti Büro Amirliği 1 Mayıs günü yaptığı denetimlerde Çırpıcı Mahallesi 1 Taşocağı Sokakta bir ikamette uyuşturucu satıldığı bilgisi alındı ve bunun üzerine yapılan bekleme sonucu bir şahsın ikamet önünde ıslık çaldıktan sonra ikamete çıktığı ve kısa süre sonra dışarı çıkarak tedirgin bir şekilde uzaklaştığı görüldü. Yapılan takipte şahıs yakalanarak üzerinde 1 fişek Bonzai maddesi bulundu. Alınan karar sonrası ikamete yapılan operasyonda Serdar S. (1988) isimli şahıs ikametinde yakalandı , yapılan aramada 135 adet extacy hap, 2 ayrı şeffaf poşet içerisinde toplamda 172 gram Bonzai tabir edilen madde, 1 plaka halinde 2 gram esrar, 1 adet Hassas Terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen toplamda TL bozuk para ele geçirildi ve Şahıs gözaltına alındı. Serdar S. yapılan tahikat sonrası çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-ASAYİŞ
Zeytinburnu Emniyeti ilçe genelinde yaptığı çalışmalarla uyuşturucu tacirlerine, torbacılara göz açtırmıyor

Zeytinburnu Emniyeti Büro Amirliği 1 Mayıs günü yaptığı denetimlerde Çırpıcı Mahallesi 1 Taşocağı Sokakta bir ikamette uyuşturucu satıldığı bilgisi alındı ve bunun üzerine yapılan bekleme sonucu bir şahsın ikamet önünde ıslık çaldıktan sonra ikamete çıktığı ve kısa süre sonra dışarı çıkarak tedirgin bir şekilde uzaklaştığı görüldü. Yapılan takipte şahıs yakalanarak üzerinde 1 fişek Bonzai maddesi bulundu.

Alınan karar sonrası ikamete yapılan operasyonda Serdar S. (1988) isimli şahıs ikametinde yakalandı , yapılan aramada 135 adet extacy hap, 2 ayrı şeffaf poşet içerisinde toplamda 172 gram Bonzai tabir edilen madde, 1 plaka halinde 2 gram esrar, 1 adet Hassas Terazi ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen toplamda TL bozuk para ele geçirildi ve Şahıs gözaltına alındı.

Serdar S. yapılan tahikat sonrası çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-ASAYİŞ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.