SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP Zeytinburnu İlçe Teşkilatından, İYİ Parti’ye ziyaret

KÜLTÜR 16.03.2018 - 18:47, Güncelleme: 16.03.2018 - 18:47
 

CHP Zeytinburnu İlçe Teşkilatından, İYİ Parti’ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Metin Doğan, 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Ahmet Çelik ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti ilçe Başkanlığına yapılan hayırlı olsun ziyaretine, İlçe Başkanı Metin Doğan 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, CHP Meclis Grup Başkanı Hüseyin Üsküdar, Meclis Üyesi Satı Oral katıldı. İYİ Parti İlçe Başkanlığında CHP Heyetini İlçe Başkanı Ahmet Çelik, Teşkilat Başkanı Dursun Eryıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.  Ülke ve Zeytinburnu gündemine dair konuların görüşüldüğü ziyarette ülkede anayasal düzenin ve demokrasinin tehlikede olduğu bu kötü gidişata karşı mücadelede her iki partinin de kendi siyasal kimliği ile var gücüyle çalışacağı vurgulandı. CHP İlçe Başkanı Metin Doğan,” Ortak amaçlar doğrultusunda Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş, Cumhuriyet değerlerine bağlı her kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmaya hazırız. Özgürlük, Demokrasi, İnsan Hakları, Hak, Hukuk, Adalet, Eşitlik ve daha yaşanabilir bir Türkiye için, parlamenter demokrasiyi yeniden tesis etmemiz gerek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz.  2019’da mücadelemizi daha da büyütüp bu karanlık döneme hep birlikte son vereceğiz.” dedi. İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Çelik, ) CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyelerine, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 2019 da yapılacak seçimlerin Türkiye’nin geleceği için yaşamsal öneme sahip olduğunun altını çizen İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmrt Çelik, “Güçlendirilmiş bir parlamenter demokratik rejime geçiş için 2019’da yapılacak seçimlerinde  parlamenter sistemi devam ettirme arzusu içindeyiz. Bu Ülke hepimizin.  Hiç kimse hukukun üstün de değildir. Bu Devlet hukuk devletidir. Devletimiz halen parlamenter sistemle yönetilmektedir. Yani asıl olan hala Millettir. Devletimiz hukuk devleti olmaya devam edecektir.” dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Metin Doğan, 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Ahmet Çelik ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İYİ Parti ilçe Başkanlığına yapılan hayırlı olsun ziyaretine, İlçe Başkanı Metin Doğan 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, CHP Meclis Grup Başkanı Hüseyin Üsküdar, Meclis Üyesi Satı Oral katıldı. İYİ Parti İlçe Başkanlığında CHP Heyetini İlçe Başkanı Ahmet Çelik, Teşkilat Başkanı Dursun Eryıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı.  Ülke ve Zeytinburnu gündemine dair konuların görüşüldüğü ziyarette ülkede anayasal düzenin ve demokrasinin tehlikede olduğu bu kötü gidişata karşı mücadelede her iki partinin de kendi siyasal kimliği ile var gücüyle çalışacağı vurgulandı.

CHP İlçe Başkanı Metin Doğan,” Ortak amaçlar doğrultusunda Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş, Cumhuriyet değerlerine bağlı her kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmaya hazırız. Özgürlük, Demokrasi, İnsan Hakları, Hak, Hukuk, Adalet, Eşitlik ve daha yaşanabilir bir Türkiye için, parlamenter demokrasiyi yeniden tesis etmemiz gerek. Bunun için var gücümüzle çalışıyoruz.  2019’da mücadelemizi daha da büyütüp bu karanlık döneme hep birlikte son vereceğiz.” dedi.

İYİ Parti İlçe Başkanı Ahmet Çelik, ) CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, 3.Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyelerine, ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. 2019 da yapılacak seçimlerin Türkiye’nin geleceği için yaşamsal öneme sahip olduğunun altını çizen İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmrt Çelik, “Güçlendirilmiş bir parlamenter demokratik rejime geçiş için 2019’da yapılacak seçimlerinde  parlamenter sistemi devam ettirme arzusu içindeyiz. Bu Ülke hepimizin.  Hiç kimse hukukun üstün de değildir. Bu Devlet hukuk devletidir. Devletimiz halen parlamenter sistemle yönetilmektedir. Yani asıl olan hala Millettir. Devletimiz hukuk devleti olmaya devam edecektir.” dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.