SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Arısoy Elazığlılar Derneğini ziyaret etti

GÜNDEM 13.04.2022 - 13:05, Güncelleme: 13.04.2022 - 21:34
 

Başkan Arısoy Elazığlılar Derneğini ziyaret etti

Zeytinburnu için canla başla çalışan ve her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Ramazan ayında da vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye özen gösteriyor. Her akşam iftar sonrası derneklerle çay sohbetinde bir araya gelen Başkan Ömer Arısoy, dernek yönetimleri ve vatandaşlarla çay içip hasbihal ediyor.

HER AKŞAM FARKLI DERNEKTE 11 ayın sultanı Ramazan, Zeytinburnu’nda bir başka güzel yaşanıyor. Zeytinburnu Belediyesi tarafından ramazan geleneklerinin yaşatılması için Başkan Arısoy her akşam farklı bir camide teravih sonrası vatandaşlara salep dağıtıyor. Ardından Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ediyor. İl ve İlçe dernekleri ile ramazanın bereketini paylaşan Başkan Ömer Arısoy, iftar sonrası sahura kadar toplumun bütün kesimleriyle bir araya gelerek çay eşliğinde sohbet edip taleplerini dinliyor. Belediye Başkanı Ömer Arısoy Ramazan ayının 11.Akşamı Tüm Elazığlı İşadamları Derneğine misafir oldu. Oldukça keyifli bir ortamda geçen ziyarette Dernek Başkanı Nazir Güler Başkan Arısoy’a Sivrice’ye yaptığı Kültür Merkezinden dolayı teşekkür etti. Başkan Arısoy Millet Bahçesi, Buz Pisti, Bilim Zeytinburnu ve Kentsel Dönüşüm gibi hayata geçirdikleri projeleri Elazığlılarla paylaştı.  TÜM ELAZIĞLILAR’DAN BAŞKAN ARISOY TAM NOT ALDI Meclis Üyesi Rıdvan Çakar, Derneğin Üye ve Yöneticilerinden Fevzi Altuğ, Taylan Demirelli, Yusuf Doğuş, Barış Kişo söz alarak Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’u pandemi ve ekonomik sıkıntılara rağmen ilçemizde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ettiler. Ve çalışmaların ilçemizin kemikleşmiş sorunlarına çözüm olduğunun altığını çizdiler.  BAŞKAN ARISOY’A 8 KÖŞELİ KASKET HEDİYE EDİLDİ Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Nazir Güler, Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta’ya; vatanseverlik, yiğitlik, mertlik, cömertlik, delikanlılık, alçakgönüllülük, dürüstlük, misafirperverliği temsil eden 8 köşeli kasket hediye etti. Ziyaret ikramlarla sona erdi. 
Zeytinburnu için canla başla çalışan ve her fırsatta vatandaşlarla iç içe olan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Ramazan ayında da vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelmeye özen gösteriyor. Her akşam iftar sonrası derneklerle çay sohbetinde bir araya gelen Başkan Ömer Arısoy, dernek yönetimleri ve vatandaşlarla çay içip hasbihal ediyor.

HER AKŞAM FARKLI DERNEKTE

11 ayın sultanı Ramazan, Zeytinburnu’nda bir başka güzel yaşanıyor. Zeytinburnu Belediyesi tarafından ramazan geleneklerinin yaşatılması için Başkan Arısoy her akşam farklı bir camide teravih sonrası vatandaşlara salep dağıtıyor. Ardından Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ediyor. İl ve İlçe dernekleri ile ramazanın bereketini paylaşan Başkan Ömer Arısoy, iftar sonrası sahura kadar toplumun bütün kesimleriyle bir araya gelerek çay eşliğinde sohbet edip taleplerini dinliyor. Belediye Başkanı Ömer Arısoy Ramazan ayının 11.Akşamı Tüm Elazığlı İşadamları Derneğine misafir oldu. Oldukça keyifli bir ortamda geçen ziyarette Dernek Başkanı Nazir Güler Başkan Arısoy’a Sivrice’ye yaptığı Kültür Merkezinden dolayı teşekkür etti. Başkan Arısoy Millet Bahçesi, Buz Pisti, Bilim Zeytinburnu ve Kentsel Dönüşüm gibi hayata geçirdikleri projeleri Elazığlılarla paylaştı. 

TÜM ELAZIĞLILAR’DAN BAŞKAN ARISOY TAM NOT ALDI

Meclis Üyesi Rıdvan Çakar, Derneğin Üye ve Yöneticilerinden Fevzi Altuğ, Taylan Demirelli, Yusuf Doğuş, Barış Kişo söz alarak Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’u pandemi ve ekonomik sıkıntılara rağmen ilçemizde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ettiler. Ve çalışmaların ilçemizin kemikleşmiş sorunlarına çözüm olduğunun altığını çizdiler. 

BAŞKAN ARISOY’A 8 KÖŞELİ KASKET HEDİYE EDİLDİ

Ziyaretin sonunda Dernek Başkanı Nazir Güler, Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve AK Parti İlçe Başkanı Selami Delibalta’ya; vatanseverlik, yiğitlik, mertlik, cömertlik, delikanlılık, alçakgönüllülük, dürüstlük, misafirperverliği temsil eden 8 köşeli kasket hediye etti. Ziyaret ikramlarla sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.