SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Azir Gaş dualarla ebediyete uğurlandı

KÜLTÜR 24.01.2018 - 08:24, Güncelleme: 24.01.2018 - 08:24
 

Azir Gaş dualarla ebediyete uğurlandı

Uzun bir Süre Saadet Partisi Gençlik Kollarından görev yapan, ardından Erbakan Vakfı Zeytinburnu Şubesi Sosyal medya sorumlusu Necmi Gaş’ın muhterem babası Azir Gaş vefat etti.

Bir süredir yaşlılığa bağlı olarak gelişen hastalıklardan dolayı yoğun bakımda tedavi gören Hacı Azir Gaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve sessiz sedasız aramızdan ayrıldı. Merhum Hacı amcamızın oğlu Necmi Gaş’da genç yaşında uzun süredir kan hastalığıyla mücadele ediyor. Merhum Azir Gaş için Çırpıcı Mahallesi Köşeli Caminde öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Aanadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şubesinin yöneticileri, akrabaları, komşuları ve sevenleri katıldı. Kılınana cenaze namazı ve alınan heliklerin ardından merhum Azir Gaş amcamız aile mezarlığında ebediyete uğurlandı. Zeytinburnu Haber Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet geride bıraktığı kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Uzun bir Süre Saadet Partisi Gençlik Kollarından görev yapan, ardından Erbakan Vakfı Zeytinburnu Şubesi Sosyal medya sorumlusu Necmi Gaş’ın muhterem babası Azir Gaş vefat etti.

Bir süredir yaşlılığa bağlı olarak gelişen hastalıklardan dolayı yoğun bakımda tedavi gören Hacı Azir Gaş tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve sessiz sedasız aramızdan ayrıldı. Merhum Hacı amcamızın oğlu Necmi Gaş’da genç yaşında uzun süredir kan hastalığıyla mücadele ediyor.

Merhum Azir Gaş için Çırpıcı Mahallesi Köşeli Caminde öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Aanadolu Gençlik Derneği Zeytinburnu Şubesinin yöneticileri, akrabaları, komşuları ve sevenleri katıldı. Kılınana cenaze namazı ve alınan heliklerin ardından merhum Azir Gaş amcamız aile mezarlığında ebediyete uğurlandı.

Zeytinburnu Haber Gazetesi ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet geride bıraktığı kederli ailesine başsağlığı diliyoruz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.