SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Beştelsiz Mahallesi Sokak iftarı

24.07.2012 - 21:31, Güncelleme: 24.07.2012 - 21:31
 

Beştelsiz Mahallesi Sokak iftarı

Zeytinburnu Belediye’sinin Ramazan Ayı’nda düzenlediği “Sokak İftarları” bu yıl ki üçüncüsü binlerce vatandaşın katılımı ile Beştelsiz Mahallesi’nde yapıldı.

Ramazan ayının yaz ayına denk gelmesi nedeni ile iki yıl önce yapılmaya başlanan Sokak İftarları, vatandaşların açık havada rahatlıkla iftar yapmasını sağlıyor. İstanbul İlçe Belediyelerinin büyük bir kısmını iftar çadırı kurmayarak Sokak İftarları düzenlemesi vatandaşları sevindirdi. Sokak iftarlarına öncülük eden Zeytinburnu Belediyesinin bu yıl bu geleneğinin devam ettirmesi Zeytinburnu halkının taktirini topladı. Zeytinburnu Belediyesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu Ramazan’da hergün bir mahallede Sokak İftarı düzenleyerek binlerce vatandaşın hep birlikte iftar yapmasını sağladı. Vatandaşlar Zeytinburnu Belediyesi’nin bu uygulamasından oldukça memnun kalırken, Belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti ilçe Başkanı Bahattin Ünver iftar saatinden önce sokağa gelerek masalarda oturan vatandaşlarla tek tek selamlaşıp sohbet etti. Beştelsiz Mahallesindeki Sokak iftarına, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Alsac, Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkan Yardımcıları Av. Tamer Çetin, Yıldırım Emen, Serkan Akarsu, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sercan Sayılı, Zabıta Müdürü Ferruz Kutsal, Birim Müdürleri, Beştelsizspor Başkanı Naci Sert, Başkan Yardımcısı Alaaddin Çam, Ak Parti Spor Komisyonu Başkanı ve Merkezefendispor Kulüp Başkanı Şenol Gürele,Beştelsiz Mahalle Muhtarı Adem Yavuz ve Beştelsiz Mahallesi sakinleri katıldı. Belediye Başkanı Murat Aydın konuşmasında amaçlarının aynı apartmanda, aynı sokakta oturduğu halde birbirini tanımayan komşuları aynı masada buluşturmak olduğuna vurgu yaptı. Başkan Aydın iftar programına katılan herkese teşekkür etti. Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver konuşmasında Beştelsiz Mahallesi sakinlerinin ramazan ayını tebrik etti.Beştelsiz Mahallesindeki iftar programı yapılan sofra ve bereket duası ile sona erdi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Zeytinburnu Belediye’sinin Ramazan Ayı’nda düzenlediği “Sokak İftarları” bu yıl ki üçüncüsü binlerce vatandaşın katılımı ile Beştelsiz Mahallesi’nde yapıldı.
Ramazan ayının yaz ayına denk gelmesi nedeni ile iki yıl önce yapılmaya başlanan Sokak İftarları, vatandaşların açık havada rahatlıkla iftar yapmasını sağlıyor. İstanbul İlçe Belediyelerinin büyük bir kısmını iftar çadırı kurmayarak Sokak İftarları düzenlemesi vatandaşları sevindirdi. Sokak iftarlarına öncülük eden Zeytinburnu Belediyesinin bu yıl bu geleneğinin devam ettirmesi Zeytinburnu halkının taktirini topladı.

Zeytinburnu Belediyesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu Ramazan’da hergün bir mahallede Sokak İftarı düzenleyerek binlerce vatandaşın hep birlikte iftar yapmasını sağladı. Vatandaşlar Zeytinburnu Belediyesi’nin bu uygulamasından oldukça memnun kalırken, Belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti ilçe Başkanı Bahattin Ünver iftar saatinden önce sokağa gelerek masalarda oturan vatandaşlarla tek tek selamlaşıp sohbet etti.

Beştelsiz Mahallesindeki Sokak iftarına, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Ünver, Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Alsac, Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkan Yardımcıları Av. Tamer Çetin, Yıldırım Emen, Serkan Akarsu, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sercan Sayılı, Zabıta Müdürü Ferruz Kutsal, Birim Müdürleri, Beştelsizspor Başkanı Naci Sert, Başkan Yardımcısı Alaaddin Çam, Ak Parti Spor Komisyonu Başkanı ve Merkezefendispor Kulüp Başkanı Şenol Gürele,Beştelsiz Mahalle Muhtarı Adem Yavuz ve Beştelsiz Mahallesi sakinleri katıldı.

Belediye Başkanı Murat Aydın konuşmasında amaçlarının aynı apartmanda, aynı sokakta oturduğu halde birbirini tanımayan komşuları aynı masada buluşturmak olduğuna vurgu yaptı. Başkan Aydın iftar programına katılan herkese teşekkür etti. Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver konuşmasında Beştelsiz Mahallesi sakinlerinin ramazan ayını tebrik etti.Beştelsiz Mahallesindeki iftar programı yapılan sofra ve bereket duası ile sona erdi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.