SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Ünver, emaneti sahibine böyle teslim etti

GÜNDEM 21.08.2017 - 09:21, Güncelleme: 21.08.2017 - 09:21
 

Başkan Ünver, emaneti sahibine böyle teslim etti

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında İstanbul teşkilatıyla buluştu. Buluşmada 3 Dönemi dolduran ilçe Başkanları için veda zamanıydı.

Haliç Kongre Merkezi’nde İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin ev sahipliğinde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisine, Cumhurbaşkanımızın yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları, Bakanlar, Milletvekilleri, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İBB Başkanı Kadir Topbaş, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ve teşkilatın her kademesinden çok sayıda partili katıldı. Danışma Meclisinin Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Cumhurbaşkanımızın onurlandırdığı, böylesine güzide bir topluluğun bir parçası olduğum için mutluyuz ve şükrediyoruz. Bu buluşmalarımızın temeli kardeşliğimizdir. Buluşmalarımızın temeli ahdimizi yenileyerek kucaklaşmaktır. Bir ve beraber olmaktır. Bir dava uğruna bir araya gelen, Mevla’nın rızasını en büyük kazanç bilen, milletin duasına talip olan, adaletle, hizmetle yol yürüyen bir teşkilatın ferdi olduğum için Rabbime sonsuz şükürler ediyorum. Allah bizleri bir ve beraber kılsın inşallah” dedi. Cumhurbaşkanımız, “81 ildeki teşkilatlarımızın tamamı elbette önemlidir ama İstanbul bir başka önemlidir. AB üyesi 28 ülkenin 20’sinden daha büyük konumda olan İstanbul, bölgemiz ve Dünya için de önemlidir. Tüm arkadaşlarımızın çalışmalarını işte bu bilinçle yürüttüklerine inanıyorum. Kardeşlerim İstanbul’un büyüklüğünü anlamayan hiç kimse İstanbul’a ve AK Parti’ye hizmet edemez. Nisan ayında Yenikapı’da yaptığımız mitingimizde İstanbul’u şairlerin diliyle anlatmaya çalışmış ve şöyle demiştim, sade bir semtini sevmenin bile ömre değdiği İstanbul. Şu gerçeği asla unutmamalıyız. Çalışmamızla, fedakarlığımızla bu şehrin insanlarına kendimizi sevdirirsek bu şehir bizi sırtında taşır. İstanbul Türkiye ortalamasının altına düştüğü an buna yanarız. Buna üzülürüz. İstanbul Türkiye ortalamasının altına düşmemeli. Onun üstünde olmalı. Üstünde olduğu zaman çok değişir. İstanbul kıpırdarsa Türkiye şahlanır. Öyleyse bir yerde yanlışımız var. Bilhassa son birkaç seçimde İstanbul’daki oranın, ortalamanın altında kalmasının bize verdiği mesajı çok doğru okumalıyız. Kardeşlerim şu an bizim 12 milyon üyemiz var. Bunu ikiye çarp 24 milyon. Niye ikiyle çarp? Çünkü bizim bunu ikiyle çarparak oya tahvil etmemiz lazım. Hazır mıyız? Öyleyse durmak yok. Mesele bu. Gidilmedik il bırakmayacağız ama İstanbul’da da çalınmadık kapı bırakmayacağız.” diye konuştu. Konuşmalarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üç dönemini tamamlayan İlçe Başkanlarına teşekkür beratı verdi. AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Bahattin Ünver 2008'de aldığı emaneti 9 yıl sonra sahibine teslim etti. Partiye yaptığı hizmetlerinde dolayı beratını AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Ünver sosyal medya hesabından 18 Ekim 2008'de aldığımız emaneti sahibine teslim ettik; dünya lideri Reis'imizin elinden takdir belgemizi aldık. Şükürler olsun mesajını yayınladı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında İstanbul teşkilatıyla buluştu. Buluşmada 3 Dönemi dolduran ilçe Başkanları için veda zamanıydı.

Haliç Kongre Merkezi’nde İl Başkanı Dr. Selim Temurci’nin ev sahipliğinde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisine, Cumhurbaşkanımızın yanı sıra Genel Başkan Yardımcıları, Bakanlar, Milletvekilleri, İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İBB Başkanı Kadir Topbaş, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ve teşkilatın her kademesinden çok sayıda partili katıldı.

Danışma Meclisinin Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Dr. Selim Temurci, “Cumhurbaşkanımızın onurlandırdığı, böylesine güzide bir topluluğun bir parçası olduğum için mutluyuz ve şükrediyoruz. Bu buluşmalarımızın temeli kardeşliğimizdir. Buluşmalarımızın temeli ahdimizi yenileyerek kucaklaşmaktır. Bir ve beraber olmaktır. Bir dava uğruna bir araya gelen, Mevla’nın rızasını en büyük kazanç bilen, milletin duasına talip olan, adaletle, hizmetle yol yürüyen bir teşkilatın ferdi olduğum için Rabbime sonsuz şükürler ediyorum. Allah bizleri bir ve beraber kılsın inşallah” dedi.

Cumhurbaşkanımız, “81 ildeki teşkilatlarımızın tamamı elbette önemlidir ama İstanbul bir başka önemlidir. AB üyesi 28 ülkenin 20’sinden daha büyük konumda olan İstanbul, bölgemiz ve Dünya için de önemlidir. Tüm arkadaşlarımızın çalışmalarını işte bu bilinçle yürüttüklerine inanıyorum. Kardeşlerim İstanbul’un büyüklüğünü anlamayan hiç kimse İstanbul’a ve AK Parti’ye hizmet edemez. Nisan ayında Yenikapı’da yaptığımız mitingimizde İstanbul’u şairlerin diliyle anlatmaya çalışmış ve şöyle demiştim, sade bir semtini sevmenin bile ömre değdiği İstanbul. Şu gerçeği asla unutmamalıyız. Çalışmamızla, fedakarlığımızla bu şehrin insanlarına kendimizi sevdirirsek bu şehir bizi sırtında taşır. İstanbul Türkiye ortalamasının altına düştüğü an buna yanarız. Buna üzülürüz. İstanbul Türkiye ortalamasının altına düşmemeli. Onun üstünde olmalı. Üstünde olduğu zaman çok değişir. İstanbul kıpırdarsa Türkiye şahlanır. Öyleyse bir yerde yanlışımız var. Bilhassa son birkaç seçimde İstanbul’daki oranın, ortalamanın altında kalmasının bize verdiği mesajı çok doğru okumalıyız. Kardeşlerim şu an bizim 12 milyon üyemiz var. Bunu ikiye çarp 24 milyon. Niye ikiyle çarp? Çünkü bizim bunu ikiyle çarparak oya tahvil etmemiz lazım. Hazır mıyız? Öyleyse durmak yok. Mesele bu. Gidilmedik il bırakmayacağız ama İstanbul’da da çalınmadık kapı bırakmayacağız.” diye konuştu.

Konuşmalarının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, üç dönemini tamamlayan İlçe Başkanlarına teşekkür beratı verdi. AK Parti Zeytinburnu ilçe Başkanı Bahattin Ünver 2008'de aldığı emaneti 9 yıl sonra sahibine teslim etti. Partiye yaptığı hizmetlerinde dolayı beratını AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Ünver sosyal medya hesabından 18 Ekim 2008'de aldığımız emaneti sahibine teslim ettik; dünya lideri Reis'imizin elinden takdir belgemizi aldık. Şükürler olsun mesajını yayınladı.

kullan

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.