SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bir aydır bu şekilde bekliyor

KÜLTÜR 26.07.2013 - 23:15, Güncelleme: 26.07.2013 - 23:15
 

Bir aydır bu şekilde bekliyor

Zeytinburnu'nun son yıllarda öncelikli sorunu haline gelen trafik için Zeytinburnu Belediyesi çok köklü çözümler üretmenin yanında basit kavşak çalışmaları ile trafiği rahatlatmaya çalışıyor.

Zeytinburnu Adliye Meydanından Cevizlibağ'a yürüme 20 Dakika gibi sürede ulaşılabilirken akşam saatlerinde özellikle Beştelsiz Mahallesi Rauf Denktaş caddesi sürücüleri çileden çıkarıyor.Zeytinburnu Belediyesi ilçeyi Cevizlibağ'a bağlayan bu caddede ki trafiği rahatlama adında küçük çaplı bazı adımlar attı. Tramvay yolunun hemen yanı başında kavşak ve yol düzenlemesine gidildi. Bu kısa süreli bir rahatlamayı sağlasa da akşam saatlerinde yine köklü bir çözüm almadı. Tam bu noktada yapılan kavşak bir süre sonra büyük araçların geçişi esnasında kullanılmaz hale dönüştü. Zeytinburnu'nun göbeğindeki bu kavşak bir aydır yapılmayı bekliyor. Umarız bu haberimizin ardında yetkililer bu noktayı görerek tadilat yaparlar. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu'nun son yıllarda öncelikli sorunu haline gelen trafik için Zeytinburnu Belediyesi çok köklü çözümler üretmenin yanında basit kavşak çalışmaları ile trafiği rahatlatmaya çalışıyor.

Zeytinburnu Adliye Meydanından Cevizlibağ'a yürüme 20 Dakika gibi sürede ulaşılabilirken akşam saatlerinde özellikle Beştelsiz Mahallesi Rauf Denktaş caddesi sürücüleri çileden çıkarıyor.Zeytinburnu Belediyesi ilçeyi Cevizlibağ'a bağlayan bu caddede ki trafiği rahatlama adında küçük çaplı bazı adımlar attı. Tramvay yolunun hemen yanı başında kavşak ve yol düzenlemesine gidildi. Bu kısa süreli bir rahatlamayı sağlasa da akşam saatlerinde yine köklü bir çözüm almadı. Tam bu noktada yapılan kavşak bir süre sonra büyük araçların geçişi esnasında kullanılmaz hale dönüştü. Zeytinburnu'nun göbeğindeki bu kavşak bir aydır yapılmayı bekliyor. Umarız bu haberimizin ardında yetkililer bu noktayı görerek tadilat yaparlar.

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.