SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bağ Camii yaz Kur'an kursu kapanış programı gerçekleşti

GÜNDEM 19.08.2022 - 15:42, Güncelleme: 19.08.2022 - 15:44
 

Bağ Camii yaz Kur'an kursu kapanış programı gerçekleşti

Zeytinburnu Bağ Camii Yaz Kur’an kurslarının son gününde kapanış programı düzenledi. Kapanış Programına Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve İlçe Müftüsü Münip Şallıoğlu, Camii Dernek Başkanı Ömer Ekşioğlu, Kur'an kursu öğrencileri ve aileleri katıldı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kapanış programında yaptığı konuşmada, ”Her yıl olduğu gibi yaz Kur'an kurslarımızı açmış olduk. Bugün Bağ Camimizdeki de kapanış programındayız. 2 ay boyunca çocuklarımız düzenli olarak Yaz Kur'an Kursu programına devam ettiler. Çocuklar yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirdiler. Bir yandan kitaplar okudular, Kur'an okumayı, namaz surelerini öğrendiler. Çocuklarımız mutlu, aileler mutlu ve bizler mutluyuz. Çocuklarımız bu kurslara devam etsinler diye oyunlar, aktiviteler, hediyeler ve ikramlarda bulunuyoruz” ifadelerini kullandı. Programa katılan İlçe Müftüsü Münip Şallıoğlu, "Çocuklarımızın Kur'an eğitimini doğru bir şekilde almasında Diyanet İşleri Başkanlığı'mızın yaz kursları hem tecrübesi hem de sahada uzman personeli ile bir sembol haline gelmiştir. Çocuklarımız kurslarımızda Kur'an eğitimi almanın yanında pedagojik açıdan uzman görevlilerimiz tarafından duygusal ve bilişsel açıdan da desteklenmektedirler" dedi. Bağ Camii Dernek Başkanı Ömer Ekşioğlu Başkan Arısoy ve İlçe Müftüsüne bu özel günde çocukları yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Kapanış programında çocuklara çeşitli hediyeler takdim edild.  
Zeytinburnu Bağ Camii Yaz Kur’an kurslarının son gününde kapanış programı düzenledi. Kapanış Programına Belediye Başkanı Ömer Arısoy ve İlçe Müftüsü Münip Şallıoğlu, Camii Dernek Başkanı Ömer Ekşioğlu, Kur'an kursu öğrencileri ve aileleri katıldı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy kapanış programında yaptığı konuşmada, ”Her yıl olduğu gibi yaz Kur'an kurslarımızı açmış olduk. Bugün Bağ Camimizdeki de kapanış programındayız. 2 ay boyunca çocuklarımız düzenli olarak Yaz Kur'an Kursu programına devam ettiler. Çocuklar yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirdiler. Bir yandan kitaplar okudular, Kur'an okumayı, namaz surelerini öğrendiler. Çocuklarımız mutlu, aileler mutlu ve bizler mutluyuz. Çocuklarımız bu kurslara devam etsinler diye oyunlar, aktiviteler, hediyeler ve ikramlarda bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Programa katılan İlçe Müftüsü Münip Şallıoğlu, "Çocuklarımızın Kur'an eğitimini doğru bir şekilde almasında Diyanet İşleri Başkanlığı'mızın yaz kursları hem tecrübesi hem de sahada uzman personeli ile bir sembol haline gelmiştir. Çocuklarımız kurslarımızda Kur'an eğitimi almanın yanında pedagojik açıdan uzman görevlilerimiz tarafından duygusal ve bilişsel açıdan da desteklenmektedirler" dedi.

Bağ Camii Dernek Başkanı Ömer Ekşioğlu Başkan Arısoy ve İlçe Müftüsüne bu özel günde çocukları yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Kapanış programında çocuklara çeşitli hediyeler takdim edild.

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.