SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Büyükyalı, akıllı ev teknolojisi ile hayatı kolaylaştırıyor

11.02.2021 - 21:12, Güncelleme: 06.04.2021 - 21:34
 

Büyükyalı, akıllı ev teknolojisi ile hayatı kolaylaştırıyor

Yeni şehircilik anlayışı ile oluşturulan Büyükyalı, her ihtiyaca yönelik konut alternatifleri ile “İyi Yaşam”ın kapılarını açıyor. Büyükyalı; konumu, tarihi yapısı, peyzajı ve akıllı bina teknolojisi ile tam anlamıyla yeni nesil yaşam alanı sunuyor.

Son teknolojinin kullanıldığı akıllı ev sistemlerinde, konut sakinlerinin konforu, güvenliği ve mutluluğu bütünsel olarak ele alındığını belirten Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Akıllı ev sistemleri sayesinde evdeki elektrik sistemleri ve iklimlendirme sistemleri web girişi ile kontrol edilebildiği gibi cep telefonu ya da tablet’e yüklenen uygulama sayesinde uzaktan yönetilebiliyor. Daire için yangın alarmı ya da yangın söndürme sistemi sayesinde bu konuda yaşanabilecek herhangi bir tehlikeye çok hızlı şekilde müdahale edilebiliyor. Ayrıca su basman dedektörleri ile daire içinde açık kalan bir musluk varsa ya da tesisatta bir su kaçağı mevcutsa kontrol merkezine düşen alarm ile kolayca kontrol altına alınabiliyor.” dedi. Günlük yaşamda müstakil hayat konforunu vaat eden Büyükyalı; üstün kalite anlayışı ile tasarlanan konutları, nefes aldıran ferah meydanları, seçkin restoran ve kafeleri, prestijli markalara ev sahipliği yapan yeni nesil yaşam merkezi, kentin nabzını tutan kültür-sanat ve performans merkezleri, alternatif spor alanları, doğal yaşam olanakları, deniz bağlantısı ve daha birçok değeriyle hem keyifli hem de huzur dolu, iyi bir yaşamın kapılarını aralıyor. Toplam 111 dönümlük arazide yer alan Büyükyalı’da her ihtiyaca yönelik konut bulunuyor. 1+1’den 5+1’e, penthouse veya müstakil Loft evlerden Fendi Casa ile dizayn edilen bloğa kadar çok farklı konseptte 1.500 konut yer alıyor.
Yeni şehircilik anlayışı ile oluşturulan Büyükyalı, her ihtiyaca yönelik konut alternatifleri ile “İyi Yaşam”ın kapılarını açıyor. Büyükyalı; konumu, tarihi yapısı, peyzajı ve akıllı bina teknolojisi ile tam anlamıyla yeni nesil yaşam alanı sunuyor.

Son teknolojinin kullanıldığı akıllı ev sistemlerinde, konut sakinlerinin konforu, güvenliği ve mutluluğu bütünsel olarak ele alındığını belirten Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “Akıllı ev sistemleri sayesinde evdeki elektrik sistemleri ve iklimlendirme sistemleri web girişi ile kontrol edilebildiği gibi cep telefonu ya da tablet’e yüklenen uygulama sayesinde uzaktan yönetilebiliyor. Daire için yangın alarmı ya da yangın söndürme sistemi sayesinde bu konuda yaşanabilecek herhangi bir tehlikeye çok hızlı şekilde müdahale edilebiliyor. Ayrıca su basman dedektörleri ile daire içinde açık kalan bir musluk varsa ya da tesisatta bir su kaçağı mevcutsa kontrol merkezine düşen alarm ile kolayca kontrol altına alınabiliyor.” dedi.

Günlük yaşamda müstakil hayat konforunu vaat eden Büyükyalı; üstün kalite anlayışı ile tasarlanan konutları, nefes aldıran ferah meydanları, seçkin restoran ve kafeleri, prestijli markalara ev sahipliği yapan yeni nesil yaşam merkezi, kentin nabzını tutan kültür-sanat ve performans merkezleri, alternatif spor alanları, doğal yaşam olanakları, deniz bağlantısı ve daha birçok değeriyle hem keyifli hem de huzur dolu, iyi bir yaşamın kapılarını aralıyor. Toplam 111 dönümlük arazide yer alan Büyükyalı’da her ihtiyaca yönelik konut bulunuyor. 1+1’den 5+1’e, penthouse veya müstakil Loft evlerden Fendi Casa ile dizayn edilen bloğa kadar çok farklı konseptte 1.500 konut yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.