SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Ömer Arısoy baba oldu

GÜNDEM 06.10.2020 - 09:49, Güncelleme: 06.10.2020 - 09:49
 

Başkan Ömer Arısoy baba oldu

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve eşi Hatice Arısoy'un , Betül ismini verdikleri çocukları dünyaya geldi.

Zeytinburnu Belediye Başkan Ömer Arısoy Üçüncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. 46 yaşında iki erkek evladı olan Arısoy'un kızı Dünyaya gözlerini açtı.  Başkan Arısoy'un bu mutlu anına Belediye Meclisinin Ekim ayı Birinci Birleşiminde meclis üyeleri ortak oldular. Arısoy çiftini tebrik eden Meclis Üyeleri güzel temennilerde bulundular. Başkan Ömer Arısoy ise mutluluğunu şöyle paylaştı. Ailemize hoşgeldin Betül bebek. Rabbime şükürler olsun. Bugün en mutlu günlerimizden birini yaşıyoruz. Bana bu mutluluğu yaşatan eşim Hatice hanıma ve sevincimizi paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Dilerim ki vatanına, milletine hayırlı bir evlat olursun Kızım. Ömrün uzun olsun" mesajını paylaştı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve eşi Hatice Arısoy'un , Betül ismini verdikleri çocukları dünyaya geldi.

Zeytinburnu Belediye Başkan Ömer Arısoy Üçüncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyor. 46 yaşında iki erkek evladı olan Arısoy'un kızı Dünyaya gözlerini açtı. 

Başkan Arısoy'un bu mutlu anına Belediye Meclisinin Ekim ayı Birinci Birleşiminde meclis üyeleri ortak oldular. Arısoy çiftini tebrik eden Meclis Üyeleri güzel temennilerde bulundular.

Başkan Ömer Arısoy ise mutluluğunu şöyle paylaştı. Ailemize hoşgeldin Betül bebek. Rabbime şükürler olsun. Bugün en mutlu günlerimizden birini yaşıyoruz. Bana bu mutluluğu yaşatan eşim Hatice hanıma ve sevincimizi paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Dilerim ki vatanına, milletine hayırlı bir evlat olursun Kızım. Ömrün uzun olsun" mesajını paylaştı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.