SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Aydınlar Ocağı Olağan Genel Kurulunu Zeytinburnu'nda yaptı

GÜNDEM 16.10.2021 - 08:14, Güncelleme: 16.10.2021 - 08:19
 

Aydınlar Ocağı Olağan Genel Kurulunu Zeytinburnu'nda yaptı

Prof. Dr. Mustafa Erkal hoca'nın yıllardır genel başkanlığını yaptığı Aydınlar Ocağı Genel Merkezi 25 Olağan Genel Kongresini İBB Zeytinburnu Sosyal Tesislerinde Mimar Süleyman Uluocak’ın ev sahipliğinde Pandemi kurallarına uyarak yaptı.

Aydınlar Ocağının Yüzlerce üyesi pandemi nedeni ile uzun süredir bir araya gelememenin verdiği ihtiyaç ile kongreye yoğun bir ilgi gösterdi. Kongrede açılış konuşması yapan genel başkan Prof. Dr. Mustafa Erkan adeta ülkenin gündemi ile alakalı bir ufuk turu yaparak son 2 yılda yaşanan olayların kritiği üyelere yaptı. Uzun bir açılış konuşması yapan genel başkan Prof. Erkal 2019’dan günümüze ülkede yaşanan olumlu ve olumsuz olayların bir kritiğini yaparak duygu ve düşüncelerini genel kurul üyelerine aktardı. Dr. Mustafa Karagöz’ün Divan başkanlığını yaptığı kongrede sunuculuğu genel sekreter Mimar Süleyman Uluocak yaptı. Uluocak son iki yılda yaşanan süreçleri faaliyet raporu kısmında arz ettikten sonra derneğin çalışmalarını detaylı olarak anlatı. Yapılan konuşmalardan sonra tek liste olarak seçime giren Prof . Dr. Mustafa Erkal yeniden başkan seçildi.  Aydınlar Ocağının Yüzlerce üyesi pandemi nedeni ile uzun süredir bir araya gelememenin verdiği ihtiyaç ile kongreye yoğun bir ilgi gösterdi. Kongrede açılış konuşması yapan genel başkan Prof. Dr. Mustafa Erkan adeta ülkenin gündemi ile alakalı bir ufuk turu yaparak son 2 yılda yaşanan olayların kritiği üyelere yaptı.  İŞTE AYDINLAR OCAĞININ’NIN YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ: 1-Prof.Dr.Mustafa Erkal 2- Hikmet İşman 3-Şahin Ceylanlı 4-Ahmet Çelik 5-Ünal Şengir 6-Dr.Sakin Öner 7-Süleyman Uluocak 8-Fahri Yağlı 9-Av.Hakan Yalçın 10-Ernail Koç 11-Prof.Dr.Sevil Argın 12-Hikmet Kaplan 13-Av.Mustafa Özkurt 14-Dr.Zeki Severoğlu 15-M.Vedat Eryetiş  
Prof. Dr. Mustafa Erkal hoca'nın yıllardır genel başkanlığını yaptığı Aydınlar Ocağı Genel Merkezi 25 Olağan Genel Kongresini İBB Zeytinburnu Sosyal Tesislerinde Mimar Süleyman Uluocak’ın ev sahipliğinde Pandemi kurallarına uyarak yaptı.

Aydınlar Ocağının Yüzlerce üyesi pandemi nedeni ile uzun süredir bir araya gelememenin verdiği ihtiyaç ile kongreye yoğun bir ilgi gösterdi. Kongrede açılış konuşması yapan genel başkan Prof. Dr. Mustafa Erkan adeta ülkenin gündemi ile alakalı bir ufuk turu yaparak son 2 yılda yaşanan olayların kritiği üyelere yaptı. Uzun bir açılış konuşması yapan genel başkan Prof. Erkal 2019’dan günümüze ülkede yaşanan olumlu ve olumsuz olayların bir kritiğini yaparak duygu ve düşüncelerini genel kurul üyelerine aktardı.

Dr. Mustafa Karagöz’ün Divan başkanlığını yaptığı kongrede sunuculuğu genel sekreter Mimar Süleyman Uluocak yaptı. Uluocak son iki yılda yaşanan süreçleri faaliyet raporu kısmında arz ettikten sonra derneğin çalışmalarını detaylı olarak anlatı. Yapılan konuşmalardan sonra tek liste olarak seçime giren Prof . Dr. Mustafa Erkal yeniden başkan seçildi. 

Aydınlar Ocağının Yüzlerce üyesi pandemi nedeni ile uzun süredir bir araya gelememenin verdiği ihtiyaç ile kongreye yoğun bir ilgi gösterdi. Kongrede açılış konuşması yapan genel başkan Prof. Dr. Mustafa Erkan adeta ülkenin gündemi ile alakalı bir ufuk turu yaparak son 2 yılda yaşanan olayların kritiği üyelere yaptı. 

İŞTE AYDINLAR OCAĞININ’NIN YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ: 1-Prof.Dr.Mustafa Erkal 2- Hikmet İşman 3-Şahin Ceylanlı 4-Ahmet Çelik 5-Ünal Şengir 6-Dr.Sakin Öner 7-Süleyman Uluocak 8-Fahri Yağlı 9-Av.Hakan Yalçın 10-Ernail Koç 11-Prof.Dr.Sevil Argın 12-Hikmet Kaplan 13-Av.Mustafa Özkurt 14-Dr.Zeki Severoğlu 15-M.Vedat Eryetiş

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.