SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Çanakkale Şehitleri ZKS'de anıldı

EĞİTİM 19.03.2018 - 20:24, Güncelleme: 19.03.2018 - 20:24
 

Çanakkale Şehitleri ZKS'de anıldı

Zeytinburnu Kaymakamlığı ile Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı, 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat 10.00’da Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Adile Mermerci Anadolu Lisesinin hazırladığı programa Zeytinburnu Kaymakamı Sayın Ali Taşkın BALABAN, Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat AYDIN,  Garnizon Komutanı Albay Sayın Halil AKAR, Zeytinburnu Müftüsü Sayın Mustafa AÇIKALIN, Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Ali YEŞİLYURT, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Kuran-ı Kerim tilaveti, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve Adile Mermerci Anadolu Lisesi Müdürü Yunus ÖZBEK’in açılış konuşması ile başlayan program Çanakkale Zaferi konulu tiyatro oyunu, günün anlam ve önemiyle ilgili şiirler ve türküler, Çanakkale konulu sinevizyon gösterisi ile devam etti. Programın sonunda  “Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl Dönümü” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu Kaymakamlığı ile Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı, 19 Mart 2018 Pazartesi günü saat 10.00’da Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.
Adile Mermerci Anadolu Lisesinin hazırladığı programa Zeytinburnu Kaymakamı Sayın Ali Taşkın BALABAN, Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat AYDIN,  Garnizon Komutanı Albay Sayın Halil AKAR, Zeytinburnu Müftüsü Sayın Mustafa AÇIKALIN, Zeytinburnu İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Ali YEŞİLYURT, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve Adile Mermerci Anadolu Lisesi Müdürü Yunus ÖZBEK’in açılış konuşması ile başlayan program Çanakkale Zaferi konulu tiyatro oyunu, günün anlam ve önemiyle ilgili şiirler ve türküler, Çanakkale konulu sinevizyon gösterisi ile devam etti. Programın sonunda  “Çanakkale Zaferi’nin 103. Yıl Dönümü” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.