SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

CHP 58.Bulvar Caddesinde Esnafa bayrak dağıttı

SİYASET 30.10.2022 - 18:39, Güncelleme: 30.10.2022 - 19:20
 

CHP 58.Bulvar Caddesinde Esnafa bayrak dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, 58.Bulvar Caddesinde ilçe esnafına bayrak dağıttı.

CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan ve ilçe yönetimi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilçe merkezinde esnafı ziyaret ederek Türk bayrağı hediye etti. İlçe Başkanı Metin Doğan, “Türk halkına özgürlüğünü veren Cumhuriyetimiz, 99 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kuruldu. Cumhuriyet ışığı altında özgür ve laik bir ulus yaratmayı başaran Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarını saygı ve şükranla anıyoruz’’ dedi. “Ulusal egemenliği, laikliği esas alan Cumhuriyet,  ümmetten millet, kuldan yurttaş yaratmıştır” diyen Doğan,  “Kendi başına düşünemeyenlerin, düşünme yetisini kaybedenlerin,  aklını kullanamayanların, aklını, vicdanını iki dudak arasına hapsedenlerin Cumhuriyetle kavgası, Cumhuriyet alfabesiyle savaşı da bu yüzdendir. Cumhuriyetle kavgası olanlara vakit ayırıp, onlarla artık daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok” sözleriyle de dikkat çekti.  
Cumhuriyet Halk Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, 58.Bulvar Caddesinde ilçe esnafına bayrak dağıttı.

CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan ve ilçe yönetimi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ilçe merkezinde esnafı ziyaret ederek Türk bayrağı hediye etti. İlçe Başkanı Metin Doğan, “Türk halkına özgürlüğünü veren Cumhuriyetimiz, 99 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kuruldu. Cumhuriyet ışığı altında özgür ve laik bir ulus yaratmayı başaran Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarını saygı ve şükranla anıyoruz’’ dedi.

“Ulusal egemenliği, laikliği esas alan Cumhuriyet,  ümmetten millet, kuldan yurttaş yaratmıştır” diyen Doğan,  “Kendi başına düşünemeyenlerin, düşünme yetisini kaybedenlerin,  aklını kullanamayanların, aklını, vicdanını iki dudak arasına hapsedenlerin Cumhuriyetle kavgası, Cumhuriyet alfabesiyle savaşı da bu yüzdendir. Cumhuriyetle kavgası olanlara vakit ayırıp, onlarla artık daha fazla zaman kaybetmeye gerek yok” sözleriyle de dikkat çekti.

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.