SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Çanakkale Şehitleri Zeytinburnu’nda törenle anıldı

KÜLTÜR 18.03.2021 - 21:45, Güncelleme: 29.03.2021 - 16:31
 

Çanakkale Şehitleri Zeytinburnu’nda törenle anıldı

18 MART Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla Zeytinburnu’nda tören düzenlendi.

Zeytinburnu Kaymakamlık Meydanı'nda düzenlenen törene, Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Askerlik Şube Başkanı Albay Halil Akar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben, Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmanın yapıldığı törende Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümünün önemini asla unutmamak gerektiğini söyledi. Çanakkale Savaşı sırasında 250 bin şehit verildiğini hatırlatan Başkan Arısoy, "Çanakkale Savaşlarında Türk ordusu 7 düvele meydan okudu ve tüm dünyaya Türk'ün gücünü gösterdi. Atatürk'ün cephelerde elde ettiği zaferler sonucunda dünya Türklerin ne kadar güçlü olduğunu kabul etti. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" diye konuştu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
18 MART Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla Zeytinburnu’nda tören düzenlendi.

Zeytinburnu Kaymakamlık Meydanı'nda düzenlenen törene, Zeytinburnu Kaymakamı Zekeriya Güney, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Zeytinburnu Askerlik Şube Başkanı Albay Halil Akar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt, AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta, CHP İlçe Başkanı Metin Doğan, MHP İlçe Başkanı Habip Kapıcıoğlu, İYİ Parti ilçe Başkanı Hasan Hoşben, Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Tören, Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü dolayısıyla günün anlam ve öneminin belirtildiği konuşmanın yapıldığı törende Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümünün önemini asla unutmamak gerektiğini söyledi. Çanakkale Savaşı sırasında 250 bin şehit verildiğini hatırlatan Başkan Arısoy, "Çanakkale Savaşlarında Türk ordusu 7 düvele meydan okudu ve tüm dünyaya Türk'ün gücünü gösterdi. Atatürk'ün cephelerde elde ettiği zaferler sonucunda dünya Türklerin ne kadar güçlü olduğunu kabul etti. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" diye konuştu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.