SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Beştelsiz Mahallesi’nde Hırsızlar Telekom kablolarını çaldı

KÜLTÜR 05.05.2017 - 15:50, Güncelleme: 05.05.2017 - 15:50
 

Beştelsiz Mahallesi’nde Hırsızlar Telekom kablolarını çaldı

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesinde Türk Telekom alt yapı kablolarını çalan hırsızlar hem Telekom yetkilerinin hem de mahalle sakinlerini çileden çıkardı.

Hırsızlar Türkiye genelinde olduğu gibi Zeytinburnu’nda Telekom kablolarına dadandı. Zeytinburnu’nun bir çok mahallesinde özellikle inşaat sahalarında sıkça bu şikayetler gelmeye başladı. Farklı noktada telefon kablolarını binaların alçak katlarından keserek çalan hırsız, mahalle sakinlerini mağdur etti. Beştelsiz Mahallesinde yaklaşık 17 Metre kablo çalındı. Geniş bir alanı etkileyen bu hırsızlık olayı sonucu olan yine vatandaşa oldu. Bu tür olaylar kamu hizmeti gören şirketleri yanı sıra, esnafı ve vatandaşı olumsuz etkiliyor. Esnafın işyerlerindeki güvenlik ve alarm sistemleri devre dışı kaldı. Vatandaşın evinde telefon ve internet ağı çalışmıyor. Zeytinburnu Haber Gazetesini arayan vatandaşlar mağdur olduklarını ve Türk Telekom’a bu olayı bildirmelerine karşı gereken bakımın yapılmadığının olayın ağırdan alındığını, Hırsızların faturasının vatandaşa kesildiğini söylediler. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesinde Türk Telekom alt yapı kablolarını çalan hırsızlar hem Telekom yetkilerinin hem de mahalle sakinlerini çileden çıkardı.

Hırsızlar Türkiye genelinde olduğu gibi Zeytinburnu’nda Telekom kablolarına dadandı. Zeytinburnu’nun bir çok mahallesinde özellikle inşaat sahalarında sıkça bu şikayetler gelmeye başladı. Farklı noktada telefon kablolarını binaların alçak katlarından keserek çalan hırsız, mahalle sakinlerini mağdur etti.

Beştelsiz Mahallesinde yaklaşık 17 Metre kablo çalındı. Geniş bir alanı etkileyen bu hırsızlık olayı sonucu olan yine vatandaşa oldu. Bu tür olaylar kamu hizmeti gören şirketleri yanı sıra, esnafı ve vatandaşı olumsuz etkiliyor. Esnafın işyerlerindeki güvenlik ve alarm sistemleri devre dışı kaldı. Vatandaşın evinde telefon ve internet ağı çalışmıyor.

Zeytinburnu Haber Gazetesini arayan vatandaşlar mağdur olduklarını ve Türk Telekom’a bu olayı bildirmelerine karşı gereken bakımın yapılmadığının olayın ağırdan alındığını, Hırsızların faturasının vatandaşa kesildiğini söylediler.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.