SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Murat Aydın listeye giremedi

GÜNDEM 22.07.2013 - 03:15, Güncelleme: 22.07.2013 - 03:15
 

Başkan Murat Aydın listeye giremedi

Andy-Ar araştırma şirketinin en başarılı büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarını seçtiği ankette İstanbul'da Murat Aydın ilk On'a giremedi.

Andy-Ar araştırma şirketinin son yerel seçim anketine göre en başarılı büyükşehir belediye başkanı yüzde 68.1 oyla AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Bakanı Mehmet Özhaseki çıktı. Konya Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in ikinci sırada yer aldığı ankette, Kadir Topbaş sürprizi yaşandı.Andy-Ar Araştırma şirketinin 16 büyükşehirde yaptığı anket sonuçlarında ilginç veriler ortaya çıktı. Ankete göre İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş en beğenilen büyükşehir belediye başkanları sıralamasında yüzde 44.6 ile ancak sekizinci sırada kendine yer bulabildi.Bu sonuç Tobbaş için tam bir hüsran. Ayrıca Topbaş'a "hayır" oranının 1.5 puanla "evet" oranından daha yüksek olduğu dikkat çekti. İlçe Belediye Başkanları arasında ise İstanbul'da kıyasıya bir yarış vardı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Anket sonuçlarına göre ilk On'da kendine yer bulamadı.Avrupa Yakasında sırasıyla ilk On'u Şişli,Fatih, Esenler, Kağıthane, Beyoğlu,Küçükçekmece, Bağcılar,Bakırköy,Silivri ve Beşiktaş Belediye Başkanları paylaştı. MURAT AYDIN'IN YEREL SEÇİM KARNESİ Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın 1999 Yerel Seçimlerinde Başkanlık yarışına Fazilet Partisi'nde katıldı. Seçim sonuçlarına göre %27'lik oy oranı ile ipi önde göğüsledi. İkinci sırada ise Anavatan Partisinin adayı % 20 oy aldı. Başkan Murat Aydın bu seçim Zaferinin ardından k Parti'nin kurulması ile birlikte Ak Parti saflarına katıldı. 2004 Yerel Seçimleri de ise Ak Parti'den ilk kez kendisi ise ikinci kez Başkanlık için adaylığını koydu. Başkan Murat Aydın bu seçimi ezici bir üstünlük ile kazandı. % 52 lik bir sonuçla tarihi bir başarıya imza attı. CHP'nin adayı ise % 19 ile hüsranı yaşadı. 2009 Yerel Seçimlerinde ise Başkan Murat Aydın yine sahnedeydi. Bu kez kendisinin üçüncü adaylığı Ak Parti'den ise ikinci kez aday olmuştu.Bu seçim Başkan Murat Aydın için bir önceki seçim sonuçlarına göre kazansa da adeta bir erime seçimi gibiydi.Ak Parti ülke genelinde oylarını artırırken Murat Aydın Zeytinburnu'nda adeta 8 puanın üzerinde bir düşüş yaşamıştı. 2009 Yerel Seçim sonuçlarına göre Başkan Aydın % 44 gibi bir sonuçla ipi önde göğüslemişti. Fakat bir önceki yerel seçimde % 19 bıraktığı CHP adeta tarih yazarak 14 Puanın üzerinde artırarak % 33 üzerine çıkararak Zeytinburnu'nda güzel bir sonuç elde etmişti. Şimdi Gözler 2014 Yerel Seçimlerine çevrildi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Andy-Ar araştırma şirketinin en başarılı büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarını seçtiği ankette İstanbul'da Murat Aydın ilk On'a giremedi.

Andy-Ar araştırma şirketinin son yerel seçim anketine göre en başarılı büyükşehir belediye başkanı yüzde 68.1 oyla AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Bakanı Mehmet Özhaseki çıktı. Konya Belediye Başkanı Tahir Akyürek'in ikinci sırada yer aldığı ankette, Kadir Topbaş sürprizi yaşandı.Andy-Ar Araştırma şirketinin 16 büyükşehirde yaptığı anket sonuçlarında ilginç veriler ortaya çıktı. Ankete göre İstanbul Büyük Şehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş en beğenilen büyükşehir belediye başkanları sıralamasında yüzde 44.6 ile ancak sekizinci sırada kendine yer bulabildi.Bu sonuç Tobbaş için tam bir hüsran. Ayrıca Topbaş'a "hayır" oranının 1.5 puanla "evet" oranından daha yüksek olduğu dikkat çekti.

kullan

İlçe Belediye Başkanları arasında ise İstanbul'da kıyasıya bir yarış vardı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Anket sonuçlarına göre ilk On'da kendine yer bulamadı.Avrupa Yakasında sırasıyla ilk On'u Şişli,Fatih, Esenler, Kağıthane, Beyoğlu,Küçükçekmece, Bağcılar,Bakırköy,Silivri ve Beşiktaş Belediye Başkanları paylaştı.

MURAT AYDIN'IN YEREL SEÇİM KARNESİ

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın 1999 Yerel Seçimlerinde Başkanlık yarışına Fazilet Partisi'nde katıldı. Seçim sonuçlarına göre %27'lik oy oranı ile ipi önde göğüsledi. İkinci sırada ise Anavatan Partisinin adayı % 20 oy aldı. Başkan Murat Aydın bu seçim Zaferinin ardından k Parti'nin kurulması ile birlikte Ak Parti saflarına katıldı. 2004 Yerel Seçimleri de ise Ak Parti'den ilk kez kendisi ise ikinci kez Başkanlık için adaylığını koydu. Başkan Murat Aydın bu seçimi ezici bir üstünlük ile kazandı. % 52 lik bir sonuçla tarihi bir başarıya imza attı. CHP'nin adayı ise % 19 ile hüsranı yaşadı. 2009 Yerel Seçimlerinde ise Başkan Murat Aydın yine sahnedeydi. Bu kez kendisinin üçüncü adaylığı Ak Parti'den ise ikinci kez aday olmuştu.Bu seçim Başkan Murat Aydın için bir önceki seçim sonuçlarına göre kazansa da adeta bir erime seçimi gibiydi.Ak Parti ülke genelinde oylarını artırırken Murat Aydın Zeytinburnu'nda adeta 8 puanın üzerinde bir düşüş yaşamıştı. 2009 Yerel Seçim sonuçlarına göre Başkan Aydın % 44 gibi bir sonuçla ipi önde göğüslemişti. Fakat bir önceki yerel seçimde % 19 bıraktığı CHP adeta tarih yazarak 14 Puanın üzerinde artırarak % 33 üzerine çıkararak Zeytinburnu'nda güzel bir sonuç elde etmişti. Şimdi Gözler 2014 Yerel Seçimlerine çevrildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.