SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Camilerde Buz Gibi Limonata Serinliği

GÜNDEM 23.07.2012 - 16:14, Güncelleme: 23.07.2012 - 16:14
 

Camilerde Buz Gibi Limonata Serinliği

Zeytinburnu Belediyesi, geçen Ramazan başlattığı ‘camilerde limonata ikramı’ uygulamasını bu yıl da devam ettiriyor.

Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, teravih namazlarında aşırı sıcak ve yüksek nem yüzünden iyice bunalan vatandaşları ikram ettikleri buz gibi limonata ile serinletiyor. Uzun süre kapalı ortamda kalan ve klimaların da yeterince serinletemediği cemaat, namaz biter bitmez soluğu limonata kuyruğunda alıyor. Buz gibi limonata ile serinleyen cemaat ise uygulamadan bir hayli memnun... Ramazan boyunca devam edecek uygulamada; her akşam farklı bir camide teravih namazından sonra yaklaşık 500 litre limonata ikram edilecek. Nuripaşa Mahallesindeki iftar programının ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın teravih namazını Yeşiltepe Konyalı Camiinde kıldı. Teravih sonrası Başkan Aydın vatandaşlara buz gibi limonata dağıttı. CAMİLERDE LİMONATA DAĞITIM PROGRAMI 24 Temmuz Salı KUBBELİ Camii, 25 Temmuz Çarşamba TAŞ Camii,28 Temmuz Cumartesi DUTLUK Camii, 29 Temmuz Pazar BEŞTELSİZ Camii, , 30 Temmuz Pazartesi SELVİLİ ÇINAR Camii 2 Ağustos Perşembe KÖŞELİ Camii, 3 Ağustos Cuma İBNİ KEMAL Camii, 6 Ağustos Pazartesi BATI TRAKYA Camii, 7 Ağustos Salı TELSİZ MAHALLE Camii, 8 Ağustos Çarşamba TELSİZ ÇARŞI Camii, 12 Ağustos Pazar SULTAN MURAT Camii, 13 Ağustos Pazartesi ULU Camii, 14 Ağustos Salı EMİNE İNANÇ,15 Ağustos Çarşamba MERKEZEFENDİ Camii, 16 Ağustos Perşembe SEYİTNİZAM HACI MÜNEVVER Camii, 17 Ağustos Cuma HACI VEHBİ Camii ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesi, geçen Ramazan başlattığı ‘camilerde limonata ikramı’ uygulamasını bu yıl da devam ettiriyor.
Belediye Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, teravih namazlarında aşırı sıcak ve yüksek nem yüzünden iyice bunalan vatandaşları ikram ettikleri buz gibi limonata ile serinletiyor. Uzun süre kapalı ortamda kalan ve klimaların da yeterince serinletemediği cemaat, namaz biter bitmez soluğu limonata kuyruğunda alıyor.

Buz gibi limonata ile serinleyen cemaat ise uygulamadan bir hayli memnun... Ramazan boyunca devam edecek uygulamada; her akşam farklı bir camide teravih namazından sonra yaklaşık 500 litre limonata ikram edilecek.

Nuripaşa Mahallesindeki iftar programının ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın teravih namazını Yeşiltepe Konyalı Camiinde kıldı. Teravih sonrası Başkan Aydın vatandaşlara buz gibi limonata dağıttı.

CAMİLERDE LİMONATA DAĞITIM PROGRAMI

24 Temmuz Salı KUBBELİ Camii, 25 Temmuz Çarşamba TAŞ Camii,28 Temmuz Cumartesi DUTLUK Camii, 29 Temmuz Pazar BEŞTELSİZ Camii, , 30 Temmuz Pazartesi SELVİLİ ÇINAR Camii 2 Ağustos Perşembe KÖŞELİ Camii, 3 Ağustos Cuma İBNİ KEMAL Camii, 6 Ağustos Pazartesi BATI TRAKYA Camii, 7 Ağustos Salı TELSİZ MAHALLE Camii, 8 Ağustos Çarşamba TELSİZ ÇARŞI Camii, 12 Ağustos Pazar SULTAN MURAT Camii, 13 Ağustos Pazartesi ULU Camii, 14 Ağustos Salı EMİNE İNANÇ,15 Ağustos Çarşamba MERKEZEFENDİ Camii, 16 Ağustos Perşembe SEYİTNİZAM HACI MÜNEVVER Camii, 17 Ağustos Cuma HACI VEHBİ Camii
ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.