SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

‘Bilgi Evleri 17. Yaz Etkinlikleri Kapanış Töreni’ Gerçekleştirildi

EĞİTİM 31.08.2022 - 09:50, Güncelleme: 31.08.2022 - 09:50
 

‘Bilgi Evleri 17. Yaz Etkinlikleri Kapanış Töreni’ Gerçekleştirildi

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen ‘Yaz Etkinlikleri Ödül Töreni’nde münazara, bilgi yarışması, satranç ve mangala turnuvasına katılarak ilk 3’e giren ve atölye-kulüp çalışmalarında başarı gösteren 78 Bilgi Evi üyesi; ödüllerini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’dan aldı.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evi üyesi çocuklar 27 Haziran – 26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Yaz Etkinlikleri’nde birçok etkinliğe katılarak unutamayacakları bir yaz tatili geçirdi. Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen Yaz Etkinlikleri kapanış töreninde Bilgi Evi üyeleri; müzik dinletisi, modern dans, halk oyunu gösterileriyle izleyenlere keyifli anlar yaşattı. “BİLGİ EVLERİ HER YIL KENDİNİ GELİŞTİREREK YOLCULUĞUNA DEVAM EDİYOR” Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Çocuklarımızın bu yaşlarda hobi, ilgi, merak geliştirmelerini gerçekten önemsiyorum. İnsanın bir meşgalesinin olmasının ömür boyu hayatının güzelleşmesi için önemli bir unsur olduğunu biliyorum. Bu, bir müzik aletini çalmak olabilir, herhangi bir spor dalında ortalama ilgiyi aşan bir branş olabilir, kültürün herhangi bir alanı; resim, ebru, hat, karikatür, tezhip olabilir. Bütün bunların hepsi daha sonra hangi işi yapıyorsak yapalım hayattan keyif almanızı sağlar. Sokaklarda zaman zaman Bilgi Evi’nde başladığı bir müzik aletini çalmayı geliştiren hemşehrilerimle karşılaşıyorum. Bilgi Evleri her yıl üzerine yeni bir şey koyarak, gelişerek, yeni gelen taleplere karşılık vererek yolculuğuna devam ediyor. Bu yılki ‘Bilgi Evi Yaz Etkinlikleri’ne katılan değerli yavrularımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi. 51 ATÖLYE ÇALIŞMASI, 53 KULÜP FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ Bilgi Evleri’nde bu yaz 19 branşta toplam 51 atölye çalışması, 20 branşta ise 53 kulüp faaliyeti gerçekleştirildi. Atölyelerde toplamda 2 bin 220, kulüplerde ise 2 bin26 üye katılım sağladı. 500 ÜYE KÜLTÜR GEZİSİNE KATILDI Bu aktivitelerin yanı sıra her hafta İstanbul’un farklı bir köşesine kültürel geziler düzenlendi. Zeytinburnu Kültür Gezisi, Havacılık Müzesi, Zeytinburnu Tıbbi Bitkiler Bahçesi, Ayasofya Camii, Gülhane Parkı, Havacılık Müzesi, Topkapı Trafik Eğitim Parkı, Zeytinburnu İzci Evi, Topkapı Sarayı Müzesi, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi gezilerine toplamda 500 üye katıldı. TURNUVALARLA BİLGİ EVİ ÜYELERİ ARASINDA REKABET BAŞLADI Ayrıca Bilgi Evleri arasında dostluk, kardeşlik bağlarını güçlendiren, tatlı bir rekabet yaşatırken aynı zamanda eğlendirmeyi hedefleyen 4 branşta turnuva gerçekleşti. Münazara, bilgi yarışması, satranç ve mangala turnuvasına katılarak ilk 3’e giren ve atölye-kulüp çalışmalarında başarı gösteren 78 Bilgi Evi üyesi; ödüllerini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’dan aldı.
Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen ‘Yaz Etkinlikleri Ödül Töreni’nde münazara, bilgi yarışması, satranç ve mangala turnuvasına katılarak ilk 3’e giren ve atölye-kulüp çalışmalarında başarı gösteren 78 Bilgi Evi üyesi; ödüllerini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’dan aldı.

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evi üyesi çocuklar 27 Haziran – 26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Yaz Etkinlikleri’nde birçok etkinliğe katılarak unutamayacakları bir yaz tatili geçirdi. Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen Yaz Etkinlikleri kapanış töreninde Bilgi Evi üyeleri; müzik dinletisi, modern dans, halk oyunu gösterileriyle izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

“BİLGİ EVLERİ HER YIL KENDİNİ GELİŞTİREREK YOLCULUĞUNA DEVAM EDİYOR”

Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Belediye Başkanı Ömer Arısoy, “Çocuklarımızın bu yaşlarda hobi, ilgi, merak geliştirmelerini gerçekten önemsiyorum. İnsanın bir meşgalesinin olmasının ömür boyu hayatının güzelleşmesi için önemli bir unsur olduğunu biliyorum. Bu, bir müzik aletini çalmak olabilir, herhangi bir spor dalında ortalama ilgiyi aşan bir branş olabilir, kültürün herhangi bir alanı; resim, ebru, hat, karikatür, tezhip olabilir. Bütün bunların hepsi daha sonra hangi işi yapıyorsak yapalım hayattan keyif almanızı sağlar. Sokaklarda zaman zaman Bilgi Evi’nde başladığı bir müzik aletini çalmayı geliştiren hemşehrilerimle karşılaşıyorum. Bilgi Evleri her yıl üzerine yeni bir şey koyarak, gelişerek, yeni gelen taleplere karşılık vererek yolculuğuna devam ediyor. Bu yılki ‘Bilgi Evi Yaz Etkinlikleri’ne katılan değerli yavrularımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi.

51 ATÖLYE ÇALIŞMASI, 53 KULÜP FAALİYETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilgi Evleri’nde bu yaz 19 branşta toplam 51 atölye çalışması, 20 branşta ise 53 kulüp faaliyeti gerçekleştirildi. Atölyelerde toplamda 2 bin 220, kulüplerde ise 2 bin26 üye katılım sağladı.

500 ÜYE KÜLTÜR GEZİSİNE KATILDI

Bu aktivitelerin yanı sıra her hafta İstanbul’un farklı bir köşesine kültürel geziler düzenlendi. Zeytinburnu Kültür Gezisi, Havacılık Müzesi, Zeytinburnu Tıbbi Bitkiler Bahçesi, Ayasofya Camii, Gülhane Parkı, Havacılık Müzesi, Topkapı Trafik Eğitim Parkı, Zeytinburnu İzci Evi, Topkapı Sarayı Müzesi, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi gezilerine toplamda 500 üye katıldı.

TURNUVALARLA BİLGİ EVİ ÜYELERİ ARASINDA REKABET BAŞLADI

Ayrıca Bilgi Evleri arasında dostluk, kardeşlik bağlarını güçlendiren, tatlı bir rekabet yaşatırken aynı zamanda eğlendirmeyi hedefleyen 4 branşta turnuva gerçekleşti. Münazara, bilgi yarışması, satranç ve mangala turnuvasına katılarak ilk 3’e giren ve atölye-kulüp çalışmalarında başarı gösteren 78 Bilgi Evi üyesi; ödüllerini Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’dan aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.