SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Şenol Yurtseven Meclis üyeliği Başvurusunu yaptı

GÜNDEM 02.02.2019 - 22:41, Güncelleme: 02.02.2019 - 22:41
 

Başkan Şenol Yurtseven Meclis üyeliği Başvurusunu yaptı

Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı 31 Mart Yerel Seçimleri için bir yandan saha çalışmasını yürütürken bir yandan da Meclis Üyeleriyle ses getirecek bir kadro hazırlıyor. 

Saadet Partisi Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Dr. Mikail Kabak, ‘’Zeytinburnu için Dürüst olmak gerekirse’’ sloganıyla yola çıktı. Bir yandan projelerini hazırlarken bir yandan da kadrosuna ses getirecek isimleri katmaya devam ediyor.  Ömrünü Zeytinburnu Gençliğine adamış, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği Başkanı, Eroğluspor’un efsane Başkanı, Milli Görüş’ün neferlerinden Şenol Yurtseven Saadet Partisi’nden Meclis üyesi olmak için Dosyasını SKM Başkanı Şükrü İpek, İlçe Başkanı Bülent Çuhacıbaşı ve Başkan Adayı Mikail Kabak’a teslim etti.  Dosyasını teslim ettikten sonra Niçin Saadet Partisi sorumuza Başkan Şenol Yurtseven çarpıcı açıklamalar yaptı. Öncelikle Zeytinburnu Haber Gazetesi’ne her daim sesimiz olduğu için teşekkür ediyorum. Bugün Saadet Partimizden Zeytinburnu Meclis üyesi olmak için dosyamızı teslim ettim. Rabbim hakkımıza hayırlısını nasip etsin.  Zeytinburnu’nda Saadet Partisi Belediyeciliğinde, Dürüst belediyecilikte, “Akrabalık bağım olmadığı için işe alınmadım” diye bir cümle kurulmayacak. Ayrımcılık ve partizanlık yapılmayacak. Hiçbir şekilde dil, din, ırk, mezhep, parti ayrımı yapılmayacak. Bizim partimizden değildir diye hiçbir kimse hor görülmeyecek, dışlanmayacak. Kapalı kapılar ardında iş görülmez: Kapı her zaman, herkese açık olur. Kapalı kapılar ardında vatandaştan uzak ama sözde vatandaş için çalışmaktan uzak durulur. Şeffaflık ve denetlenebilirlik en önemli öncelik olur. Adil olunur: Adalet anlayışı; “Kendimiz için istediğimizi halk için de istemek, kendimiz için istemediğimizi halk için de istememek”tir. Adil ve tarafsız olmanın bu düsturdan geçtiğine inanılır. Yolsuzluk ve israfa asla geçit verilmez. Kayırmacılık yapılarak ihaleler yandaşlara dağıtılmaz. Lüks ve şatafat için boşa harcanan paralar, vatandaşın hizmetine sunulur. Ulaşımdan altyapıya, temizlikten, kaldırım yenilemeye kadar bütün hizmetler şehrin öncelikli ihtiyacına göre planlanır. Şehrin ruhuna, dokusuna aykırı yapılaşmaya karşı önlemlere öncelik verilir. Betonlaşma zihniyeti ile şehirlerin dokusu bozulmaz. Dikey mimari yerine yatay mimari tercih edilir. Yöresel imkân ve kaynaklar harekete geçirilir. İnşallah 1 Nisan Sabahı Saadetli Kadrolar Dr. Mikail Kabak Başkanlığında Zeytinburnu Belediyesi’nin mührünü aldığında hep beraber Zeytinburnu Bahara Dürüst Belediyelikle başlayacak dedi.  Şenol Yurtseven ile birlikte Saadet Partisi’nden Meclis Üyeliği için Milli Görüş’ün Zeytinburnu’ndaki efsane ilçe Başkanı İsmail Demirciler, İşadamı Tacettin Özer, Cemil Karış, Erdoğan Güner’de başvurusunu yapan isimlerdi.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL   
Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanlığı 31 Mart Yerel Seçimleri için bir yandan saha çalışmasını yürütürken bir yandan da Meclis Üyeleriyle ses getirecek bir kadro hazırlıyor. 

