SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP Meclis üyesi A.Adayı Şenol Küçükpazarcık Seyyidnizam’ı salladı

GÜNDEM 12.02.2019 - 00:46, Güncelleme: 12.02.2019 - 00:46
 

CHP Meclis üyesi A.Adayı Şenol Küçükpazarcık Seyyidnizam’ı salladı

Zeytinburnu Göç-Der Deneğinin Başkanı  Şenol Küçükpazarcık Yılmazlar Düğün salonunda görkemli bir Meclis Üyeliği Aday Adalığı tanıtım toplantısı yaptı. Toplantıya Roman vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Zeytinburnu’muzun sevilen simalarından Romanların sesi Göç-Der Derneğinin Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi’nden Meclis Üyesi olmak için ilk adımını attı. Tanıtım gecesinde Romanların Adil Başkana büyük tezahüratı vardı. Şenol Beyin gecesinde kürsüye ilk olarak Roman Federasyonu Genel başkanı Serdar Özbayraktar geldi. Bayraktar yaptığı konuşmada Ankara ziyaretimizde Genel Başkanımız Kemal Kemal Kılıçdardoğlu’ndan kontenjan adayı sözü aldık. İnşallah bu kontenjanımızı Zeytinburnu’nda çok değerli ilçe Başkanı mı Metin Doğan ve Belediye Başkan Adayımız Dr. Adil Emecan, Şenol Kardeşimiz için kullanacaklar dedi.  Federasyon Başkanın ardından kürsüye CHP Zeytinburnu Meclis üyesi Aday Adayı Şenol Küçükpazarcık geldi. Öncelikle davetime icabet eden herkese teşekkür ederim. CHP ilçe başkanı Sayın Metin Doğan ve Belediye başkan adayı Dr. Adil Emecan’a toplantımıza icabet ettikleri için teşekkür ederim. Bugüne kadar Romanların sesi olmak için elimden geleni yaptı. İnşallah bundan sonra Kardeşlerimizin sesi olmak için Meclis Üyeliği için CHP’den aday adayı olmaya karar verdim. Sizlerin desteğiyle inşallah listede güzel bir sıralamada yerimizi almak istiyoruz dedi.  CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Emecan kendilerine böylesine güzel bir geceyi organize eden CHP Zeytinburnu Meclis üyesi Aday Adayı Şenol Küçükpazarcık’a teşekkür etti. Emecan Romanları bizle için olmazsa olmaz. İnşallah 1 Nisan sabahı Zeytinburnu’nda tüm renkler gibi Roman kardeşlerimize belediyemi<in yönetimine taşıyacağız dedi.  CHP Zeytinburnu ilçe Başkanı Metin Doğan’da ecede yaptığı konuşmada 31 Mart akşamına kadar gece gündüz koşturarak Zeytinburnu’nun 1 Nisan sabahına Adil bir yönetime hep beraber kavuşturacağız dedi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Göç-Der Deneğinin Başkanı  Şenol Küçükpazarcık Yılmazlar Düğün salonunda görkemli bir Meclis Üyeliği Aday Adalığı tanıtım toplantısı yaptı. Toplantıya Roman vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Zeytinburnu’muzun sevilen simalarından Romanların sesi Göç-Der Derneğinin Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi’nden Meclis Üyesi olmak için ilk adımını attı. Tanıtım gecesinde Romanların Adil Başkana büyük tezahüratı vardı. Şenol Beyin gecesinde kürsüye ilk olarak Roman Federasyonu Genel başkanı Serdar Özbayraktar geldi. Bayraktar yaptığı konuşmada Ankara ziyaretimizde Genel Başkanımız Kemal Kemal Kılıçdardoğlu’ndan kontenjan adayı sözü aldık. İnşallah bu kontenjanımızı Zeytinburnu’nda çok değerli ilçe Başkanı mı Metin Doğan ve Belediye Başkan Adayımız Dr. Adil Emecan, Şenol Kardeşimiz için kullanacaklar dedi. 

Federasyon Başkanın ardından kürsüye CHP Zeytinburnu Meclis üyesi Aday Adayı Şenol Küçükpazarcık geldi. Öncelikle davetime icabet eden herkese teşekkür ederim. CHP ilçe başkanı Sayın Metin Doğan ve Belediye başkan adayı Dr. Adil Emecan’a toplantımıza icabet ettikleri için teşekkür ederim. Bugüne kadar Romanların sesi olmak için elimden geleni yaptı. İnşallah bundan sonra Kardeşlerimizin sesi olmak için Meclis Üyeliği için CHP’den aday adayı olmaya karar verdim. Sizlerin desteğiyle inşallah listede güzel bir sıralamada yerimizi almak istiyoruz dedi. 

CHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Emecan kendilerine böylesine güzel bir geceyi organize eden CHP Zeytinburnu Meclis üyesi Aday Adayı Şenol Küçükpazarcık’a teşekkür etti. Emecan Romanları bizle için olmazsa olmaz. İnşallah 1 Nisan sabahı Zeytinburnu’nda tüm renkler gibi Roman kardeşlerimize belediyemi<in yönetimine taşıyacağız dedi. 

CHP Zeytinburnu ilçe Başkanı Metin Doğan’da ecede yaptığı konuşmada 31 Mart akşamına kadar gece gündüz koşturarak Zeytinburnu’nun 1 Nisan sabahına Adil bir yönetime hep beraber kavuşturacağız dedi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.