SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Beştelsiz Mahallesinde alacak verecek kavgası 1 Yaralı

KÜLTÜR 31.01.2021 - 08:18, Güncelleme: 31.01.2021 - 08:18
 

Beştelsiz Mahallesinde alacak verecek kavgası 1 Yaralı

Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesinde yabancı uyruklu bir kişi, iddiaya göre kendisini gasp etmeye çalışan kişi ya da kişilerce kolundan bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın daha sonra gasp değil alacak verecek kavgası olduğu anlaşıldı...

Olay, saat 23.00 sıralarında Zeytinburnu Zeytin park içinde yaşandı. İddiaya göre, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi, Zeytin Park içinde kendisini gasp etmeye çalışan kişi ya da kişilere direnmeye çalıştı. Gaspçılar kendilerine direnen yabanca uyruklu şahsı kolundan bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, kaçan şüpheli gaspçıyı olaydan bir kaç saat sonra yakaladı.. Zanlının ilk ifadesinde olayın gasp olmadığını aralarında alacak verecek meselesi olduğunu ve karşı şahısın arkadaşı olduğunu kendisinden borcunu istediğini alamayınca aralarında arbede çıktığını ve arkadaşını yaraladığı söyledi. İfadesi alınan şahıs hakkında tedavisinin ardından adli işlem yapılacak..
Zeytinburnu Beştelsiz Mahallesinde yabancı uyruklu bir kişi, iddiaya göre kendisini gasp etmeye çalışan kişi ya da kişilerce kolundan bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Olayın daha sonra gasp değil alacak verecek kavgası olduğu anlaşıldı...

Olay, saat 23.00 sıralarında Zeytinburnu Zeytin park içinde yaşandı. İddiaya göre, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi, Zeytin Park içinde kendisini gasp etmeye çalışan kişi ya da kişilere direnmeye çalıştı. Gaspçılar kendilerine direnen yabanca uyruklu şahsı kolundan bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, kaçan şüpheli gaspçıyı olaydan bir kaç saat sonra yakaladı..

Zanlının ilk ifadesinde olayın gasp olmadığını aralarında alacak verecek meselesi olduğunu ve karşı şahısın arkadaşı olduğunu kendisinden borcunu istediğini alamayınca aralarında arbede çıktığını ve arkadaşını yaraladığı söyledi. İfadesi alınan şahıs hakkında tedavisinin ardından adli işlem yapılacak..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.