SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bakan Ayşenur İslam’dan, Akdem'e tam not

KÜLTÜR 24.01.2015 - 22:24, Güncelleme: 24.01.2015 - 22:24
 

Bakan Ayşenur İslam’dan, Akdem'e tam not

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi’ni (AKDEM) ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi'ni (AKDEM) ziyaret etti. Merkezde çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan İslam, kendisinden para isteyen down sendromlu İbrahim Ertepe'ye harçlık verdi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Zeytinburnu Buz Pisti açılışının ardından, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ile birlikte, Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi'ni (AKDEM) ziyaret etti. AKDEM'i gezen Bakan İslam, merkezin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bakan İslam, merkezde eğitim alan yabancı uyruklu öğrencilere 'Uyum Okulu Katılım Belgeleri'ni takdim etti. İslam, merkezde eğitim gören ve rehabilitasyon gören çocukların mini konserini dinleyip yakından ilgi gösterdi. Bakan İslam, merkezde karşılaştığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Başbakanlık yaptığı dönemde Zeytinburnu'nda tanıştığı down sendromlu İbrahim Ertepe ile bir süre sohbet ettikten sonra Ertepe'ye harçlık verdi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Bakana hediye takdim etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a güzel ve değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi’ni (AKDEM) ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi'ni (AKDEM) ziyaret etti. Merkezde çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan İslam, kendisinden para isteyen down sendromlu İbrahim Ertepe'ye harçlık verdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Zeytinburnu Buz Pisti açılışının ardından, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ile birlikte, Zeytinburnu Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi'ni (AKDEM) ziyaret etti. AKDEM'i gezen Bakan İslam, merkezin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Bakan İslam, merkezde eğitim alan yabancı uyruklu öğrencilere 'Uyum Okulu Katılım Belgeleri'ni takdim etti. İslam, merkezde eğitim gören ve rehabilitasyon gören çocukların mini konserini dinleyip yakından ilgi gösterdi.

Bakan İslam, merkezde karşılaştığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da Başbakanlık yaptığı dönemde Zeytinburnu'nda tanıştığı down sendromlu İbrahim Ertepe ile bir süre sohbet ettikten sonra Ertepe'ye harçlık verdi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Bakana hediye takdim etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'a güzel ve değerli hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.