SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP Zeytinburnu’nun iftarı sokağa taştı

GÜNDEM 23.08.2011 - 16:07, Güncelleme: 23.08.2011 - 16:07
 

CHP Zeytinburnu’nun iftarı sokağa taştı

CHP Zeytinburnu İlçe Örgütü’nün Sümer Mahallesi’ndeki Öz Mutlu Düğün Salonu’nda düzenlediği iftar yemeğine katılım çok olunca dışarı masa atıldı ama onlarda tıklım tıklım doldu.

GÖRÜNTÜLER ZEYTİNBURNU TV'DE TIKLA-İZLE CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri yemeğe herkesi davet ettiklerini ve ayrım gözetmediklerini söyledi. Zeytinburnu Belediyesi CHP Meclis Üyesi M. Ercihan Ekşi’nin katkısı ile CHP Zeytinburnu İlçe Örgütü’nün düzenlediği iftar yemeğine CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP Meclis Üyeleri, Zeytinburnu Mahalle Muhtarları, İlçe Yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Doğan: İftarımız herkese açık İftar yemeğinde konuşan CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeğine gelen herkese teşekkür etti. Barışın, kardeşliğin ve sevginin öne çıktığı aylardan birinin de Ramazan Ayı olduğunu söyleyen Doğan, “Bizim dinimiz sevgiyi, barışı ve paylaşmayı öne alan bir dindir. Hepimiz Ramazan Ayı’nda bu ulvi duygularla kendimizi besliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her Ramazan’da geleneksel olarak Zeytinburnu’nda iftar programı düzenliyoruz. Bu iftarlarda yoksuluyla, Türk’üyle, Kürt’üyle, hangi messepten olursa olsun bir araya gelerek dayanışma içinde iftarımızı açıyoruz. Bizi kırmayarak gelip bu iftar yemeğine katıldığınız için teşekkürler. Ayrıca iftar yemeğimize Genel Başkan Yardımcımız Sezgin Tanrıkulu’nun da katılması bizleri mutlu etti. Herkesin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi. Tanrıkulu’dan barış ve kardeşli vurgusu Ramazan Ayı’nın Türkiye’ye ve dünyaya barış, kardeşlik ve huzur vermesini dileyen CHP Genel Başkan Yardımcımız Sezgin Tanrıkulu, Türkiye’nin çok kıritik bir süreçten geçtiğini söyledi. Ramazan Ayı’nın dostluğu ve dayanışmayı bir kez daha bize hatırlattığını ifade eden Tanrıkulu, “Biz dostluğu ve kardeşliği sadece bu ayda değil her zaman yaparak bunu bir yaşam şekli haline getirmeliyiz. Ben hiçbir zaman böyle yerlerde siyaset konuşmadım şimdide konuşmayacağım. Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum” dedi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
CHP Zeytinburnu İlçe Örgütü’nün Sümer Mahallesi’ndeki Öz Mutlu Düğün Salonu’nda düzenlediği iftar yemeğine katılım çok olunca dışarı masa atıldı ama onlarda tıklım tıklım doldu.
GÖRÜNTÜLER ZEYTİNBURNU TV'DE TIKLA-İZLE

CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri yemeğe herkesi davet ettiklerini ve ayrım gözetmediklerini söyledi. Zeytinburnu Belediyesi CHP Meclis Üyesi M. Ercihan Ekşi’nin katkısı ile CHP Zeytinburnu İlçe Örgütü’nün düzenlediği iftar yemeğine CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP Meclis Üyeleri, Zeytinburnu Mahalle Muhtarları, İlçe Yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Doğan: İftarımız herkese açık

İftar yemeğinde konuşan CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri iftar yemeğine gelen herkese teşekkür etti. Barışın, kardeşliğin ve sevginin öne çıktığı aylardan birinin de Ramazan Ayı olduğunu söyleyen Doğan, “Bizim dinimiz sevgiyi, barışı ve paylaşmayı öne alan bir dindir. Hepimiz Ramazan Ayı’nda bu ulvi duygularla kendimizi besliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak her Ramazan’da geleneksel olarak Zeytinburnu’nda iftar programı düzenliyoruz. Bu iftarlarda yoksuluyla, Türk’üyle, Kürt’üyle, hangi messepten olursa olsun bir araya gelerek dayanışma içinde iftarımızı açıyoruz. Bizi kırmayarak gelip bu iftar yemeğine katıldığınız için teşekkürler. Ayrıca iftar yemeğimize Genel Başkan Yardımcımız Sezgin Tanrıkulu’nun da katılması bizleri mutlu etti. Herkesin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Tanrıkulu’dan barış ve kardeşli vurgusu

Ramazan Ayı’nın Türkiye’ye ve dünyaya barış, kardeşlik ve huzur vermesini dileyen CHP Genel Başkan Yardımcımız Sezgin Tanrıkulu, Türkiye’nin çok kıritik bir süreçten geçtiğini söyledi. Ramazan Ayı’nın dostluğu ve dayanışmayı bir kez daha bize hatırlattığını ifade eden Tanrıkulu, “Biz dostluğu ve kardeşliği sadece bu ayda değil her zaman yaparak bunu bir yaşam şekli haline getirmeliyiz. Ben hiçbir zaman böyle yerlerde siyaset konuşmadım şimdide konuşmayacağım. Ramazan Bayramı’nızı kutluyorum” dedi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.