SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Selami Delibalta’dan Başkan Arısoy’a hayırlı olsun ziyareti

GÜNDEM 17.04.2019 - 19:12, Güncelleme: 17.04.2019 - 19:12
 

Başkan Selami Delibalta’dan Başkan Arısoy’a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta ilçe yöneticileriyle birlikte 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zeytinburnu Belediye Başkanı seçilen Av. Ömer Arısoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

İlçe Başkanı Selami Delibalta ve İlçe Yöneticilerini makam odasında ağırlayan Başkan Ömer Arısoy ilçe Teşkilatıyla Başkan Yardımcılarını tanıştırdı. Seçim sürecinde 7/24 büyük gayret içinde çalışan İlçe Teşkilatına teşekkür eden Başkan Arısoy Zeytinburnu’nun Sizlerle ve Zeytinburnu Halkıyla birlikte yöneteceğiz dedi.  AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve yeni görevlendirilen Başkan Yardımcılarına hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Selami Delibalta, Zeytinburnu’nda seçim kampanyası süresince mümkün olduğu kadar ayak basmadık yer, çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanmadığımız gönül bırakmamaya çalıştık. Zeytinburnu’nun her bir köşesinde Halkımıza ulaştık sorunlarını ve taleplerini dinledik, bizde seçimlerin önemini anlatarak talebimizi ilettik. Onlarda 20 Yıllık AK Belediyeciliğin kesintiye uğraması için bize güvendiler, inandılar ve destek verdiler. 31 Mart Yerel seçimlerinde, bundan önceki 20 yılda olduğu gibi yine zaferle çıktık. Seçim kampanyası süresince başta Belediye Başkan Adayımız Ömer Arısoy’a, teşkilatımızın tüm kademlerinde görev alan teşkilat mensuplarımıza, oyları ve duaları ile bizi destekleyen Zeytinburnu Halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kazanan AK Belediyecilik kazanan Zeytinburnu oldu dedi. Hayırlı olsun ziyareti hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta ilçe yöneticileriyle birlikte 31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Zeytinburnu Belediye Başkanı seçilen Av. Ömer Arısoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

İlçe Başkanı Selami Delibalta ve İlçe Yöneticilerini makam odasında ağırlayan Başkan Ömer Arısoy ilçe Teşkilatıyla Başkan Yardımcılarını tanıştırdı. Seçim sürecinde 7/24 büyük gayret içinde çalışan İlçe Teşkilatına teşekkür eden Başkan Arısoy Zeytinburnu’nun Sizlerle ve Zeytinburnu Halkıyla birlikte yöneteceğiz dedi. 

AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve yeni görevlendirilen Başkan Yardımcılarına hayırlı olsun dileklerini iletti. Başkan Selami Delibalta, Zeytinburnu’nda seçim kampanyası süresince mümkün olduğu kadar ayak basmadık yer, çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanmadığımız gönül bırakmamaya çalıştık. Zeytinburnu’nun her bir köşesinde Halkımıza ulaştık sorunlarını ve taleplerini dinledik, bizde seçimlerin önemini anlatarak talebimizi ilettik. Onlarda 20 Yıllık AK Belediyeciliğin kesintiye uğraması için bize güvendiler, inandılar ve destek verdiler. 31 Mart Yerel seçimlerinde, bundan önceki 20 yılda olduğu gibi yine zaferle çıktık. Seçim kampanyası süresince başta Belediye Başkan Adayımız Ömer Arısoy’a, teşkilatımızın tüm kademlerinde görev alan teşkilat mensuplarımıza, oyları ve duaları ile bizi destekleyen Zeytinburnu Halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Kazanan AK Belediyecilik kazanan Zeytinburnu oldu dedi. Hayırlı olsun ziyareti hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.