SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Çankırı Yeşil Ilgaz Spor’dan Çankırılılara anlamlı iftar

KÜLTÜR 27.06.2015 - 09:47, Güncelleme: 27.06.2015 - 09:47
 

Çankırı Yeşil Ilgaz Spor’dan Çankırılılara anlamlı iftar

Zeytinburnu’nun başarılı amatör kulüplerinden biri olan Çankırı Yeşil Ilgaz spor kulübü futbolun yanında yaptığı sosyal aktivitelerle de İstanbul’da, Çankırılıların adeta amiral gemisi durumunda.

Çankırı kültürünü Zeytinburnu’nda yaşatmakta öncülük eden Yeşil Ilgaz spor Kulübü geleneksel yöre gecelerinin yanı sıra BİR çok farklı etkinlikle de Çankırıları biraraya getiriyor. Çankırı Yeşil Ilgaz spor kulübü Ramazan ayı dolayısıyla Merkezefendi tesislerinde yaklaşık 700 kişiye çok özel ve anlamlı bir iftar verdi. Çankırı Yeşil Ilgaz spor kulüp Başkanı Emrullah İç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Oktay Bayram, Ayhan Erdoğan, Aydın Gültekin, Kadir Küçük, Mesut Şengül, Birol Hızar, Mehmet Akman, Yaşar Yukarı Kozan koordine ettiği iftar Programına  Dernek Başkanları Arif Şengül, Asım Küçük, Muharrem Erdoğan, Mustafa Kurşunoğlu, Telat Coşar, Sahit Yiğit, Alaattin Taş, Fırat Cambazoğlu, Bahri Saka, Ethem Gürkan çok sayıda Çankırılı katıldı. Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar programı ezanın okunması ve oruçların açılmasıyla devam etti. İftar Menüsü oldukça zengindi. Kavurma, Pilav, Tatlı, Çorba ve sınırsız içecekten oluşan menü ile Çankırılar iftarların açtı hoş sohbetler etti. Çankırı Yeşil Ilgaz spor kulübünün iftar programına Kulüp Başkanı Emrullah İç bir konuşma yaptı. İftar programına katılan herkese teşekkür etti ve sözlerini şöyle sürdürdü. Değerli Çankırılı hemşerilerim sizler ilgi alaka göstermek suretiyle Ramazan-ı Şerif’i birlik ve beraberlik ortamında gerçekleştirmek adına bu toplantıya bu yemeğe teşrif ediyorsunuz. Sizlerden de Allah razı olsun. Çankırı insanına, Çankırılıya yakışan budur. Her yerde her zaman varlığımızı, birliğimizi ve gücümüzü ortaya koymak zorundayız. Bunu dosta, düşmana birlik beraberlik ruhu içerisinde göstermek zorundayız. Biz varız, biz buyuz, biz büyük bir aileyiz dememiz lazım. Amacımız Çankırı Yeşil Ilgaz Spor çatısı öncülüğüyle İstanbul’daki Çankırılılar arasında kaynaşmayı sağlamak. İnsanların birlik, beraberlik duygularını iftar ortamında yaşaması için bu iftar yemeklerini organize ediyoruz. Bundan sonraki yıllarda da bu iftar yemeklerini düzenlemeye devam edeceğiz. Ramazan ayı bir arınma ayı, benden bize yükselme ayı, bir değişim ayı… Ramazan-ı Şerif bir fırsattır, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek temenni ve duasıyla hepinize daha nice Ramazanlarda sağlık, afiyet ve mutluluk içerisinde bir ve beraber olma düşüncesi ve duasıyla hayırlı akşamlar diliyorum.” Dedi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELİ
Zeytinburnu’nun başarılı amatör kulüplerinden biri olan Çankırı Yeşil Ilgaz spor kulübü futbolun yanında yaptığı sosyal aktivitelerle de İstanbul’da, Çankırılıların adeta amiral gemisi durumunda.

Çankırı kültürünü Zeytinburnu’nda yaşatmakta öncülük eden Yeşil Ilgaz spor Kulübü geleneksel yöre gecelerinin yanı sıra BİR çok farklı etkinlikle de Çankırıları biraraya getiriyor. Çankırı Yeşil Ilgaz spor kulübü Ramazan ayı dolayısıyla Merkezefendi tesislerinde yaklaşık 700 kişiye çok özel ve anlamlı bir iftar verdi. Çankırı Yeşil Ilgaz spor kulüp Başkanı Emrullah İç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Oktay Bayram, Ayhan Erdoğan, Aydın Gültekin, Kadir Küçük, Mesut Şengül, Birol Hızar, Mehmet Akman, Yaşar Yukarı Kozan koordine ettiği iftar Programına  Dernek Başkanları Arif Şengül, Asım Küçük, Muharrem Erdoğan, Mustafa Kurşunoğlu, Telat Coşar, Sahit Yiğit, Alaattin Taş, Fırat Cambazoğlu, Bahri Saka, Ethem Gürkan çok sayıda Çankırılı katıldı.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ile başlayan iftar programı ezanın okunması ve oruçların açılmasıyla devam etti. İftar Menüsü oldukça zengindi. Kavurma, Pilav, Tatlı, Çorba ve sınırsız içecekten oluşan menü ile Çankırılar iftarların açtı hoş sohbetler etti. Çankırı Yeşil Ilgaz spor kulübünün iftar programına Kulüp Başkanı Emrullah İç bir konuşma yaptı. İftar programına katılan herkese teşekkür etti ve sözlerini şöyle sürdürdü. Değerli Çankırılı hemşerilerim sizler ilgi alaka göstermek suretiyle Ramazan-ı Şerif’i birlik ve beraberlik ortamında gerçekleştirmek adına bu toplantıya bu yemeğe teşrif ediyorsunuz. Sizlerden de Allah razı olsun. Çankırı insanına, Çankırılıya yakışan budur. Her yerde her zaman varlığımızı, birliğimizi ve gücümüzü ortaya koymak zorundayız. Bunu dosta, düşmana birlik beraberlik ruhu içerisinde göstermek zorundayız. Biz varız, biz buyuz, biz büyük bir aileyiz dememiz lazım. Amacımız Çankırı Yeşil Ilgaz Spor çatısı öncülüğüyle İstanbul’daki Çankırılılar arasında kaynaşmayı sağlamak. İnsanların birlik, beraberlik duygularını iftar ortamında yaşaması için bu iftar yemeklerini organize ediyoruz. Bundan sonraki yıllarda da bu iftar yemeklerini düzenlemeye devam edeceğiz. Ramazan ayı bir arınma ayı, benden bize yükselme ayı, bir değişim ayı… Ramazan-ı Şerif bir fırsattır, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek temenni ve duasıyla hepinize daha nice Ramazanlarda sağlık, afiyet ve mutluluk içerisinde bir ve beraber olma düşüncesi ve duasıyla hayırlı akşamlar diliyorum.” Dedi.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.