SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Celalettin Gözüsulu Anaokulu’nda Kura Heyecanı

KÜLTÜR 06.09.2017 - 14:24, Güncelleme: 06.09.2017 - 14:24
 

Celalettin Gözüsulu Anaokulu’nda Kura Heyecanı

Zeytinburnu Celalettin Gözüsulu Anaokulu’nda bugün kura heyecanı vardı. Minikler kendi elleriyle sabahçı mı yoksa öğlenci mi olacaklarını belirlediler.

Celalettin Gözüsulu ilkokulu eğitim ve idare kalite4sinde devlet okullarından bir adım önde olmaya devam ediyor. Okul Müdürü Nejmi Kaşkaya ortaya koyduğu idarecilik anlayışı ile örnek olmaya devam ediyor. Okula ilk atandığı günde neredeyse okul öğrencilerin üzerine çökecekti. Büyük uğraşlar sonucunda Okulun yenilenmesini sağladığı ve bir yıl gibi kısa bir sürede ortaya modern bir okul çıkardı. Okul Müdürü Nejmi Kaşkaya okulun fiziki olarak yenilemesinin ardından eğitim ve öğretimde devrim yapmaya başladı. Eğitim kadrosunu güçlendirdi. Sosyal etkinliklere büyük önem verdi birçok daldı birinciliği okula kazandı. Okulun eğitim kalitesi arttı okul modern dersliklere kavuşturuldu. Bugün okulda anasınıfları için kura çekim heyecanı vardı. Anasınıfı Öğrencileri bugün minik elleriyle Sabahçı mı yoksa öğlenci mi olacaklarını belirledi. Kura çekiminde öğrencilerden çok anneleri ne olur öğlenci olsunlar diye dua etti. Okul müdürü Nejmi Kaşkaya'da 11'e kadar uyuyalım diye hepiniz çocukları Öğlenci yapmak istiyorsunuz diyerek velileri gülümsetti. Anaokulunda sınıflar Maximum 25 Kişilik olacak. Anaokulu uyum programı çerçevesinde ilkokullardan bir hafta önce eğitim ve öğretime başlayacak ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Celalettin Gözüsulu Anaokulu’nda bugün kura heyecanı vardı. Minikler kendi elleriyle sabahçı mı yoksa öğlenci mi olacaklarını belirlediler.

Celalettin Gözüsulu ilkokulu eğitim ve idare kalite4sinde devlet okullarından bir adım önde olmaya devam ediyor. Okul Müdürü Nejmi Kaşkaya ortaya koyduğu idarecilik anlayışı ile örnek olmaya devam ediyor. Okula ilk atandığı günde neredeyse okul öğrencilerin üzerine çökecekti. Büyük uğraşlar sonucunda Okulun yenilenmesini sağladığı ve bir yıl gibi kısa bir sürede ortaya modern bir okul çıkardı.

Okul Müdürü Nejmi Kaşkaya okulun fiziki olarak yenilemesinin ardından eğitim ve öğretimde devrim yapmaya başladı. Eğitim kadrosunu güçlendirdi. Sosyal etkinliklere büyük önem verdi birçok daldı birinciliği okula kazandı.

Okulun eğitim kalitesi arttı okul modern dersliklere kavuşturuldu. Bugün okulda anasınıfları için kura çekim heyecanı vardı. Anasınıfı Öğrencileri bugün minik elleriyle Sabahçı mı yoksa öğlenci mi olacaklarını belirledi. Kura çekiminde öğrencilerden çok anneleri ne olur öğlenci olsunlar diye dua etti.

Okul müdürü Nejmi Kaşkaya'da 11'e kadar uyuyalım diye hepiniz çocukları Öğlenci yapmak istiyorsunuz diyerek velileri gülümsetti. Anaokulunda sınıflar Maximum 25 Kişilik olacak. Anaokulu uyum programı çerçevesinde ilkokullardan bir hafta önce eğitim ve öğretime başlayacak

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.