SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Arısoy ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını aldı

GÜNDEM 09.04.2019 - 20:16, Güncelleme: 09.04.2019 - 20:16
 

Başkan Arısoy ve Meclis Üyeleri Mazbatalarını aldı

31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçiminden bir hafta sonra Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye başkanı Av.Ömer Arısoy ve Meclis üyeleri ilçe seçim kurulunda mazbatalarını alarak resmen görevlerine başladı. Alınan oylara göre Ak Parti 23 meclis üyeliği kazanırken Millet İttifakı ise 14 meclis üyesi çıkarabildi.

Millet İttifakı adayı Uluocak hariç her iki ittifakın meclis üyeleri mazbatalarını aldı Millet İttifakı 1.sıra meclis üyesi Mimar Süleyman Uluocak iş seyahati için yurtdışında olduğu için mazbatasını almadı. Uluocak dışında Cumhur ittifakından 23 meclis üyesi, millet ittifakında ise 13 meclis üyesi mazbatasını alarak resmi işlemlerini yapmak üzere Zeytinburnu Belediyesi yazı işleri müdürlüğüne orijinal mazbatalarını teslim ederek resmen meclis üyesi unvanı aldılar. Belediye başkanı Ömer Arısoy'dan Zeytinburnu Halkına teşekkür İlçe seçim kurulu çıkışında toplu fotoğraf çektiren Ömer Arısoy gazetenize şunları söyledi: "31 Mart 'a kadar Cumhur ittifakı adayı idik. Ancak seçimi % 50’nin üstü bir oy ile kazandıktan sonra Zeytinburnu halkının % 100'ünün başkanı olduk. Bize oy versin vermesin ayrım yapmadan halkımızın refah ve mutluluğunu için meclis üyelerimiz ve ilçemize katkı yapacak herkes ile beraber beş sene boyunca çalışacağız" dedi. Cumhur ittifakı Zeytinburnu Belediye başkanı olarak % 50'nin üstü bir oy ile ilçe halkından onay alan belediye başkanı Av.Ömer Arısoy mazbatasını aldıktan sonra meclis üyesi arkadaşları ile beraber öğle namazını kılmak için Merkezefendi camiine gitti. Namaz sonrası eski mesai arkadaşı Fahir Biçer ve Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın kabrini ziyaret ettiler. Zeytinburnu Haber Gazetesine kısa açıklamalar yapan Meclis üyeleri: "Öncelikle Bizleri Belediye meclis üyesi olarak listesine alan Belediye başkanımız Sayın Ömer Arısoy 'a ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanımız A. Selami Delibalta'ya teşekkür ederiz. Ancak teşekkürün en önemlisini ise partimize % 50'nin üzerinde oy veren Zeytinburnu halkına yapmak isteriz. Sizin aracılığınız ile bir teşekkürü de beni seçim çalışmalarında hiç yalnız bırakmayan hemşerilerimize sunmak isteriz.  Bugün mazbatalarımızı alarak resmen meclis üyesi olduk. İnşallah 5 sene boyunca Zeytinburnu halkımıza hizmet etmek adına elimizden geleni yapacağız inşallah" dediler.
31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçiminden bir hafta sonra Cumhur İttifakı Zeytinburnu Belediye başkanı Av.Ömer Arısoy ve Meclis üyeleri ilçe seçim kurulunda mazbatalarını alarak resmen görevlerine başladı. Alınan oylara göre Ak Parti 23 meclis üyeliği kazanırken Millet İttifakı ise 14 meclis üyesi çıkarabildi.

Millet İttifakı adayı Uluocak hariç her iki ittifakın meclis üyeleri mazbatalarını aldı Millet İttifakı 1.sıra meclis üyesi Mimar Süleyman Uluocak iş seyahati için yurtdışında olduğu için mazbatasını almadı. Uluocak dışında Cumhur ittifakından 23 meclis üyesi, millet ittifakında ise 13 meclis üyesi mazbatasını alarak resmi işlemlerini yapmak üzere Zeytinburnu Belediyesi yazı işleri müdürlüğüne orijinal mazbatalarını teslim ederek resmen meclis üyesi unvanı aldılar.

Belediye başkanı Ömer Arısoy'dan Zeytinburnu Halkına teşekkür İlçe seçim kurulu çıkışında toplu fotoğraf çektiren Ömer Arısoy gazetenize şunları söyledi: "31 Mart 'a kadar Cumhur ittifakı adayı idik. Ancak seçimi % 50’nin üstü bir oy ile kazandıktan sonra Zeytinburnu halkının % 100'ünün başkanı olduk. Bize oy versin vermesin ayrım yapmadan halkımızın refah ve mutluluğunu için meclis üyelerimiz ve ilçemize katkı yapacak herkes ile beraber beş sene boyunca çalışacağız" dedi.

Cumhur ittifakı Zeytinburnu Belediye başkanı olarak % 50'nin üstü bir oy ile ilçe halkından onay alan belediye başkanı Av.Ömer Arısoy mazbatasını aldıktan sonra meclis üyesi arkadaşları ile beraber öğle namazını kılmak için Merkezefendi camiine gitti. Namaz sonrası eski mesai arkadaşı Fahir Biçer ve Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın kabrini ziyaret ettiler.

Zeytinburnu Haber Gazetesine kısa açıklamalar yapan Meclis üyeleri: "Öncelikle Bizleri Belediye meclis üyesi olarak listesine alan Belediye başkanımız Sayın Ömer Arısoy 'a ve Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanımız A. Selami Delibalta'ya teşekkür ederiz.

Ancak teşekkürün en önemlisini ise partimize % 50'nin üzerinde oy veren Zeytinburnu halkına yapmak isteriz. Sizin aracılığınız ile bir teşekkürü de beni seçim çalışmalarında hiç yalnız bırakmayan hemşerilerimize sunmak isteriz.  Bugün mazbatalarımızı alarak resmen meclis üyesi olduk. İnşallah 5 sene boyunca Zeytinburnu halkımıza hizmet etmek adına elimizden geleni yapacağız inşallah" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.