SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Cinsel sapkınların Kâbe'ye hakareti Zeytinburnu'nda protesto edildi

KÜLTÜR 03.02.2021 - 21:59, Güncelleme: 03.02.2021 - 21:59
 

Cinsel sapkınların Kâbe'ye hakareti Zeytinburnu'nda protesto edildi

Geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi önünde Mukaddes Kâbe'ye yapılan hakaret, İstanbul'da düzenlenen basın açıklamasıyla protesto edildi.

Yaklaşık 20 STK'dan oluşan Zeytinburnu Kardeşlik Platformu tarafından 15 Temmuz Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasına, platforma üye dernek temsilcileri, gönüllüleri ve halk katılım sağladı. Platform adına basın açıklamasını okuyan Eğitim-Bir-Sen Zeytinburnu Şube Başkanı Erdal Bakırtepe, Müslümanların kutsalı olan Kâbe'ye yapılan hakaretin kabul edilemeyeceğini, ucuz kişiliklerine piyasa oluşturmak için İslami değerlere hakareti meşru gösterenlere asla müsaade edilmeyeceğini söyledi. "Bu saldırı sinelerindeki İslam düşmanlığının dışa yansımasıdır" Bakırtepe, "Boğaziçi Üniversitesi’nde, kıblemiz, kutsalımız, Kâbe'mize yönelik yapılan alçak saldırının sadece bir grup öğrencinin rektör atamasını bahane ederek yaptıkları bir eylem olmadığını, bilakis bir grup azgın azınlığın her zaman sinelerinde gizledikleri İslam düşmanlığının küçücük bir kısmının dışa yansıması olarak görüyoruz. Uluslararası bir projenin ülkemizdeki aparatları olan bu işbirlikçileri biz 28 Şubatlardan,15 Temmuzlardan dolayı çok iyi tanıyoruz. Yeni çağda putlaştırılan, özgürlük ve demokrasiyi kendilerine kalkan yapan bu azgın ve sapkın güruhun tıynetini İslami değerler söz konusu olunca defalarca gördük. Kendi ucuz kişiliklerine piyasa oluşturmak için İslami değerlerimize hakareti meşru göstermelerine asla müsaade etmeyeceğiz." dedi. "Hangi maskeyi takarsanız takın, atalarınızı tanıdığımız gibi sizi de çok iyi tanıyoruz" Doğu Türkistan’daki Çin zulmünde, Suriye’deki Esad katliamlarında, Filistin’deki işgalci siyonist rejim işgalinde ve Türkiye’deki darbelerde hep zalimin, katilin, işgalcinin ve darbecilerin safında olan bu güruhun, sonuna kadar karşısında duracaklarını vurgulayan Bakırtepe, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:m"Bugün bu azgın azınlığın özgürlük adı altında bir takım ucuz bahanelerle İslami değerlere saldırmalarına şaşırmadık. Asıl şaşırdığımız, bir İslam yurdunda bu ahlaksızlığa yeteri kadar tepki verilmemiş olmasıdır. İslami değerlere saldırmak için ucuz hesaplarını bahane eden bu grup bilmeli ki hangi kılığa girerseniz girin, hangi maskeyi takarsanız takın, atalarınızı tanıdığımız gibi sizi de çok iyi tanıyoruz. Bu güruh şunu çok iyi bilmelidir ki, güneş balçıkla sıvanmaz, güneşin nuru yere düşmekle pislenmez. Bu iğrenç saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyoruz. Tüm yasal süreçlerin takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla arz ediyoruz." (İLKHA) 
Geçtiğimiz günlerde Boğaziçi Üniversitesi önünde Mukaddes Kâbe'ye yapılan hakaret, İstanbul'da düzenlenen basın açıklamasıyla protesto edildi.

Yaklaşık 20 STK'dan oluşan Zeytinburnu Kardeşlik Platformu tarafından 15 Temmuz Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasına, platforma üye dernek temsilcileri, gönüllüleri ve halk katılım sağladı. Platform adına basın açıklamasını okuyan Eğitim-Bir-Sen Zeytinburnu Şube Başkanı Erdal Bakırtepe, Müslümanların kutsalı olan Kâbe'ye yapılan hakaretin kabul edilemeyeceğini, ucuz kişiliklerine piyasa oluşturmak için İslami değerlere hakareti meşru gösterenlere asla müsaade edilmeyeceğini söyledi.

"Bu saldırı sinelerindeki İslam düşmanlığının dışa yansımasıdır"

Bakırtepe, "Boğaziçi Üniversitesi’nde, kıblemiz, kutsalımız, Kâbe'mize yönelik yapılan alçak saldırının sadece bir grup öğrencinin rektör atamasını bahane ederek yaptıkları bir eylem olmadığını, bilakis bir grup azgın azınlığın her zaman sinelerinde gizledikleri İslam düşmanlığının küçücük bir kısmının dışa yansıması olarak görüyoruz. Uluslararası bir projenin ülkemizdeki aparatları olan bu işbirlikçileri biz 28 Şubatlardan,15 Temmuzlardan dolayı çok iyi tanıyoruz. Yeni çağda putlaştırılan, özgürlük ve demokrasiyi kendilerine kalkan yapan bu azgın ve sapkın güruhun tıynetini İslami değerler söz konusu olunca defalarca gördük. Kendi ucuz kişiliklerine piyasa oluşturmak için İslami değerlerimize hakareti meşru göstermelerine asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.

"Hangi maskeyi takarsanız takın, atalarınızı tanıdığımız gibi sizi de çok iyi tanıyoruz"

Doğu Türkistan’daki Çin zulmünde, Suriye’deki Esad katliamlarında, Filistin’deki işgalci siyonist rejim işgalinde ve Türkiye’deki darbelerde hep zalimin, katilin, işgalcinin ve darbecilerin safında olan bu güruhun, sonuna kadar karşısında duracaklarını vurgulayan Bakırtepe, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:m"Bugün bu azgın azınlığın özgürlük adı altında bir takım ucuz bahanelerle İslami değerlere saldırmalarına şaşırmadık. Asıl şaşırdığımız, bir İslam yurdunda bu ahlaksızlığa yeteri kadar tepki verilmemiş olmasıdır. İslami değerlere saldırmak için ucuz hesaplarını bahane eden bu grup bilmeli ki hangi kılığa girerseniz girin, hangi maskeyi takarsanız takın, atalarınızı tanıdığımız gibi sizi de çok iyi tanıyoruz. Bu güruh şunu çok iyi bilmelidir ki, güneş balçıkla sıvanmaz, güneşin nuru yere düşmekle pislenmez. Bu iğrenç saldırıyı şiddet ve nefretle kınıyoruz. Tüm yasal süreçlerin takipçisi olacağımızı kamuoyuna saygıyla arz ediyoruz." (İLKHA) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.