SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Beştelsiz'de Kaybolan eşini sokak sokak arıyor

KÜLTÜR 03.01.2015 - 21:31, Güncelleme: 03.01.2015 - 21:31
 

Beştelsiz'de Kaybolan eşini sokak sokak arıyor

Zeytinburnu'nda iki gündür haber alınamayan 2 çocuk annesi işitme engelli kadının eşi, elindeki fotoğrafla sokak sokak dolaşarak hayat arkadaşının izini sürdü.

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi’nde yaşayan işitme engelli iki çocuk annesinden iki gündür haber alınamıyor. Aramalara rağmen eşi Nazliye Irmak'ı bulamayan Salih Irmak ve yakınları polise gidip kayıp başvurusunda bulundu. Ardından eşinin fotoğrafını çoğaltarak yakınlarıyla birlikte sokak sokak dolaşarak eşinin izini sürdü. Salih Irmak, "Eşim kayboldu. Geçtiğimiz Perşembe günü 12.30'da evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Arıyoruz ve yetkililerden de bulmasını istiyoruz. Herhangi bir not bırakmadı, hayatından endişeliyiz. İşitme engelli ve üzerinden kimlik veya herhangi bir iletişim aracı yok. İşitmediği için kendisini de ifade edemiyor. Elimizde resimleri var ve gezerek bulmaya çalışıyoruz" diye konuştu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu'nda iki gündür haber alınamayan 2 çocuk annesi işitme engelli kadının eşi, elindeki fotoğrafla sokak sokak dolaşarak hayat arkadaşının izini sürdü.

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesi’nde yaşayan işitme engelli iki çocuk annesinden iki gündür haber alınamıyor. Aramalara rağmen eşi Nazliye Irmak'ı bulamayan Salih Irmak ve yakınları polise gidip kayıp başvurusunda bulundu. Ardından eşinin fotoğrafını çoğaltarak yakınlarıyla birlikte sokak sokak dolaşarak eşinin izini sürdü.

Salih Irmak, "Eşim kayboldu. Geçtiğimiz Perşembe günü 12.30'da evden çıktı ve bir daha geri dönmedi. Arıyoruz ve yetkililerden de bulmasını istiyoruz. Herhangi bir not bırakmadı, hayatından endişeliyiz. İşitme engelli ve üzerinden kimlik veya herhangi bir iletişim aracı yok. İşitmediği için kendisini de ifade edemiyor. Elimizde resimleri var ve gezerek bulmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.