SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP'den Saadet Partisine iade-i ziyaret

GÜNDEM 15.03.2018 - 19:01, Güncelleme: 15.03.2018 - 19:01
 

CHP'den Saadet Partisine iade-i ziyaret

Son günlerin en popüler partisi Saadet Partisi adeta paylaşılamıyor.. Bir yandan AK Parti-MHP ittifak bloğunun yoğun takibi, bir yandan da muhalefet partilerinin ilgisi ve alakası ile Saadet Partisi adeta markaj altında. Sıkı markaj devam ederken CHP ilçe Başkanlığı Saadet Partisine iadei ziyarette bulundu

Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe teşkilatının bugünkü misafirleri CHP ilçe Başkanı Metin Doğan Zeytinburnu eski Belediye Başkanı Adil Emecan, Belediye meclis üyesi Sati Oral ve ilçe yönetim kurulu üyeleriydi. Saadet Partisi heyetinde İlçe Teşkilat başkanı Levent Çotuk, ilçe Başkan yardımcıları Hüseyin Aykut,Halil Tufan,Bülent Avcılar,Rıfat Çetin,Evren Ünal,Tahir Konyar ve Fatih Bayram hazır bulundular..  Sadece iad-i ziyaret maksatlı olan bu görüşmede taraflar; "Ülkemizin zor bir zamandan geçtiğini ve her zaman söylediğimiz gibi tüm partiler tüm STK'lar mutlaka bilgi alışverişinde bulunası ve istişareler yapılması gerekiyor. CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan bu ortamın hazırlanmasında Saadet Partisi Genel Merkezinin ve il-ilçe başkanlarının büyük payı var.. Kendilerine birkez daha teşekkür ediyorum.." dedi. Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Kemal Yılmaz da CHP ilçe Başkanı Metin Doğan ve arkadaşlarının Saadet Partisi ile ilgili kanaatinden ve yaptıkları bu iad-i ziyaretten dolayı teşekkür etti. Yılmaz şöyle devam etti; " Metin beyin de belirttiği gibi ülkemiz, ortadoğu ve Tüm islam coğrafyası çok zor günler yaşıyor.. 10' larca yıldır önlenemeyen pkk terörü var. Bu yetmezmiş gibi pyd'si işid'i ve başka terör örgütleri eklendi. Bizler Merhum liderimiz Erbakan Hocamızın bize öğrettiği ile, bütün bunların senaryosunu yazanın siyonizm olduğunu, siyonizmi iyi tanımadan yapılacak hangi çalışma olursa olsun "iyi niyet göstetgesi" den öteye gidemeyeceğini düşünüyoruz.   Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu çok  güzel bir şekilde olaylara teşhisi koyuyor ve tedavi yöntemlerini de açıklıyor.. Yani ancak Milli Görüş zihniyeti ile olur. İnşallah önümüzdeki seçimlerde Saadet Partisi anahar parti değil iktidarın en büyük alternatifi olacaktır.  Çok çeşitli kesimlerden partimize teveccüh artmış durumda. Yargıtay verilerine göre son zamanlarda en yüksek yeni üye kayıtları Saadet Partimizden gelmektedir... Cenab-ı Hakk milletimize isabetli kararlar vermeyi nasip eylesin." ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Son günlerin en popüler partisi Saadet Partisi adeta paylaşılamıyor.. Bir yandan AK Parti-MHP ittifak bloğunun yoğun takibi, bir yandan da muhalefet partilerinin ilgisi ve alakası ile Saadet Partisi adeta markaj altında. Sıkı markaj devam ederken CHP ilçe Başkanlığı Saadet Partisine iadei ziyarette bulundu
Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe teşkilatının bugünkü misafirleri CHP ilçe Başkanı Metin Doğan Zeytinburnu eski Belediye Başkanı Adil Emecan, Belediye meclis üyesi Sati Oral ve ilçe yönetim kurulu üyeleriydi. Saadet Partisi heyetinde İlçe Teşkilat başkanı Levent Çotuk, ilçe Başkan yardımcıları Hüseyin Aykut,Halil Tufan,Bülent Avcılar,Rıfat Çetin,Evren Ünal,Tahir Konyar ve Fatih Bayram hazır bulundular.. 

Sadece iad-i ziyaret maksatlı olan bu görüşmede taraflar; "Ülkemizin zor bir zamandan geçtiğini ve her zaman söylediğimiz gibi tüm partiler tüm STK'lar mutlaka bilgi alışverişinde bulunası ve istişareler yapılması gerekiyor. CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan bu ortamın hazırlanmasında Saadet Partisi Genel Merkezinin ve il-ilçe başkanlarının büyük payı var.. Kendilerine birkez daha teşekkür ediyorum.." dedi.

Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Kemal Yılmaz da CHP ilçe Başkanı Metin Doğan ve arkadaşlarının Saadet Partisi ile ilgili kanaatinden ve yaptıkları bu iad-i ziyaretten dolayı teşekkür etti. Yılmaz şöyle devam etti; " Metin beyin de belirttiği gibi ülkemiz, ortadoğu ve Tüm islam coğrafyası çok zor günler yaşıyor.. 10' larca yıldır önlenemeyen pkk terörü var. Bu yetmezmiş gibi pyd'si işid'i ve başka terör örgütleri eklendi. Bizler Merhum liderimiz Erbakan Hocamızın bize öğrettiği ile, bütün bunların senaryosunu yazanın siyonizm olduğunu, siyonizmi iyi tanımadan yapılacak hangi çalışma olursa olsun "iyi niyet göstetgesi" den öteye gidemeyeceğini düşünüyoruz.  

Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu çok  güzel bir şekilde olaylara teşhisi koyuyor ve tedavi yöntemlerini de açıklıyor.. Yani ancak Milli Görüş zihniyeti ile olur. İnşallah önümüzdeki seçimlerde Saadet Partisi anahar parti değil iktidarın en büyük alternatifi olacaktır.  Çok çeşitli kesimlerden partimize teveccüh artmış durumda. Yargıtay verilerine göre son zamanlarda en yüksek yeni üye kayıtları Saadet Partimizden gelmektedir... Cenab-ı Hakk milletimize isabetli kararlar vermeyi nasip eylesin."

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.