SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bahattin ünver'e Polis Koruması

KÜLTÜR 08.07.2012 - 11:17, Güncelleme: 08.07.2012 - 11:17
 

Bahattin ünver'e Polis Koruması

Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver'e polis koruması verildi.

İktidar Parti ilçe başkanlıklarının korunması için polis korumalar mevcut olmakla beraber, İstanbul Valiliği hassas noktalarda bulunan kurum ve kuruluşların yöneticilerinin talebi doğrultusunda da polis koruması vermektedir. Valiliğin göndermiş olduğu teklifi Ak Parti ilçe başkanlığı değerlendirerek polis koruması teklifini kabul etti. Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ile birlikte İstanbul'da beş ilçe Başkanına daha polis koruması verildi. İstanbul Valiliği koruma verirken İstanbul'da terör olaylarının yoğunlukla yaşandığı ilçeleri dikkate aldı. Bir kaç gündür Memleketi Ordu Mesudiye'de olan ve burada çeşitli festivallere katılan Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver'i memleketinde ise Jandarma koruması verildi. ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver'e polis koruması verildi.
İktidar Parti ilçe başkanlıklarının korunması için polis korumalar mevcut olmakla beraber, İstanbul Valiliği hassas noktalarda bulunan kurum ve kuruluşların yöneticilerinin talebi doğrultusunda da polis koruması vermektedir. Valiliğin göndermiş olduğu teklifi Ak Parti ilçe başkanlığı değerlendirerek polis koruması teklifini kabul etti.

Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Bahattin Ünver ile birlikte İstanbul'da beş ilçe Başkanına daha polis koruması verildi. İstanbul Valiliği koruma verirken İstanbul'da terör olaylarının yoğunlukla yaşandığı ilçeleri dikkate aldı.

Bir kaç gündür Memleketi Ordu Mesudiye'de olan ve burada çeşitli festivallere katılan Ak Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver'i memleketinde ise Jandarma koruması verildi.

ZEYTİNBURNUHABER.ORG-ÖZEL HABER
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.