SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başbakan Yenikapı Mevlevihanesi'nde

GÜNDEM 27.08.2011 - 11:53, Güncelleme: 27.08.2011 - 11:53
 

Başbakan Yenikapı Mevlevihanesi'nde

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan iftar için Yenikapı Mevlevihanesi'ndeki Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Medeniyetler İttifakı Enstitüsün'e geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan iftar için Yenikapı Mevlevihanesi'ndeki Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Medeniyetler İttifakı Enstitüsün'e geldi. Programa basın mensupları alınmadı. Haliç Kongre Merkezi'nde bir dizi görüşme yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iftar için buradan Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'ndeki Yenikapı Mevlevihanesi'ne geçti. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Medeniyetler İttifakı Enstitüsün'deki iftara Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Eroğan ile Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Başbakan Erdoğan'ın Kadir Gecesi sebebiyle bir süre burada kalması bekleniyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan iftar için Yenikapı Mevlevihanesi'ndeki Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Medeniyetler İttifakı Enstitüsün'e geldi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan iftar için Yenikapı Mevlevihanesi'ndeki Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Medeniyetler İttifakı Enstitüsün'e geldi. Programa basın mensupları alınmadı.

Haliç Kongre Merkezi'nde bir dizi görüşme yapan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, iftar için buradan Zeytinburnu Merkezefendi Mahallesi'ndeki Yenikapı Mevlevihanesi'ne geçti. Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Medeniyetler İttifakı Enstitüsün'deki iftara Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Eroğan ile Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış ve AK Parti İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Başbakan Erdoğan'ın Kadir Gecesi sebebiyle bir süre burada kalması bekleniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.