SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP ve Saadet 2019’u masaya yatırdı

GÜNDEM 19.01.2018 - 10:27, Güncelleme: 19.01.2018 - 10:27
 

CHP ve Saadet 2019’u masaya yatırdı

CHP Zeytinburnu yeni yönetimi kendilerine nezaket ziyareti yapan saadet parti ilçe yönetimini ağırladı. Orta doğu bataklığı, ekonomik çıkmazlar, hukuksuzluğun boyutları ve HAYIR Blok’u ortak konulardı.

Son yapılan Zeytinburnu İlçe Kongresinde Metin Doğan başkanlığında oluşan CHP Zeytinburnu İlçe Yönetimi 18 Ocak 2018 Perşembe günü İlçe Başkanlığında kendilerine nezaket ziyareti yapan Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, İlçe Başkan Yardımcısı Levent Çotuk, Medya Tanıtım Birim Başkanı Cemil Karış, Hüseyin Kurt ve İlçe Yönetimi konuk ederken toplantıya CHP İlçe Başkan Yardımcıları Barbaros Doğruel, Şaban Şentürk, Bülent Kara, Murat Salcı, CHP Zeytinburnu Belediye Meclis Üyeleri Satı Oral, Hüseyin Üsküdar, Düzgün Kaya, Selamettin Yeniyol, CHP Zeytinburnu Gençlik Kolları Başkanı Erdem Dursun ve CHP Telsiz Mahalle Sorumlusu yücel Morgül’de katılan isimlerdi. CHP ilçe Başkanı Metin Doğan, ziyarette Ülke siyaseti ve Türkiye’nin içine sürüklenmek istendiği Ortadoğu bataklığı, yaşanan ekonomik ve siyasal belirsizliğin vatandaşın yaşamında yarattığı olumsuz etkilerin ve on beş yıllık AKP iktidarının açmazlıkları, 2019’da yapılacak olan başkanlık seçimlerinde tek adam sultasına son verilebilmesi ve ülkeye demokratik parlamenter sistemin yeniden getirilebilmesi konularının ele alındığını söyledi. CHP Zeytinburnu ilçe Başkanı Metin Doğan, referandum sürecinde Anayasa değişikliğine ‘Hayır’ diyen partiler ve sivil toplum örgütleriyle görüşmelerimiz devam ediyor. Amacımız bu birlikteliği en güzel şekilde 2019’a taşımak. Bugünde Saadet Partisi ilçe yönetimi bizleri ziyarete geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Başkan Doğan "Farklı görüşleri savunsak da demokrasi, hukuk devleti ve adalet arayışımız ortak. Hepimizin ‘Hayır’ gerekçesi farklıydı ama birlikte yürüttüğümüz mücadelede ortaya çıkan birliktelik Türkiye’yi gerçek bir demokrasi ve tam bir hukuk devletine götürecek bir güç olduğunu gösterdi. Geleceğimiz için hepimiz emeğimizin en fazlasını ortaya koyduk. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Türkiye’yi tam demokrasi, gerçek bir hukuk devleti ve herkesin hakkının hukukunun korunduğu çoğulcu bir ülke yapma mücadelemizde önümüzdeki dönem de diyalogun yarar var” ifadelerini kullandı. Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan ve ilçe yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Oldukça verimli bir toplantı yaptıklarını Ulusal ve yerel gündemi masaya yatırdıklarını belirtti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
CHP Zeytinburnu yeni yönetimi kendilerine nezaket ziyareti yapan saadet parti ilçe yönetimini ağırladı. Orta doğu bataklığı, ekonomik çıkmazlar, hukuksuzluğun boyutları ve HAYIR Blok’u ortak konulardı.

Son yapılan Zeytinburnu İlçe Kongresinde Metin Doğan başkanlığında oluşan CHP Zeytinburnu İlçe Yönetimi 18 Ocak 2018 Perşembe günü İlçe Başkanlığında kendilerine nezaket ziyareti yapan Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, İlçe Başkan Yardımcısı Levent Çotuk, Medya Tanıtım Birim Başkanı Cemil Karış, Hüseyin Kurt ve İlçe Yönetimi konuk ederken toplantıya CHP İlçe Başkan Yardımcıları Barbaros Doğruel, Şaban Şentürk, Bülent Kara, Murat Salcı, CHP Zeytinburnu Belediye Meclis Üyeleri Satı Oral, Hüseyin Üsküdar, Düzgün Kaya, Selamettin Yeniyol, CHP Zeytinburnu Gençlik Kolları Başkanı Erdem Dursun ve CHP Telsiz Mahalle Sorumlusu yücel Morgül’de katılan isimlerdi.

CHP ilçe Başkanı Metin Doğan, ziyarette Ülke siyaseti ve Türkiye’nin içine sürüklenmek istendiği Ortadoğu bataklığı, yaşanan ekonomik ve siyasal belirsizliğin vatandaşın yaşamında yarattığı olumsuz etkilerin ve on beş yıllık AKP iktidarının açmazlıkları, 2019’da yapılacak olan başkanlık seçimlerinde tek adam sultasına son verilebilmesi ve ülkeye demokratik parlamenter sistemin yeniden getirilebilmesi konularının ele alındığını söyledi.

CHP Zeytinburnu ilçe Başkanı Metin Doğan, referandum sürecinde Anayasa değişikliğine ‘Hayır’ diyen partiler ve sivil toplum örgütleriyle görüşmelerimiz devam ediyor. Amacımız bu birlikteliği en güzel şekilde 2019’a taşımak. Bugünde Saadet Partisi ilçe yönetimi bizleri ziyarete geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Başkan Doğan "Farklı görüşleri savunsak da demokrasi, hukuk devleti ve adalet arayışımız ortak. Hepimizin ‘Hayır’ gerekçesi farklıydı ama birlikte yürüttüğümüz mücadelede ortaya çıkan birliktelik Türkiye’yi gerçek bir demokrasi ve tam bir hukuk devletine götürecek bir güç olduğunu gösterdi. Geleceğimiz için hepimiz emeğimizin en fazlasını ortaya koyduk. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Türkiye’yi tam demokrasi, gerçek bir hukuk devleti ve herkesin hakkının hukukunun korunduğu çoğulcu bir ülke yapma mücadelemizde önümüzdeki dönem de diyalogun yarar var” ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan ve ilçe yönetimine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Oldukça verimli bir toplantı yaptıklarını Ulusal ve yerel gündemi masaya yatırdıklarını belirtti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.