SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bilgi Evleri'nde yaza coşkulu merhaba

EĞİTİM 01.07.2012 - 08:39, Güncelleme: 01.07.2012 - 08:39
 

Bilgi Evleri'nde yaza coşkulu merhaba

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, okul döneminde yoğun ders temposundan yorgun düşen üyelerini sevindirmeye hazırlanıyor.

Öğrencilerin tatilini verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenecek olan yaz etkinlik programı, 2 Temmuz'da başlayacak.Milyonlarca öğrenci karnesini aldı. Onlar için, şimdi dinlenme ve eğlenme vakti. Çocuğunun, yaz tatilini aktif dinlenmeyle geçirmesini isteyen aileler, yaz okullarını tercih ediyor. Yaz tatilinde çocuğunu televizyon ve internetten uzak tutmak isteyenler için bu okullar farklı seçenekler sunuyor. Zeytinburnu Belediyesi sayesinde hayata geçirilen Bilgi Evleri de üyeleri için ücretsiz bir yaz kampı düzenliyor. Zeytinbunu Belediyesi Bilgi Evleri Ücretsiz Yaz Okulu programı, 2 Temmuz’da başlıyor. Bilgi Evi üyelerinin dahil olabileceği program, 10 Ağustos'a kadar devam edecek. 40 günlük süreçte öğrencileri; gezilerden turnuvalara, yarışmalardan kulüp çalışmalarına kadar çeşitli aktivitelerle dolu heyecanlı, eğlenceli ve coşkulu bir tatil bekliyor. Futbol, voleybol ve masa tenisi gibi sportif etkinliklerin yanı sıra gençler; satranç, jenga, mikado, koridor, tabu, abalone, tangram gibi bilişsel ve zihinsel gelişime katkıda bulunan oyunları oynama şansı bulacak. Münazara turnuvaları ve bilgi yarışmalarının da olacağı programda, öğrencilerin hızlı düşünebilme ve düzgün ifadeler kurabilme yetenekleri geliştirilecek. Güncel gelişmeler karşısında kendini devamlı yenileyen Bilgi Evleri; Kitap Dostları, Dil ve Yazı, Sahne ve Gösteri Sanatları, Uzay ve Fizik, Sosyal Bilimler, Biyoloji ve Doğa, İngilizce, Şiir Dostları, Resim ve Origami gibi kulüplerin yanında Oyun, Güzel Konuşma, Tarih ve Düşünce gibi yepyeni kulüplerle de üyelerin hizmetinde olacak. Her bir üye, 30 kişilik kontenjanı bulunan kulüplerden dördüne 25 Haziran'dan itibaren kayıtlarını yaptırabilecekler. 'Gezerek öğretme' düsturuyla geçmiş yıllarda 'kültür gezileri' düzenleyen Bilgi Evleri'nin üyeleri, bu yaz da devam edecek etkinliklerde İstanbul'u yeniden keşfetmenin tadına varacak. Yaz etkinliklerine katılıp turnuvalarda başarı gösteren, madalya, kupa kazanan ve kulüp çalışmalarında dereceye giren üyeler, 10 Ağustos Cuma günü saat 14.00'te Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak törenle ödüllendirilecek. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-SEDEF ÖZTÜRK
Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, okul döneminde yoğun ders temposundan yorgun düşen üyelerini sevindirmeye hazırlanıyor.
Öğrencilerin tatilini verimli bir şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenecek olan yaz etkinlik programı, 2 Temmuz'da başlayacak.Milyonlarca öğrenci karnesini aldı. Onlar için, şimdi dinlenme ve eğlenme vakti. Çocuğunun, yaz tatilini aktif dinlenmeyle geçirmesini isteyen aileler, yaz okullarını tercih ediyor. Yaz tatilinde çocuğunu televizyon ve internetten uzak tutmak isteyenler için bu okullar farklı seçenekler sunuyor. Zeytinburnu Belediyesi sayesinde hayata geçirilen Bilgi Evleri de üyeleri için ücretsiz bir yaz kampı düzenliyor.

Zeytinbunu Belediyesi Bilgi Evleri Ücretsiz Yaz Okulu programı, 2 Temmuz’da başlıyor. Bilgi Evi üyelerinin dahil olabileceği program, 10 Ağustos'a kadar devam edecek. 40 günlük süreçte öğrencileri; gezilerden turnuvalara, yarışmalardan kulüp çalışmalarına kadar çeşitli aktivitelerle dolu heyecanlı, eğlenceli ve coşkulu bir tatil bekliyor. Futbol, voleybol ve masa tenisi gibi sportif etkinliklerin yanı sıra gençler; satranç, jenga, mikado, koridor, tabu, abalone, tangram gibi bilişsel ve zihinsel gelişime katkıda bulunan oyunları oynama şansı bulacak.

Münazara turnuvaları ve bilgi yarışmalarının da olacağı programda, öğrencilerin hızlı düşünebilme ve düzgün ifadeler kurabilme yetenekleri geliştirilecek. Güncel gelişmeler karşısında kendini devamlı yenileyen Bilgi Evleri; Kitap Dostları, Dil ve Yazı, Sahne ve Gösteri Sanatları, Uzay ve Fizik, Sosyal Bilimler, Biyoloji ve Doğa, İngilizce, Şiir Dostları, Resim ve Origami gibi kulüplerin yanında Oyun, Güzel Konuşma, Tarih ve Düşünce gibi yepyeni kulüplerle de üyelerin hizmetinde olacak.

Her bir üye, 30 kişilik kontenjanı bulunan kulüplerden dördüne 25 Haziran'dan itibaren kayıtlarını yaptırabilecekler. 'Gezerek öğretme' düsturuyla geçmiş yıllarda 'kültür gezileri' düzenleyen Bilgi Evleri'nin üyeleri, bu yaz da devam edecek etkinliklerde İstanbul'u yeniden keşfetmenin tadına varacak. Yaz etkinliklerine katılıp turnuvalarda başarı gösteren, madalya, kupa kazanan ve kulüp çalışmalarında dereceye giren üyeler, 10 Ağustos Cuma günü saat 14.00'te Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılacak törenle ödüllendirilecek.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL-SEDEF ÖZTÜRK
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.