SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bilge Nesil Geleneksel Pikniği Gerçekleştirildi

EĞİTİM 05.06.2015 - 10:42, Güncelleme: 05.06.2015 - 10:42
 

Bilge Nesil Geleneksel Pikniği Gerçekleştirildi

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, 500 Bilge Nesil üyesiyle birlikte Çekmeköy’de gerçekleştirilen geleneksel piknik organizasyonunda bir araya geldi.

Bilge Nesil üyeleri, geride bıraktıkları sezonun yorgunluğunu atmak için gerçekleştirilen piknik organizasyonunda bir araya geldi. Sabahın ilk ışıklarıyla bilgi evlerinde başlayan hareketlilik, 08:00’da Çekmeköy’e doğru başlayan yolculukla devam etti. Piknik alanına ulaşan üyeler, kendileri için hazırlanan ve zengin bir mönüden oluşan kahvaltı masalarına geçerek eşsiz doğa manzarası içinde kahvaltılarını yaptı. Kahvaltının ardından serbest zaman içerisinde oyunlar oynayarak doyasıya eğlenen bilgi evi üyeleri, geçirdikleri yorucu dönemin stresini attı. Geleneksel ezgiler eşliğinde hep birlikte halaylar çekildi, horonlar tepildi. Üyeler, büyük bir keyifle geçirdikleri bu zamanın ardından öğle yemeğine geçti. Öğle yemeğinin ardından sıra pikniğin en heyecanlı bölümü olan toplu oyunlara geldi. Yumurta taşıma, çuval yarışı, iple sarkıtılan elmayı elleri kullanmadan yeme, en hızlı erik yeme ve halat çekme yarışı ile üyeler, birbirlerine rakip olurken heyecanlı ve bir o kadar da eğlenceli dakikalar geçirdi. Oynadıkları oyunlar ve yaşattıkları heyecanla pikniği adeta bir şenlik havasına dönüştüren bilgi evi üyeleri, günün ardından kendilerini etkinlik boyunca yalnız bırakmayan Zeytinburnu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Veli Koç ve Bilgi Evleri Koordinatörü Necmettin Işık ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, 500 Bilge Nesil üyesiyle birlikte Çekmeköy’de gerçekleştirilen geleneksel piknik organizasyonunda bir araya geldi.

Bilge Nesil üyeleri, geride bıraktıkları sezonun yorgunluğunu atmak için gerçekleştirilen piknik organizasyonunda bir araya geldi. Sabahın ilk ışıklarıyla bilgi evlerinde başlayan hareketlilik, 08:00’da Çekmeköy’e doğru başlayan yolculukla devam etti. Piknik alanına ulaşan üyeler, kendileri için hazırlanan ve zengin bir mönüden oluşan kahvaltı masalarına geçerek eşsiz doğa manzarası içinde kahvaltılarını yaptı. Kahvaltının ardından serbest zaman içerisinde oyunlar oynayarak doyasıya eğlenen bilgi evi üyeleri, geçirdikleri yorucu dönemin stresini attı. Geleneksel ezgiler eşliğinde hep birlikte halaylar çekildi, horonlar tepildi.

Üyeler, büyük bir keyifle geçirdikleri bu zamanın ardından öğle yemeğine geçti. Öğle yemeğinin ardından sıra pikniğin en heyecanlı bölümü olan toplu oyunlara geldi. Yumurta taşıma, çuval yarışı, iple sarkıtılan elmayı elleri kullanmadan yeme, en hızlı erik yeme ve halat çekme yarışı ile üyeler, birbirlerine rakip olurken heyecanlı ve bir o kadar da eğlenceli dakikalar geçirdi. Oynadıkları oyunlar ve yaşattıkları heyecanla pikniği adeta bir şenlik havasına dönüştüren bilgi evi üyeleri, günün ardından kendilerini etkinlik boyunca yalnız bırakmayan Zeytinburnu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Veli Koç ve Bilgi Evleri Koordinatörü Necmettin Işık ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.