SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Arısoy; Afet Bilinci Konusunda 15 Bin Kişiye Ulaşacağız

KÜLTÜR 06.02.2020 - 19:57, Güncelleme: 06.02.2020 - 19:57
 

Başkan Arısoy; Afet Bilinci Konusunda 15 Bin Kişiye Ulaşacağız

Son üç ay içerisinde Zeytinburnu’nda 2 bin 500 kişiye afet yönetimi konusunda çeşitli eğitimler verdiklerini kaydeden Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, önümüzdeki bir yıl için de ise bu rakamı 15 bin seviyesine taşıyacaklarını belirtti.

Başkanla Akşam Çayı Programı’nın Sümer Mahallesi buluşmasında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, son bir yılda Zeytinburnu için yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Başkan Arısoy’un gündeminde afet yönetimi konusunda yapılan bilinçlendirme çalışmaları vardı. İstanbul’daki Silivri depreminden sonra bu konuda daha hızlı hareket edilmese gerektiğine dikkat çeken Başkan Arısoy, “Geçtiğimiz 3 ay içerisinde 2 bin 500 hemşehrimize afet bilinci konusunda çeşitli eğitimler verdik. Önümüzdeki 1 yıl içerisinde bu rakamı 15 bine çıkaracağız. Özellikle deprem anında ve sonrasın doğru şekilde hareket etmeyi öğrenmeliyiz. Bu eğitimler sayesinde hayatta kalabiliriz. Ben bu konuya çok önem veriyorum, o yüzden de üzerinde önemle duruyorum. Ulaşabileceğimiz, yardım alabileceğimiz her merciden destek alıyoruz. Bizim talebimiz doğrultusunda 15 Temmuz Meydanı’na AFAD’ın Simülasyon Tırı geldi. Şu anda Zeytinburnu’ndaki tüm okullardan servislerle getirdiğimiz öğrencilerimize eğitim veriyor. Afet bilincine tam anlamıyla kavuşmamız için buna benzer uygulamalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek.” dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ
Son üç ay içerisinde Zeytinburnu’nda 2 bin 500 kişiye afet yönetimi konusunda çeşitli eğitimler verdiklerini kaydeden Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, önümüzdeki bir yıl için de ise bu rakamı 15 bin seviyesine taşıyacaklarını belirtti.

Başkanla Akşam Çayı Programı’nın Sümer Mahallesi buluşmasında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, son bir yılda Zeytinburnu için yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi. Başkan Arısoy’un gündeminde afet yönetimi konusunda yapılan bilinçlendirme çalışmaları vardı. İstanbul’daki Silivri depreminden sonra bu konuda daha hızlı hareket edilmese gerektiğine dikkat çeken Başkan Arısoy, “Geçtiğimiz 3 ay içerisinde 2 bin 500 hemşehrimize afet bilinci konusunda çeşitli eğitimler verdik. Önümüzdeki 1 yıl içerisinde bu rakamı 15 bine çıkaracağız. Özellikle deprem anında ve sonrasın doğru şekilde hareket etmeyi öğrenmeliyiz. Bu eğitimler sayesinde hayatta kalabiliriz. Ben bu konuya çok önem veriyorum, o yüzden de üzerinde önemle duruyorum. Ulaşabileceğimiz, yardım alabileceğimiz her merciden destek alıyoruz. Bizim talebimiz doğrultusunda 15 Temmuz Meydanı’na AFAD’ın Simülasyon Tırı geldi. Şu anda Zeytinburnu’ndaki tüm okullardan servislerle getirdiğimiz öğrencilerimize eğitim veriyor. Afet bilincine tam anlamıyla kavuşmamız için buna benzer uygulamalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek.” dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-TAYLAN DEMİRELLİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.