SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bu ülkenin Ömer Turan'dan başka derdi yok mu?

KÜLTÜR 11.01.2018 - 08:46, Güncelleme: 11.01.2018 - 08:46
 

Bu ülkenin Ömer Turan'dan başka derdi yok mu?

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın hakkında ipsiz sapsız iddiaları sosyal medya hesaplarından ortaya atan Ömer Turan'ın o dönem neden olduğu mağduriyeti görmezden gelenler söz konusu Ömer Turan olunca ortalığı ayağa kaldırdılar.

Bazı basın yayın kuruluşlarında '28 Şubat Hortladı' başlığıyla yer alan haberdeki iddialar ve gözaltına alınan Ö.T. isimli gazetecinin adliyeye sevk edildiği süreç içerisinde yaşadığını iddia ettiği olaylarla ilgili inceleme başlatılmıştır" denildi. Zeytinburnu Emniyeti Cenk Özmen başarılı bir emniyet müdürümüzdür. Sosyal Medyada kendini bilmez Üç Beş çapsızın kendisini hedef almasına göz yumacak değiliz. Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak Emniyet Müdürümüze sahip çıkıyoruz. Gerçekten gözaltı esnasında mağduriyet sözkonusuysa bizzat İlçe Emniyet Müdürümüz Cenk Özmen bunun gereğini yapar yapacaktır da.. İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce, bazı basın yayın kuruluşlarında, "28 Şubat Hortladı" haberindeki iddialar ile gözaltına alınan gazeteci Ö.T'nin adliyeye sevk edildiği süreç içerisinde yaşadığını öne sürdüğü olaylarla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "10.01.2018 günü bazı basın yayın organlarında, '28 Şubat Hortladı' başlığıyla yer alan haberdeki iddialar ve 09.01.2018 günü gözaltına alınan Ö.T isimli gazetecinin adliyeye sevk edildiği süreç içerisinde yaşadığını iddia ettiği olaylar ile ilgili inceleme başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı. Gazeteci Ö.T, açılan dava kapsamında hakkında çıkarılan yakalama kararı üzerine metrobüste gözaltına alındığını ve adliyeye sevk edildiği süreç içerisinde yaşadığını iddia ettiği olayları, sosyal hesabından paylaşmıştı. Öte yandan "28 Şubat Hortladı" başlığıyla bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan haberde ise bir vatandaşın eşi ve çocuklarıyla Zeytinburnu Kaymakamlığı ile polis merkezinde yaşadığını iddia ettiği olaylar yer almıştı.
Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın hakkında ipsiz sapsız iddiaları sosyal medya hesaplarından ortaya atan Ömer Turan'ın o dönem neden olduğu mağduriyeti görmezden gelenler söz konusu Ömer Turan olunca ortalığı ayağa kaldırdılar.

Bazı basın yayın kuruluşlarında '28 Şubat Hortladı' başlığıyla yer alan haberdeki iddialar ve gözaltına alınan Ö.T. isimli gazetecinin adliyeye sevk edildiği süreç içerisinde yaşadığını iddia ettiği olaylarla ilgili inceleme başlatılmıştır" denildi. Zeytinburnu Emniyeti Cenk Özmen başarılı bir emniyet müdürümüzdür. Sosyal Medyada kendini bilmez Üç Beş çapsızın kendisini hedef almasına göz yumacak değiliz. Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak Emniyet Müdürümüze sahip çıkıyoruz. Gerçekten gözaltı esnasında mağduriyet sözkonusuysa bizzat İlçe Emniyet Müdürümüz Cenk Özmen bunun gereğini yapar yapacaktır da..

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ OLAYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce, bazı basın yayın kuruluşlarında, "28 Şubat Hortladı" haberindeki iddialar ile gözaltına alınan gazeteci Ö.T'nin adliyeye sevk edildiği süreç içerisinde yaşadığını öne sürdüğü olaylarla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "10.01.2018 günü bazı basın yayın organlarında, '28 Şubat Hortladı' başlığıyla yer alan haberdeki iddialar ve 09.01.2018 günü gözaltına alınan Ö.T isimli gazetecinin adliyeye sevk edildiği süreç içerisinde yaşadığını iddia ettiği olaylar ile ilgili inceleme başlatılmıştır." ifadeleri kullanıldı.

Gazeteci Ö.T, açılan dava kapsamında hakkında çıkarılan yakalama kararı üzerine metrobüste gözaltına alındığını ve adliyeye sevk edildiği süreç içerisinde yaşadığını iddia ettiği olayları, sosyal hesabından paylaşmıştı. Öte yandan "28 Şubat Hortladı" başlığıyla bazı basın yayın kuruluşlarında yer alan haberde ise bir vatandaşın eşi ve çocuklarıyla Zeytinburnu Kaymakamlığı ile polis merkezinde yaşadığını iddia ettiği olaylar yer almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.