SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bilgi Evleri’nde Güz Dönemi Heyecanı Başladı

EĞİTİM 28.09.2017 - 09:26, Güncelleme: 28.09.2017 - 09:26
 

Bilgi Evleri’nde Güz Dönemi Heyecanı Başladı

Zeytinburnu Bilgi Evleri yeni dönemin açılışını kulüp ve atölye çalışmalarıyla yapıyor.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, üyelerine yeteneklerini geliştirme ve hayallerini gerçeğe dönüştürme sürecinde öncü olmaya devam ediyor. Geleceğin Türkiye’sinde söz sahibi olacak, fikirleriyle insanlığı etkileyecek kişilikler Bilgi Evlerinde yetişiyor. Akıl ve Zekâ Oyunları’ndan Bilişim ve İnternet’e, Öykü Yazarlığı'ndan Kaligrafi’ye, Quilling’den Polimer Kil Kulübü’ ne varıncaya kadar birçok kulübüyle Bilgi Evleri, üyelerine geleneksel sanatların inceliklerini, stratejik düşünme biçimlerini ve en yenilikçi sanat kollarının temellerini verecek. 6 Bilgi Evinde 19 farklı başlıkta açılacak toplam 42 kulüp ile üyelerinin gelişimine katkıda bulunacak olan Bilgi Evleri, aynı zamanda üyelerine kendi yeteneklerini keşfetme fırsatı da tanımış olacak. 20 kişiden oluşacak olan her bir kulübün faaliyetleri 28 hafta boyunca devam edecek. İlköğretim 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda okuyan öğrencilerin katılabileceği bu kulüplere kayıtlar 25 Eylül’de başlayıp 14 Ekim 2017’ ye kadar devam edecek. 16 Ekim itibariyle başlayacak olan kulüp çalışmaları 28 Nisan’da sona erecek. Bilgi Evleri kulüp çalışmaları ile birlikte sanata ilgi duyan üyelerine yönelik atölye çalışmalarına da başlıyor. SANATIN KALBİ BİLGİ EVİ ATÖLYELERİ’NDE ATIYOR 28 hafta boyunca konusunda uzman hocalardan eğitim alacak Bilgi Evi üyeleri, okulla beraber yürütecekleri kültür sanat atölyelerinde kendilerini geliştirme fırsatı yakalayacak. Atölye çalışmalarıyla üyelerinin vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmeye teşvik eden Zeytinburnu Bilgi Evleri, 28 Nisan 2017 tarihine kadar sürecek olan kültür sanat atölyelerinde geleceğin lider kişiliklerini yetiştiriyor. Atölyedeki eğitimlerini tamamladıktan sonra ömür boyu yanlarında taşıyabilecekleri bir bilgiyi kazanacak olan Bilgi Evi üyeleri, 11 farklı branşta açılan toplam 30 atölye çalışması için 25 Eylül – 14 Ekim 2017 tarihleri arasında kayıtları gerçekleştirebilecek. Kulüp ve atölye çalışmalarında aktif olarak başarı gösteren Bilgi Evi üyeleri, gerçekleştirilecek törenlerle ödüllendirilecek. Başvuru ve detaylı bilgi için: 413 11 11 Dahililer: Sümer: 3211 Beştelsiz: 3212 Yeşiltepe: 3213 Veliefendi: 3214 Seyitnizam: 3215 Yenidoğan-Gökalp: 3217
Zeytinburnu Bilgi Evleri yeni dönemin açılışını kulüp ve atölye çalışmalarıyla yapıyor.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, üyelerine yeteneklerini geliştirme ve hayallerini gerçeğe dönüştürme sürecinde öncü olmaya devam ediyor. Geleceğin Türkiye’sinde söz sahibi olacak, fikirleriyle insanlığı etkileyecek kişilikler Bilgi Evlerinde yetişiyor. Akıl ve Zekâ Oyunları’ndan Bilişim ve İnternet’e, Öykü Yazarlığı'ndan Kaligrafi’ye, Quilling’den Polimer Kil Kulübü’ ne varıncaya kadar birçok kulübüyle Bilgi Evleri, üyelerine geleneksel sanatların inceliklerini, stratejik düşünme biçimlerini ve en yenilikçi sanat kollarının temellerini verecek. 6 Bilgi Evinde 19 farklı başlıkta açılacak toplam 42 kulüp ile üyelerinin gelişimine katkıda bulunacak olan Bilgi Evleri, aynı zamanda üyelerine kendi yeteneklerini keşfetme fırsatı da tanımış olacak. 20 kişiden oluşacak olan her bir kulübün faaliyetleri 28 hafta boyunca devam edecek. İlköğretim 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda okuyan öğrencilerin katılabileceği bu kulüplere kayıtlar 25 Eylül’de başlayıp 14 Ekim 2017’ ye kadar devam edecek. 16 Ekim itibariyle başlayacak olan kulüp çalışmaları 28 Nisan’da sona erecek. Bilgi Evleri kulüp çalışmaları ile birlikte sanata ilgi duyan üyelerine yönelik atölye çalışmalarına da başlıyor.

SANATIN KALBİ BİLGİ EVİ ATÖLYELERİ’NDE ATIYOR

28 hafta boyunca konusunda uzman hocalardan eğitim alacak Bilgi Evi üyeleri, okulla beraber yürütecekleri kültür sanat atölyelerinde kendilerini geliştirme fırsatı yakalayacak. Atölye çalışmalarıyla üyelerinin vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmeye teşvik eden Zeytinburnu Bilgi Evleri, 28 Nisan 2017 tarihine kadar sürecek olan kültür sanat atölyelerinde geleceğin lider kişiliklerini yetiştiriyor. Atölyedeki eğitimlerini tamamladıktan sonra ömür boyu yanlarında taşıyabilecekleri bir bilgiyi kazanacak olan Bilgi Evi üyeleri, 11 farklı branşta açılan toplam 30 atölye çalışması için 25 Eylül – 14 Ekim 2017 tarihleri arasında kayıtları gerçekleştirebilecek. Kulüp ve atölye çalışmalarında aktif olarak başarı gösteren Bilgi Evi üyeleri, gerçekleştirilecek törenlerle ödüllendirilecek.

Başvuru ve detaylı bilgi için:

413 11 11

Dahililer:

Sümer: 3211

Beştelsiz: 3212

Yeşiltepe: 3213

Veliefendi: 3214

Seyitnizam: 3215

Yenidoğan-Gökalp: 3217

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.