Saadet Partisi Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Dr. Mikail Kabak, ‘’Zeytinburnu için Dürüst olmak gerekirse’’ sloganıyla yola çıktı. Bir yandan projelerini hazırlarken bir yandan da kadrosuna ses getirecek isimleri katmaya devam ediyor.  Ömrünü Zeytinburnu Gençliğine adamış, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi, Zeytinburnu Amatör Kulüpler Birliği Başkanı, Eroğluspor’un efsane Başkanı, Milli Görüş’ün neferlerinden Şenol Yurtseven Saadet Partisi’nden Meclis üyesi olmak için Dosyasını SKM Başkanı Şükrü İpek, İlçe Başkanı Bülent Çuhacıbaşı ve Başkan Adayı Mikail Kabak’a teslim etti. 

Dosyasını teslim ettikten sonra Niçin Saadet Partisi sorumuza Başkan Şenol Yurtseven çarpıcı açıklamalar yaptı. Öncelikle Zeytinburnu Haber Gazetesi’ne her daim sesimiz olduğu için teşekkür ediyorum. Bugün Saadet Partimizden Zeytinburnu Meclis üyesi olmak için dosyamızı teslim ettim. Rabbim hakkımıza hayırlısını nasip etsin.  Zeytinburnu’nda Saadet Partisi Belediyeciliğinde, Dürüst belediyecilikte, “Akrabalık bağım olmadığı için işe alınmadım” diye bir cümle kurulmayacak. Ayrımcılık ve partizanlık yapılmayacak. Hiçbir şekilde dil, din, ırk, mezhep, parti ayrımı yapılmayacak. Bizim partimizden değildir diye hiçbir kimse hor görülmeyecek, dışlanmayacak. Kapalı kapılar ardında iş görülmez: Kapı her zaman, herkese açık olur. Kapalı kapılar ardında vatandaştan uzak ama sözde vatandaş için çalışmaktan uzak durulur. Şeffaflık ve denetlenebilirlik en önemli öncelik olur. Adil olunur: Adalet anlayışı; “Kendimiz için istediğimizi halk için de istemek, kendimiz için istemediğimizi halk için de istememek”tir. Adil ve tarafsız olmanın bu düsturdan geçtiğine inanılır. Yolsuzluk ve israfa asla geçit verilmez. Kayırmacılık yapılarak ihaleler yandaşlara dağıtılmaz. Lüks ve şatafat için boşa harcanan paralar, vatandaşın hizmetine sunulur. Ulaşımdan altyapıya, temizlikten, kaldırım yenilemeye kadar bütün hizmetler şehrin öncelikli ihtiyacına göre planlanır. Şehrin ruhuna, dokusuna aykırı yapılaşmaya karşı önlemlere öncelik verilir. Betonlaşma zihniyeti ile şehirlerin dokusu bozulmaz. Dikey mimari yerine yatay mimari tercih edilir. Yöresel imkân ve kaynaklar harekete geçirilir. İnşallah 1 Nisan Sabahı Saadetli Kadrolar Dr. Mikail Kabak Başkanlığında Zeytinburnu Belediyesi’nin mührünü aldığında hep beraber Zeytinburnu Bahara Dürüst Belediyelikle başlayacak dedi. 

Şenol Yurtseven ile birlikte Saadet Partisi’nden Meclis Üyeliği için Milli Görüş’ün Zeytinburnu’ndaki efsane ilçe Başkanı İsmail Demirciler, İşadamı Tacettin Özer, Cemil Karış, Erdoğan Güner’de başvurusunu yapan isimlerdi. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.