SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Arısoy Yüz Yüze 100 Gün programı ile Bakırköy'de sahaya indi

SİYASET 28.10.2022 - 11:26, Güncelleme: 28.10.2022 - 11:27
 

Başkan Arısoy Yüz Yüze 100 Gün programı ile Bakırköy'de sahaya indi

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün’’ programlarının dünkü durağında Bakırköy yer aldı. Belediye başkanları ilk olarak AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy program kapsamında İstanbul Caddesinde esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet etti.

Program Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane ve yönetiminin ev sahipliğinde, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Sultangazi Belediye Başkanı Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Abdurrahman Dursun, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun katıldı. Etkinliğin “Milletimize rağmen değil, milletimize göre hareket etmek” amacıyla yapıldığı belirtildi. Özgürlük Meydanı’nda kurulan Ak Nokta’da, sırasıyla nöbet tutan AK Partili Belediye Başkanları ve İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, vatandaşların  önerii ve taleplerini alarak karşılıklı sohbet etti. Bakanların, genel başkan yardımcılarının, milletvekillerinin ve belediye başkanlarının tamamının her il ve ilçede sahada olduğunu söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, "Yüz Yüze 100 Gün" projesi kapsamındaki görünürlülüğün dışında, Ak Parti’nin hep sahalarda olduğunu ifade etti. İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane programın detaylarıyla ilgili bilgi verdi. Ak Parti’nin belediyecilik anlayışını vatandaşın anlattığını söyleyerek, örnek gösterilen tüm hizmetlerin Ak Partili Belediyeler tarafından hayata geçirilen hizmetler olduğunu belirtti. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, GÖZDER'i ziyaret ederek, engelli bireyler için yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu. 1975 yılında Bakırköy’de yaşadığını söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım esnafı ziyaretinde Bakırköy’ün kaldırım, yol ve temizlik anlamında görünen yüzünün bile belediyecilik hizmetlerine verilen önemi gösterdiğini söyledi. Bir dönem ilçede yaşayan biri olarak gördüğü Bakırköy’ün kendisini üzdüğünü söyledi.  
AK Parti İstanbul İl Başkanlığının başlattığı “Yüz Yüze 100 Gün’’ programlarının dünkü durağında Bakırköy yer aldı. Belediye başkanları ilk olarak AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı’nda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy program kapsamında İstanbul Caddesinde esnafı ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet etti.

Program Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane ve yönetiminin ev sahipliğinde, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Sultangazi Belediye Başkanı Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Abdurrahman Dursun, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun katıldı.

Etkinliğin “Milletimize rağmen değil, milletimize göre hareket etmek” amacıyla yapıldığı belirtildi. Özgürlük Meydanı’nda kurulan Ak Nokta’da, sırasıyla nöbet tutan AK Partili Belediye Başkanları ve İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, vatandaşların  önerii ve taleplerini alarak karşılıklı sohbet etti. Bakanların, genel başkan yardımcılarının, milletvekillerinin ve belediye başkanlarının tamamının her il ve ilçede sahada olduğunu söyleyen Ak Parti İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane, "Yüz Yüze 100 Gün" projesi kapsamındaki görünürlülüğün dışında, Ak Parti’nin hep sahalarda olduğunu ifade etti.

İlçe Başkanı Tülin Mazlumoğlu Kestane programın detaylarıyla ilgili bilgi verdi. Ak Parti’nin belediyecilik anlayışını vatandaşın anlattığını söyleyerek, örnek gösterilen tüm hizmetlerin Ak Partili Belediyeler tarafından hayata geçirilen hizmetler olduğunu belirtti. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, GÖZDER'i ziyaret ederek, engelli bireyler için yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alış verişinde bulundu. 1975 yılında Bakırköy’de yaşadığını söyleyen Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım esnafı ziyaretinde Bakırköy’ün kaldırım, yol ve temizlik anlamında görünen yüzünün bile belediyecilik hizmetlerine verilen önemi gösterdiğini söyledi. Bir dönem ilçede yaşayan biri olarak gördüğü Bakırköy’ün kendisini üzdüğünü söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.