SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bir el uzatacak kimse yok mu?

KÜLTÜR 28.07.2013 - 21:39, Güncelleme: 28.07.2013 - 21:39
 

Bir el uzatacak kimse yok mu?

Sosyal Belediyeciliğe önem veren Zeytinburnu Belediyesi Ramazan ayından ise çok daha hassas bir anlayışla hareket ediyor.

İstanbul’a gelip iftar açacak bir sofra bulamayan bir adamın öyküsünü konu alan tanıtım filmi ile sokak iftarlarını önce çıkaran ve Ramazanda her akşam bir sokakta sofra kuran Ramazan Paylaşmaktır sloganın ile kimsesizlere aş olan Zeytinburnu Belediyesi bu haberimize de duyarsın kalmayacak. Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi yürüme özürlü bir vatandaş Mithatpaşa tramvay durağını kendisine mesken edinmiş. Günün çoğunu buradaki bir ekmek fırının önünde geçiriyor. Yazın sıcağına rağmen üzerine sıkı sıkı örttüğü bir örtüsü var. Kendi kendine,sürünerek arabasından inip arabasına biniyor. Bir kaç defa polisler geldi. Bir şeyler konuşup gittiler. Kalabalık bir meydan burası, kimi acıyarak bakıyor. Kiminin hiç umurunda değil. Belki birisi gelip derdini dinleyecek derman bulacak diye öylesine etrafına bakılıyor. Bu mübarek ayda bu sakat ağabeyimize el uzatacak birileri olur diye bu haberi gündemimize aldık. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Sosyal Belediyeciliğe önem veren Zeytinburnu Belediyesi Ramazan ayından ise çok daha hassas bir anlayışla hareket ediyor.

İstanbul’a gelip iftar açacak bir sofra bulamayan bir adamın öyküsünü konu alan tanıtım filmi ile sokak iftarlarını önce çıkaran ve Ramazanda her akşam bir sokakta sofra kuran Ramazan Paylaşmaktır sloganın ile kimsesizlere aş olan Zeytinburnu Belediyesi bu haberimize de duyarsın kalmayacak.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi yürüme özürlü bir vatandaş Mithatpaşa tramvay durağını kendisine mesken edinmiş. Günün çoğunu buradaki bir ekmek fırının önünde geçiriyor. Yazın sıcağına rağmen üzerine sıkı sıkı örttüğü bir örtüsü var. Kendi kendine,sürünerek arabasından inip arabasına biniyor. Bir kaç defa polisler geldi. Bir şeyler konuşup gittiler. Kalabalık bir meydan burası, kimi acıyarak bakıyor. Kiminin hiç umurunda değil. Belki birisi gelip derdini dinleyecek derman bulacak diye öylesine etrafına bakılıyor. Bu mübarek ayda bu sakat ağabeyimize el uzatacak birileri olur diye bu haberi gündemimize aldık.

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.