SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Avrasya Tüneli yeniden trafiğe açıldı

KÜLTÜR 20.08.2018 - 07:54, Güncelleme: 20.08.2018 - 07:54
 

Avrasya Tüneli yeniden trafiğe açıldı

Avrasya Tüneli şüpheli araç nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İstanbul Valiliği, şüpheli araç ihbarı yapıldığını gerekli önlemlerin alındığını duyurdu.

Avrasya Tüneli'nde dün akşam saatlerinde yapılan bir ihbar polisi harekete geçirdi. İstanbul Valiliği, twitter'dan şüpheli paket bulunduğu açıklaması yapsa da asıl nedenin benzini biten bir motosiklet olduğu ve trafiğin de bu nedenle durduğu anlaşıldı. İstanbul Valiliği'nce Twitter'dan yapılan açıklamada, Avrasya Tüneli'nin şüpheli paket ihbarı nedeniyle kontrol amaçlı olarak ve tedbiren trafik akışının her iki yönden geçici olarak durdurulduğunu duyurdu. BENZİNİ BİTEN MOTOSİKLET DHA'nın haberine göre benzini biten motosiklet şüpheli bulundu. Motosiklet incelenirken Avrasya Tüneli çift yönlü olarak trafiğe kapıldı. İncelenirken motosiklet sahibinin gelmesi ve incelemede şüpheli bir durum bulunamayınca Avrasya Tüneli trafiğe açıldı. VALİLİK'TEN İKİNCİ AÇIKLAMA İstanbul Valiliği'nce Twitter'den yapılan ikinci açıklamada, "Avrasya Tüneli'nde teknik ekiplerce yapılan incelemeler sonucunda ihbarın asılsız olduğu anlaşılmış ve trafik akışı yeniden başlatılmıştır." denildi.
Avrasya Tüneli şüpheli araç nedeniyle çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İstanbul Valiliği, şüpheli araç ihbarı yapıldığını gerekli önlemlerin alındığını duyurdu.

Avrasya Tüneli'nde dün akşam saatlerinde yapılan bir ihbar polisi harekete geçirdi. İstanbul Valiliği, twitter'dan şüpheli paket bulunduğu açıklaması yapsa da asıl nedenin benzini biten bir motosiklet olduğu ve trafiğin de bu nedenle durduğu anlaşıldı.

İstanbul Valiliği'nce Twitter'dan yapılan açıklamada, Avrasya Tüneli'nin şüpheli paket ihbarı nedeniyle kontrol amaçlı olarak ve tedbiren trafik akışının her iki yönden geçici olarak durdurulduğunu duyurdu.

BENZİNİ BİTEN MOTOSİKLET

DHA'nın haberine göre benzini biten motosiklet şüpheli bulundu. Motosiklet incelenirken Avrasya Tüneli çift yönlü olarak trafiğe kapıldı. İncelenirken motosiklet sahibinin gelmesi ve incelemede şüpheli bir durum bulunamayınca Avrasya Tüneli trafiğe açıldı.

VALİLİK'TEN İKİNCİ AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nce Twitter'den yapılan ikinci açıklamada, "Avrasya Tüneli'nde teknik ekiplerce yapılan incelemeler sonucunda ihbarın asılsız olduğu anlaşılmış ve trafik akışı yeniden başlatılmıştır." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.