SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Erdoğan'ın manevi oğlu İbo 50. yaşını kutladı

KÜLTÜR 23.01.2020 - 22:12, Güncelleme: 23.01.2020 - 22:12
 

Başkan Erdoğan'ın manevi oğlu İbo 50. yaşını kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'manevi oğlum' dediği Down sendromlu İbrahim Ertepe'nin doğum günü kutlandı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta'nın katıldığı Doğum Günü organizasyonu'na İçişleri Bakanı Süleyman Soylu canlı bağlanarak İbo’nun Doğum günü tebrik etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu Down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü kutlaması düzenlendi. Ertepe 50. yaşını kutladı. Kutlama, Zeytinburnu Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşti. AKDEM Engelliler Müzik Korosu'nun sahne aldığı kutlamada eğlenceli anlar yaşandı. Kutlamaya katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İbrahim Ertepe'nin dileğini gerçekleştirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu aradı. Soylu, Ertepe ile görüntülü konuştu. İbrahim Ertepe'yi doğum gününde sevenleri yalnız bırakmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbrahim Ertepe ile Başbakanlık yaptığı dönemde tanışmış, Zeytinburnu'na her gidişinde kendisini ziyaret etmişti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'manevi oğlum' dediği Down sendromlu İbrahim Ertepe'nin doğum günü kutlandı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve AK Parti ilçe Başkanı Selami Delibalta'nın katıldığı Doğum Günü organizasyonu'na İçişleri Bakanı Süleyman Soylu canlı bağlanarak İbo’nun Doğum günü tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu Down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü kutlaması düzenlendi. Ertepe 50. yaşını kutladı.

Kutlama, Zeytinburnu Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşti. AKDEM Engelliler Müzik Korosu'nun sahne aldığı kutlamada eğlenceli anlar yaşandı.

Kutlamaya katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, İbrahim Ertepe'nin dileğini gerçekleştirdi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu aradı. Soylu, Ertepe ile görüntülü konuştu. İbrahim Ertepe'yi doğum gününde sevenleri yalnız bırakmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbrahim Ertepe ile Başbakanlık yaptığı dönemde tanışmış, Zeytinburnu'na her gidişinde kendisini ziyaret etmişti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.