SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bahar Barutçu 23 Nisan'da Zeytinburnu Belediye Başkanı oldu

GÜNDEM 23.04.2019 - 22:40, Güncelleme: 23.04.2019 - 22:40
 

Bahar Barutçu 23 Nisan'da Zeytinburnu Belediye Başkanı oldu

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un seçim çalışmaları kapsamında Telsiz Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde tanıştığı 10 yaşındaki Bahar Barutçu sözünü unutmadı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Başkan Arısoy’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy bundan 1 ay kadar önce seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde 10 yaşındaki Bahar Barutçu ile tanışmıştı. Başkan Arısoy Bahar’la sözleştiği üzere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tekrar bir araya geldi. Zeytinburnu Fatma Süslügil 4-E Sınıfı öğrencisi olan minik Bahar, Başkana tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Arısoy’a yeni görevinde başarılar dileyen Bahar Barutçu, ilk tanıştıkları gün kendisini çok sevdiğini ifade etti. Bunun üzerine Minik Bahar kendi doğum günü pastasının üzerinde yazan “Ömer Arısoy Aşkım” ibaresinin yer aldığı fotoğrafı Başkan Arısoy’a gösterdi. “SÖZLEŞTİĞİMİZ ÜZERE BİR ARAYA GELDİK” Başkan Ömer Arısoy, minik Bahar’la bir araya geldikleri gün aldığı notları göstererek, kendisinden Telsiz Mahallesi’ne Bilgi Evi, Yüzme Havuzu ve 23 Nisan’da tebrik ziyaretinde bulunmak istediğini hatırlatarak, “Telsiz Mahallesi’ne yüzme havuzu, Bilgi Evi ve 23 Nisan’da makam ziyareti demişsin, üç isteğinden biri bugün oldu. Yüzme havuzu ve Bilgi Evi için alan araştırma çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede onları da mahallemize kazandıracağız” dedi. “KENT KONSEYİ BÜNYESİNDE ÇOCUK MECLİSİ KURACAĞIZ” Minik Bahar’a “Belediye başkanı olsan Zeytinburnu için neler yapmak isterdin?” sorusunu yönelten Başkan Arısoy; “Belediye bünyesinde çocuk kulübü kurardım. Fatma Süslügil Okulumuzun yeniden yapılmasını, her yıl ücretsiz olarak verilen kırtasiye ürünlerinin artırılmasını sağlardım” cevabı üzerine, “İlçemizde Kent Konseyimize bağlı olarak Gençlik Meclisi, Yaşlılar Meclisi, Engelliler Meclisi bulunuyor. Anlıyoruz ki, buna ilaveten bir de Çocuk Meclisi kuracağız. Kırtasiye yardımlarını da tekrar gözden geçiriyoruz. Fatma Süslügil İlkokulu’nun inşası konusu en önemli önceliklerimizden bir tanesi, sıkı sıkıya takip ediyorum, hiç merak etme” açıklamasında bulundu. 23 NİSAN’DA DAHA TEMİZ BİR ZEYTİNBURNU “Biz çocuklar için çok anlamlı ve önemli olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ında beni burada ağırlayan Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’a ve burada bulunan herkese teşekkür ederim.” İfadelerini kullanan Bahar Barutçu, sonrasında başkanın makam telefonundan Zeytinburnu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü arayarak 23 Nisan’da tüm Zeytinburnu sokaklarının ve kaldırımlarının kontrol edilmesini ve temizliklerinin yapılması ricasında bulundu. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un seçim çalışmaları kapsamında Telsiz Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde tanıştığı 10 yaşındaki Bahar Barutçu sözünü unutmadı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Başkan Arısoy’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy bundan 1 ay kadar önce seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nde 10 yaşındaki Bahar Barutçu ile tanışmıştı. Başkan Arısoy Bahar’la sözleştiği üzere 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda tekrar bir araya geldi. Zeytinburnu Fatma Süslügil 4-E Sınıfı öğrencisi olan minik Bahar, Başkana tebrik ziyaretinde bulundu. Başkan Arısoy’a yeni görevinde başarılar dileyen Bahar Barutçu, ilk tanıştıkları gün kendisini çok sevdiğini ifade etti. Bunun üzerine Minik Bahar kendi doğum günü pastasının üzerinde yazan “Ömer Arısoy Aşkım” ibaresinin yer aldığı fotoğrafı Başkan Arısoy’a gösterdi.

“SÖZLEŞTİĞİMİZ ÜZERE BİR ARAYA GELDİK”

Başkan Ömer Arısoy, minik Bahar’la bir araya geldikleri gün aldığı notları göstererek, kendisinden Telsiz Mahallesi’ne Bilgi Evi, Yüzme Havuzu ve 23 Nisan’da tebrik ziyaretinde bulunmak istediğini hatırlatarak, “Telsiz Mahallesi’ne yüzme havuzu, Bilgi Evi ve 23 Nisan’da makam ziyareti demişsin, üç isteğinden biri bugün oldu. Yüzme havuzu ve Bilgi Evi için alan araştırma çalışmalarımız devam ediyor. En kısa sürede onları da mahallemize kazandıracağız” dedi.

“KENT KONSEYİ BÜNYESİNDE ÇOCUK MECLİSİ KURACAĞIZ”

Minik Bahar’a “Belediye başkanı olsan Zeytinburnu için neler yapmak isterdin?” sorusunu yönelten Başkan Arısoy; “Belediye bünyesinde çocuk kulübü kurardım. Fatma Süslügil Okulumuzun yeniden yapılmasını, her yıl ücretsiz olarak verilen kırtasiye ürünlerinin artırılmasını sağlardım” cevabı üzerine, “İlçemizde Kent Konseyimize bağlı olarak Gençlik Meclisi, Yaşlılar Meclisi, Engelliler Meclisi bulunuyor. Anlıyoruz ki, buna ilaveten bir de Çocuk Meclisi kuracağız. Kırtasiye yardımlarını da tekrar gözden geçiriyoruz. Fatma Süslügil İlkokulu’nun inşası konusu en önemli önceliklerimizden bir tanesi, sıkı sıkıya takip ediyorum, hiç merak etme” açıklamasında bulundu.

23 NİSAN’DA DAHA TEMİZ BİR ZEYTİNBURNU

“Biz çocuklar için çok anlamlı ve önemli olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ında beni burada ağırlayan Belediye Başkanımız Ömer Arısoy’a ve burada bulunan herkese teşekkür ederim.” İfadelerini kullanan Bahar Barutçu, sonrasında başkanın makam telefonundan Zeytinburnu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü arayarak 23 Nisan’da tüm Zeytinburnu sokaklarının ve kaldırımlarının kontrol edilmesini ve temizliklerinin yapılması ricasında bulundu.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.