SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Büyükyalı'dan yatırımcılar için kaçırılmayacak fırsat!

KÜLTÜR 22.09.2017 - 16:02, Güncelleme: 22.09.2017 - 16:02
 

Büyükyalı'dan yatırımcılar için kaçırılmayacak fırsat!

"Şimdi Al Ocak 2019'da Öde" kampanyasına dahil olan Büyükyalı İstanbul'un satışa yeni açılan Denizkapı etabından yatırım yapmak isteyenleri büyük fırsatlar bekliyor.

14 Eylül - 31 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak "Şimdi al, Ocak 2019'da öde" sloganıyla yeni bir kampanya başlatan Emlak Konut GYO'nun iştiraki olduğu projelerden Büyükyalı İstanbul'un satışa sunulan yeni etabı Denizkapı'daki 350 konutunda kampanya kapsamında yatırım fırsatları başladı. Projeden yüzde 5 peşin ile yatırım yapabiliyorsunuz, sözleşmeden 1 yıl sonra peşinattan kalan yüzde 15'lik bakiye ödeniyor, yüzde 80 için banka kredisi kullandırılıyor ve taksit ödemeleri de OCAK 2019'dan itibaren başlıyor. Büyükyalı'nın uzman değerlendirme kuruluşları tarafından yapılan bağımsız ve profesyonel araştırmalara göre İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek ikinci gayrimenkul projesi olduğunu vurgulayan Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, " 14 eylülde başlayan ve 31 ekim’e kadar devam edecek kampanyamız, İstanbul’un yeni deniz semti Büyükyalı’ya yatırım yapmak isteyenler için tarihi nitelikte, kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yaşamın 2019’da başlayacağı Büyükyalı’dan ev alanlar, kredi taksitlerini 2019’dan itibaren ödemeye başlayacak. Kampanyadan öncelikli yararlanmak ve sınırlı sayıdaki daireden istediklerini seçmek isteyenleri, satış ofisimize bekliyoruz” dedi. Avrupa Yakasında konut amortisman süresi 19 yılken Zeytinburnu’nda bu sürenin 15 yıl olduğuna değinen Keresteci, “Yeşilköy ve Ataköy gibi çevre ilçeler proje ve fiyat bakımından artık doygunluğa ulaştı. Ancak Zeytinburnu bu anlamda markalı projelerle gelişmekte olan bir bölge ve yatırımcılar için büyük bir fırsat sunuyor. İstanbul geneliyle kıyaslandığında, hem fiyat artışı hem de yüksek kira getirisiyle Zeytinburnu’nun yatırım açısından en avantajlı bölgelerden biri olduğu göze çarpıyor. Bağımsız araştırma şirketlerinin raporlarına göre, Zeytinburnu Marmaray metro istasyonu, Zeyport Limanı gibi altyapı projeleri tamamlandığında; 5 yıl içerisinde sahil bandında yüzde 100’ün üzerinde bir değer artışı gerçekleşmesi bekleniyor.” şeklinde konuştu.
"Şimdi Al Ocak 2019'da Öde" kampanyasına dahil olan Büyükyalı İstanbul'un satışa yeni açılan Denizkapı etabından yatırım yapmak isteyenleri büyük fırsatlar bekliyor.

14 Eylül - 31 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak "Şimdi al, Ocak 2019'da öde" sloganıyla yeni bir kampanya başlatan Emlak Konut GYO'nun iştiraki olduğu projelerden Büyükyalı İstanbul'un satışa sunulan yeni etabı Denizkapı'daki 350 konutunda kampanya kapsamında yatırım fırsatları başladı. Projeden yüzde 5 peşin ile yatırım yapabiliyorsunuz, sözleşmeden 1 yıl sonra peşinattan kalan yüzde 15'lik bakiye ödeniyor, yüzde 80 için banka kredisi kullandırılıyor ve taksit ödemeleri de OCAK 2019'dan itibaren başlıyor.

Büyükyalı'nın uzman değerlendirme kuruluşları tarafından yapılan bağımsız ve profesyonel araştırmalara göre İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek ikinci gayrimenkul projesi olduğunu vurgulayan Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, " 14 eylülde başlayan ve 31 ekim’e kadar devam edecek kampanyamız, İstanbul’un yeni deniz semti Büyükyalı’ya yatırım yapmak isteyenler için tarihi nitelikte, kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yaşamın 2019’da başlayacağı Büyükyalı’dan ev alanlar, kredi taksitlerini 2019’dan itibaren ödemeye başlayacak. Kampanyadan öncelikli yararlanmak ve sınırlı sayıdaki daireden istediklerini seçmek isteyenleri, satış ofisimize bekliyoruz” dedi. Avrupa Yakasında konut amortisman süresi 19 yılken Zeytinburnu’nda bu sürenin 15 yıl olduğuna değinen Keresteci, “Yeşilköy ve Ataköy gibi çevre ilçeler proje ve fiyat bakımından artık doygunluğa ulaştı. Ancak Zeytinburnu bu anlamda markalı projelerle gelişmekte olan bir bölge ve yatırımcılar için büyük bir fırsat sunuyor. İstanbul geneliyle kıyaslandığında, hem fiyat artışı hem de yüksek kira getirisiyle Zeytinburnu’nun yatırım açısından en avantajlı bölgelerden biri olduğu göze çarpıyor. Bağımsız araştırma şirketlerinin raporlarına göre, Zeytinburnu Marmaray metro istasyonu, Zeyport Limanı gibi altyapı projeleri tamamlandığında; 5 yıl içerisinde sahil bandında yüzde 100’ün üzerinde bir değer artışı gerçekleşmesi bekleniyor.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.