SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

BARIŞ ve SİNEM’İN NİKAHINDA 9 ŞAHİT VARDI

KÜLTÜR 11.09.2017 - 16:10, Güncelleme: 11.09.2017 - 16:10
 

BARIŞ ve SİNEM’İN NİKAHINDA 9 ŞAHİT VARDI

Mmehmet Alpay'ın Küçük oğlu Barış ile Sinem’in nikah akitleri Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer ALSAÇ yaparken şahitlikleri için 9 kişi nikah masası kenarında yer aldılar.

3’ü kız 3’de erkek olan çocuklarımdan kızlarımı ve büyük oğlumu evlendirmiştim. Bekar olan 2 oğlumdan küçük olanının 5 Eylül’de kına gecesini hayli neşeli bir şekilde tamamlamıştık. KARAMUL ve TAŞDEMİR ailelerinin en büyük heyecanı ise nikah günü içindi.  Kazlıçeşme Kültür Merkezi Karadeniz Salonu’nda 18.00’da yapılacak olan nikah akdi için hazırlıklar da tamamlanmıştı. Barış ve Sinem’in nikah akitlerini Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer ALSAÇ yapacaktı. Nikah şahitliği yapmak için de tam 9 isim vardı. Zeytinburnu Belediyesi 3. Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil EMECAN, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi Zeytinburnu Askerlik Şube Başkanı Personel Albay Halil AKAR,  Aydın Ocakları Genel Sekreteri Mimar Süleyman ULUOCAK, CHP Zeytinburnu İlçe Başkan Yardımcısı Yüksek Mühendis Hasan Ali HAYIROĞLU ve işkadını Derya AKKILIÇ, Karamul ailesinden Nur BAŞTUGAN ve Taşdemir ailesinden de Gülnur ARMUT, Seda KARACAN ve Nur RUKUKLU nikah masası yanında zorlukla temin edilen sandalyeler geldikten sonra yerlerini aldılar. İLÇENİN ÖNEMLİ İSİMLERİ NİKAHA GELDİLER Nikah töreni için davetli olarak da KARAMUL ve TAŞDEMİR aileleri, akrabaları ve yakınlarının yanı sıra Zeytinburnu İlçe Emniyet 1. Dönem Emniyet Müdürü Dursun ERYILDIZ, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin DOĞAN, MHP Zeytinburnu İlçe eski Başkanı ve Sembol Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet ÇAKIROĞLU, Batı Trakya Eğitim ve Araştırma – Cami Yaptırma Vakfı Başkanı Musa YURT ve ailesi, Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet ATEŞ, AK Parti Engelliler Komisyonu Başkanı ve Diyabetliler – Engelliler Derneği Başkanı Nurşen ÖRNEK, Türk Telekom Marmara Bölgesi Baş Bayi ve Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki DURMUŞOĞLU, Meclis eski Üyesi ve Seymen İnşat Yönetim Kurulu Başkanı Habib SEYMEN, İşadamı Yahya DEDİŞ ve Selvispor Kulübü Başkanı Hakan EREN adına İstanbul Konya Spor Kulübü Başkanı Hüseyin DEDİŞ Derimod Koordinatörü Halil SEÇER, Gökalp Muhtarlığı Baş Azası Tülay ( Baştürk ) BİÇER ve esi Hüseyin BİÇER, ZEYÇED Başkanı Ali GÜNDÜZ,  işadamı Sefer CENGİZ, Zeki DOĞAN, eşi Sakine DOĞAN ve kızı Gizem DOĞAN, Zeytinburnu Tostçusu Metin ALTINÇİZME, 60’lı Yılların Delikanlıları Gurubu’ndan Turgut YENGÜL, Senkron Bilgisayar Serkan FETTAH, Kızılay Gönüllüsü Seviye AŞIR ve Kızı Çiğdem AŞIR ile simlerini burada sayamadığımız aile yakınları ve gönül dostları iştirak ettiler. Nikah akdi Mehmet Zafer ALSAÇ’ın esprileri neşeli bir şekilde devam etti. Nikah defterini ise Zeytinburnu Belediyesi 3 Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil EMECAN mükemmel söylevler yapmasının ardından gelin Sinem’e teslim etti. Nikah törenimizde teşrif eden, telefon ve sosyal medya üzerinden kutlamalarda bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Mmehmet Alpay'ın Küçük oğlu Barış ile Sinem’in nikah akitleri Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer ALSAÇ yaparken şahitlikleri için 9 kişi nikah masası kenarında yer aldılar.

