SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP Kadın Kolları Evlatlarımız için sokağa çıktı

KÜLTÜR 26.02.2015 - 23:14, Güncelleme: 26.02.2015 - 23:14
 

CHP Kadın Kolları Evlatlarımız için sokağa çıktı

CHP Zeytinburnu Kadın Kolları ‘Okula Gönder Morgdan Al ve ‘’Evlatlarımıza can güvenliği istiyoruz’’ sloganları ile sokağa çıktı

 İşte CHP Zeytinburnu Kadın Kollarının yaptığı O Açıklama; 26 Şubat 1977’de Biz yokken, arkamızdaki gençler yokken, Belki de Sizler de yokken CHP İstanbul Kadın Kolları 38 Yıl önce Büyüklerimiz yine evlatları için sokağa inmişti. 38 Yıl sonra Bugün tarih 16 Şubat 2015 aradan geçen 38 seneye rağmen CHP Zeytinburnu kadın kolları yine aynı pankartları açtıysak demek ki çok fazla bir şey değişmemiş. 38 Yıl önce olduğu gibi yine bugün ölümleri durdurmak  ölümleri sonlandırmak için ‘’Bu kadar sene ne yaptık" diye sorgulamak için Anneler olarak artık ses çıkarmanın zamanı gelmiştir dedik. Gencecik bir kızımız okula rahat gidip gelemiyorsa, Binmek istediği minibüste tecavüze uğrayıp vahşice katlediliyorsa artık burada söz bitmiştir. Bu vahşet yetmezmiş gibi, her gün her an Türkiye’nin her yerinde adeta cinayet timi kurulmuşçasına acı haberler duymaya devam ediyoruz. Toplum adeta cinnet geçiriyor. Sözde Aydınlar fakat bizlere göre sapık zihniyete sahip kişiler iktidardan da cesaret alarak fütursuzca aklın mantığın kabul etmediği  açıklamalarına devam ediyorlar. Evlatlarımız. Kardeşlerimiz, bacılarımız öldürülürken iktidardan gelen suçlayıcı, katledilen insanları hatalı göstermeye çalışan açıklamaları artık duymak istemiyoruz. Artık evlatlarımıza kadınlarımıza gereken güvence verilmelidir. Eğer verilemezse bu güvenceyi söke söke alacağız. Bunun sözünü CHP Zeytinburnu kadın kollarında ki ve tüm annelerimize veriyoruz. Birlikte güzel bir Türkiye’nin temeli atacağız. Ölümlerle değil devrimlerle anılacağız. Kadının tek çaresi Cumhuriyettir cumhuriyeti sonsuza dek yaşatacak olan da CHP’dir. Bugüne kadar vahşice katledilen anneleri, çocuklarını gençlerimizi şükranla anarken,  Malatya’da şehit olan Askerlerimize Rahmet Ailelerine de sabır diliyoruz. Bundan tam 23 yıl önce bugün Hocalıda haince katledilen resmi rakamlara göre 613 Azeri vatandaşımız için tüm Azerbaycan halkına baş sağlığı dileklerimizi sunuyor çirkin katliamı nefretle kınıyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
CHP Zeytinburnu Kadın Kolları ‘Okula Gönder Morgdan Al ve ‘’Evlatlarımıza can güvenliği istiyoruz’’ sloganları ile sokağa çıktı

 İşte CHP Zeytinburnu Kadın Kollarının yaptığı O Açıklama; 26 Şubat 1977’de Biz yokken, arkamızdaki gençler yokken, Belki de Sizler de yokken CHP İstanbul Kadın Kolları 38 Yıl önce Büyüklerimiz yine evlatları için sokağa inmişti. 38 Yıl sonra Bugün tarih 16 Şubat 2015 aradan geçen 38 seneye rağmen CHP Zeytinburnu kadın kolları yine aynı pankartları açtıysak demek ki çok fazla bir şey değişmemiş.

38 Yıl önce olduğu gibi yine bugün ölümleri durdurmak  ölümleri sonlandırmak için ‘’Bu kadar sene ne yaptık" diye sorgulamak için Anneler olarak artık ses çıkarmanın zamanı gelmiştir dedik. Gencecik bir kızımız okula rahat gidip gelemiyorsa, Binmek istediği minibüste tecavüze uğrayıp vahşice katlediliyorsa artık burada söz bitmiştir.

Bu vahşet yetmezmiş gibi, her gün her an Türkiye’nin her yerinde adeta cinayet timi kurulmuşçasına acı haberler duymaya devam ediyoruz. Toplum adeta cinnet geçiriyor. Sözde Aydınlar fakat bizlere göre sapık zihniyete sahip kişiler iktidardan da cesaret alarak fütursuzca aklın mantığın kabul etmediği  açıklamalarına devam ediyorlar. Evlatlarımız. Kardeşlerimiz, bacılarımız öldürülürken iktidardan gelen suçlayıcı, katledilen insanları hatalı göstermeye çalışan açıklamaları artık duymak istemiyoruz. Artık evlatlarımıza kadınlarımıza gereken güvence verilmelidir. Eğer verilemezse bu güvenceyi söke söke alacağız. Bunun sözünü CHP Zeytinburnu kadın kollarında ki ve tüm annelerimize veriyoruz. Birlikte güzel bir Türkiye’nin temeli atacağız. Ölümlerle değil devrimlerle anılacağız. Kadının tek çaresi Cumhuriyettir cumhuriyeti sonsuza dek yaşatacak olan da CHP’dir.

Bugüne kadar vahşice katledilen anneleri, çocuklarını gençlerimizi şükranla anarken,  Malatya’da şehit olan Askerlerimize Rahmet Ailelerine de sabır diliyoruz. Bundan tam 23 yıl önce bugün Hocalıda haince katledilen resmi rakamlara göre 613 Azeri vatandaşımız için tüm Azerbaycan halkına baş sağlığı dileklerimizi sunuyor çirkin katliamı nefretle kınıyoruz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.