SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Çankırı Maruf Nejat Öntaş'ı uzattı

22.07.2013 - 13:30, Güncelleme: 22.07.2013 - 13:30
 

Çankırı Maruf Nejat Öntaş'ı uzattı

Amatör 1.Küme ekiplerinden Çankırı Marufspor daha önce prensipte anlaşarak el sıkıştığı teknik direktör Necat Öntaşın sözleşmesini bugün bir sezon daha uzattı.

Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde tecrübeli çalıştırıcı kendisini sezon sonuna kadar Ç.Marufspor’un teknik direktörü yapan imzayı attı. Geçtiğimiz sezon takımı şampiyon yaparak 1.Amatör Kümeye taşıyan Öntaş imzayı atar atmaz yeni sezonla ilgili planlamalarını yapmaya başladı.Yönetimin teknik direktör Öntaş’a yeni döneminde tam yetki verdiği, iç ve dış transfer de tecrübeli çalıştırıcının raporları doğrultusunda hareket edileceği ifade edildi. Son 5 sezonda çalıştığı 5 takımı da şampiyon yaparak dikkatleri üzerine çeken Öntaş’ın yeni hedefi Çankırı Marufspor’u aldığı destekle tarihinde ilk kez Süper Amatör Kümeye taşımak.  İstanbul Amatör- İskender KORDU
Amatör 1.Küme ekiplerinden Çankırı Marufspor daha önce prensipte anlaşarak el sıkıştığı teknik direktör Necat Öntaşın sözleşmesini bugün bir sezon daha uzattı.

Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde tecrübeli çalıştırıcı kendisini sezon sonuna kadar Ç.Marufspor’un teknik direktörü yapan imzayı attı. Geçtiğimiz sezon takımı şampiyon yaparak 1.Amatör Kümeye taşıyan Öntaş imzayı atar atmaz yeni sezonla ilgili planlamalarını yapmaya başladı.Yönetimin teknik direktör Öntaş’a yeni döneminde tam yetki verdiği, iç ve dış transfer de tecrübeli çalıştırıcının raporları doğrultusunda hareket edileceği ifade edildi. Son 5 sezonda çalıştığı 5 takımı da şampiyon yaparak dikkatleri üzerine çeken Öntaş’ın yeni hedefi Çankırı Marufspor’u aldığı destekle tarihinde ilk kez Süper Amatör Kümeye taşımak. 

İstanbul Amatör- İskender KORDU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.