3’ü kız 3’de erkek olan çocuklarımdan kızlarımı ve büyük oğlumu evlendirmiştim. Bekar olan 2 oğlumdan küçük olanının 5 Eylül’de kına gecesini hayli neşeli bir şekilde tamamlamıştık. KARAMUL ve TAŞDEMİR ailelerinin en büyük heyecanı ise nikah günü içindi.  Kazlıçeşme Kültür Merkezi Karadeniz Salonu’nda 18.00’da yapılacak olan nikah akdi için hazırlıklar da tamamlanmıştı. Barış ve Sinem’in nikah akitlerini Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Zafer ALSAÇ yapacaktı. Nikah şahitliği yapmak için de tam 9 isim vardı. Zeytinburnu Belediyesi 3. Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil EMECAN, Garnizon Komutanlığı Temsilcisi Zeytinburnu Askerlik Şube Başkanı Personel Albay Halil AKAR,  Aydın Ocakları Genel Sekreteri Mimar Süleyman ULUOCAK, CHP Zeytinburnu İlçe Başkan Yardımcısı Yüksek Mühendis Hasan Ali HAYIROĞLU ve işkadını Derya AKKILIÇ, Karamul ailesinden Nur BAŞTUGAN ve Taşdemir ailesinden de Gülnur ARMUT, Seda KARACAN ve Nur RUKUKLU nikah masası yanında zorlukla temin edilen sandalyeler geldikten sonra yerlerini aldılar.

İLÇENİN ÖNEMLİ İSİMLERİ NİKAHA GELDİLER

Nikah töreni için davetli olarak da KARAMUL ve TAŞDEMİR aileleri, akrabaları ve yakınlarının yanı sıra Zeytinburnu İlçe Emniyet 1. Dönem Emniyet Müdürü Dursun ERYILDIZ, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin DOĞAN, MHP Zeytinburnu İlçe eski Başkanı ve Sembol Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Vahdet ÇAKIROĞLU, Batı Trakya Eğitim ve Araştırma – Cami Yaptırma Vakfı Başkanı Musa YURT ve ailesi, Zeytinburnu Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet ATEŞ, AK Parti Engelliler Komisyonu Başkanı ve Diyabetliler – Engelliler Derneği Başkanı Nurşen ÖRNEK, Türk Telekom Marmara Bölgesi Baş Bayi ve Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki DURMUŞOĞLU, Meclis eski Üyesi ve Seymen İnşat Yönetim Kurulu Başkanı Habib SEYMEN, İşadamı Yahya DEDİŞ ve Selvispor Kulübü Başkanı Hakan EREN adına İstanbul Konya Spor Kulübü Başkanı Hüseyin DEDİŞ Derimod Koordinatörü Halil SEÇER, Gökalp Muhtarlığı Baş Azası Tülay ( Baştürk ) BİÇER ve esi Hüseyin BİÇER, ZEYÇED Başkanı Ali GÜNDÜZ,  işadamı Sefer CENGİZ, Zeki DOĞAN, eşi Sakine DOĞAN ve kızı Gizem DOĞAN, Zeytinburnu Tostçusu Metin ALTINÇİZME, 60’lı Yılların Delikanlıları Gurubu’ndan Turgut YENGÜL, Senkron Bilgisayar Serkan FETTAH, Kızılay Gönüllüsü Seviye AŞIR ve Kızı Çiğdem AŞIR ile simlerini burada sayamadığımız aile yakınları ve gönül dostları iştirak ettiler. Nikah akdi Mehmet Zafer ALSAÇ’ın esprileri neşeli bir şekilde devam etti. Nikah defterini ise Zeytinburnu Belediyesi 3 Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil EMECAN mükemmel söylevler yapmasının ardından gelin Sinem’e teslim etti. Nikah törenimizde teşrif eden, telefon ve sosyal medya üzerinden kutlamalarda bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.